beni kimsenin rahatlatacağını düşünmüyorum bu acıyı kimse dindiremez.bende eski halimi çok özlüyorum .
sezeryan yerim kızarık benim 2 ay oldu sizce doktora gitmeme gerekiyormu yeni olduğu için düşündüm ama internette öyle yazıyodu kızarıklık ve morarma varsa doktora gidin diye.gerek varmı.ARKADAŞLAR.
ben de korunmuyorum uc ay oldu nerdeyse bebegim gideli.zaten hamile kalamiyorum kolay kolay neyden korunayim ki bidaha hamile kalamak cok korkutuyo beni.ama rabbim hayirli saglikli evlat olacaksa versin hepimize de..
gercekten insan olmekten korkmuyor ben de aynen oyle hissediyorum hic birseyin anlami kalmiyor sankiAcimiz dinmez elbette ama en azindan yon gosterebilir sanki ama bunu yasamayan anlayamaz gibi geliyo surekli bi mucize okuyonus ve ben gecmise donuyomusum gibi sacma seyler dusunuyorum bide ölümden korkmadigimi farkettim acaba ölcekmiyim diye dusunuyorum en ufak biseyde olsun diyorum kizima kavusurum ama kocamda ölsün diyorm tabiki olmek istemiyorum ama eskiden cok korkardim artik korkmuyorum su gunlerimiz bi gecsee surekli hamilelik resimlerime bakiyorum ne guzeldi karnim yuvarcacikti kuzum kipir kipir
Doktorunu ara bence ne olur ne olmaz cnm aksatmamak lazim benimde akintim kokulu sanki yarin aricam doktoru
Rabbim sabir versin sizede bende ayni korku icerisindeyim insallah hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin hepimize sezaryanmi dogum yaptiniz
gercekten insan olmekten korkmuyor ben de aynen oyle hissediyorum hic birseyin anlami kalmiyor sanki
Arkadaslar lahusa kanamaniz ne kadar surdu ve ilk adetinizi ne zaman oldunuz
Kesinlikle anlamsizlasiyor icimden hic bisi gelmio yemek yapmayi cok severdim onceden temizlik camasir utu hic bisi icimden gelmio zamanla duzelir insallah
akintiyla birlikte 35 gun surdu iki ay sonra yogun bi adet kanamasi yasadim ama polikistik over oldugu icin adetlerim hep duzensiz bundan sonra da duzensizlik devam eder mi bilmiyorum
ayni seyleri yasadim bidaha yemek yiyemem hicbir is yapamam dedim ama su aldigimiz nefes yok mu yasamak zorunda birakiyor bizi acilar hafifliyor ayni aci devam etse yasayamazdik rabbim bole uygun gordu demekki bize dusen sabretmek sonucta biz bole olmasini istemedik gozumuz gibi baktik koruduk kolladik ama olmuyorsa vardir bir hayir ancak allah bilir
Evet sen benim kanatlı minik kızımsın. Buğday tenli kumral saçlı tombuş elli renkli gözlü yumak yavrumsun.kokunu alamadığım kollarıma saramadığım koynumda uyutamadığım emziremediğim kanatlı kuzucumsun. Ah annem doktor sütünüz gelirse arayın ilaç vericem diyene kadar aklıma gelmemişti sütümün geliceği doğruya neden gelmesin ki doğurdum seni kalbin atmasada doğurdum seni . Hatırlıyomusun böğürtlenim seni ne kadar emzirmek isterdim hep dua ederdim rabbime çok sütüm olur inşallah çok emer kızım diye o an İnşallah sütüm gelmez dedim kızım düşünebiliyomusun hergün sütüm olsun diye dua eden annen şimdi sütü gelmesin diye dua ediyodu. çünkü iki kat yanıcaktı ciğerim .Sonra eve geldik bi baktımki çamaşırıma süt akmış sarı renkte hani şu bebekler için antibiyotik görevini gören en sağlıklı süt. gögüslerim irileşmiş süt dolmuştu senin asla içemiyeceğin sütün. Babana baktım tutamadım bağıra bağıra ağladım oda biliyodu emzirmeyi çok istediğimi. Gece gögüslerim acımaya başladı. Baban kalktı. Gecenin bi körü sütümü sağmaya başladık. Yavrumun sütünü sağıp kavonoza koyuyoduk. Ah kuzum ahh canım kızım babacın sütünü çöpe atmaya kıyamadı. Mezarına dökelim dedi. Mezarına döktü sütünü annem. Kanatlı kızım çok özledim annem seni rüyamada gelmiyosun hasretin çığ gibi yüreğimi kavuruyo annem seni çok özledim kanatlı kızım
Benim kızımda aynen böyle oldu doğumda nefessiz kaldı yavrum bütün organları beyni hasar gördü en çok ta neye yanıyorum biliyor musun hiçbir şeyi yoktu sapasağlamdı kuzucuum ihmal yüzünden bu hale geldi eğer o aptal ebeler fark edip te hemen sezeryana yönlendirselerdi böyle olmayacaktı ya ne kadar cahilce davranmışım diyorum doktor bile yoktu başımda, hiç iyi değilim zaten bu aralar her gece aklımda uyuyamıyorum bile, gecen rüyamda yeniden bebeğim olmuş kızım ama o da ölüyomuş peşinden oğlum olmuş bu yaşıyo diye sevinirken o da ölüyoYeni gelen arkadaslara öncelikle merhaba basiniz sagolsun allahim tekrar evlat acisi yasatmasin baska unutturacak acilar vermesin diyorum ve kendimi hem tanitmak istiyorum. 2012 yilinda ilk denememizde hamile kalip hersey yolunda giden bi hamileligim vardi. Bir kerecik midem bulanmamisti okadar mükemmeldi hersey taki o güne kadar. Oglumun cok hareketli olmasindan sikayetciydim herzaman ve o gün yani 38 haftamda dogumumda basladi diye hastaneye gittik ve kahrolasi doktorlarin ihmalinden hatasindan 3 saat beni beklettiler orada. Oglum coktan alinmasi gerekirken. Tabi o 3 saat bekleyiste yavrum nefessiz kaldi beynine oksijen gitmemis tüm organlari iflas etmis.. Sapa saglam yavrumu aldilar benden. 2 gün kablolara bagli yasadi ve sonrasinda yasama sansi yüksek olmadigindan cekmek zorunda kaldik.. Hala kabullenemedim yokluguna hala bekliyorum onu saka rüya gibi düsünüyorum.. Okadar tatliydi doktorlar bile sasirdi 3-4 aylik yasamis bir bebegin degerleri vardi.. O günden sonra hayata küstüm artik eski ben degilim ama bu aciyla yasamayida ögrendim. Yasaydi oglum 14 aylik yakisikli yaramaz bi böcek olucakti onunla hersey yapacaktik biz herseyyy simdi hergün dua ediyorum nolur bi kere gel rüyama diye henüz hic göremedim.. Cok üzüldügüm agladigim icinmi böyle bilmiyorum ama cok özledim cokkk sevdim onuburnumda tütüyor benim kücük böcegimmmm ..
Benim de kızım melek oldu 72 gün yaşadı teyzesi gecenlerde dogumdan sonraki küvezdeki ilk halini gördüm alnı kırışmış sanki acı çekiyor yavrum nefes alamadıgı için çok ağladım o halini görünce kendimi çok suçluyorum çoğu zaman ben evlendim hemen hamile kaldım ve çok stresliydim hem hamilelik hem yeni evlilik eşimle kavga ediyorum gerginlik falan hatta bazen kızımın şanssız oldugunu zamansız geldiğini falan düşünüyordum ams onu gercekten istiyordum ben onu çok seviyordum acaba allahım bize bi ders mi verdi diyorumEvet sen benim kanatlı minik kızımsın. Buğday tenli kumral saçlı tombuş elli renkli gözlü yumak yavrumsun.kokunu alamadığım kollarıma saramadığım koynumda uyutamadığım emziremediğim kanatlı kuzucumsun. Ah annem doktor sütünüz gelirse arayın ilaç vericem diyene kadar aklıma gelmemişti sütümün geliceği doğruya neden gelmesin ki doğurdum seni kalbin atmasada doğurdum seni . Hatırlıyomusun böğürtlenim seni ne kadar emzirmek isterdim hep dua ederdim rabbime çok sütüm olur inşallah çok emer kızım diye o an İnşallah sütüm gelmez dedim kızım düşünebiliyomusun hergün sütüm olsun diye dua eden annen şimdi sütü gelmesin diye dua ediyodu. çünkü iki kat yanıcaktı ciğerim .Sonra eve geldik bi baktımki çamaşırıma süt akmış sarı renkte hani şu bebekler için antibiyotik görevini gören en sağlıklı süt. gögüslerim irileşmiş süt dolmuştu senin asla içemiyeceğin sütün. Babana baktım tutamadım bağıra bağıra ağladım oda biliyodu emzirmeyi çok istediğimi. Gece gögüslerim acımaya başladı. Baban kalktı. Gecenin bi körü sütümü sağmaya başladık. Yavrumun sütünü sağıp kavonoza koyuyoduk. Ah kuzum ahh canım kızım babacın sütünü çöpe atmaya kıyamadı. Mezarına dökelim dedi. Mezarına döktü sütünü annem. Kanatlı kızım çok özledim annem seni rüyamada gelmiyosun hasretin çığ gibi yüreğimi kavuruyo annem seni çok özledim kanatlı kızım
Ah canım ya ne kadar da benziyor durumumuz benimde normal olacak diye beklettiler kakasını yemiş meleğim içerde dogdugunda bitap bi şekildeydmiş oksijensiz kalmış tam 72 gün cihazlarla yaşadı kuzum elleri mosmor olmuştu iğnelerden ben hep gidiyordum yanına seviyordum öpüyordum hiç gözlerini açmadı yavrum çok özlüyorum çoookhep hep doktor ihmali napalım öbür tarafta hesaplaşırız benim doktorumda normal yapamicam halde normali bekletti beletmeseydi 38 de sezeryana alırlardı bebeğimde sıkışmazdı orda.gerçek korunmuyormusunuz ya bende istiyorum banada 2 ay oldu ama eşim bekle biraz diyo 4 ay kadar.yani herkes yazıyo birşey olmuyor diye ama 40 çıkınca hamile kalan bile var.bizde onlar gibi şansımız yaver gider inşallah.
Evet sen benim kanatlı minik kızımsın. Buğday tenli kumral saçlı tombuş elli renkli gözlü yumak yavrumsun.kokunu alamadığım kollarıma saramadığım koynumda uyutamadığım emziremediğim kanatlı kuzucumsun. Ah annem doktor sütünüz gelirse arayın ilaç vericem diyene kadar aklıma gelmemişti sütümün geliceği doğruya neden gelmesin ki doğurdum seni kalbin atmasada doğurdum seni . Hatırlıyomusun böğürtlenim seni ne kadar emzirmek isterdim hep dua ederdim rabbime çok sütüm olur inşallah çok emer kızım diye o an İnşallah sütüm gelmez dedim kızım düşünebiliyomusun hergün sütüm olsun diye dua eden annen şimdi sütü gelmesin diye dua ediyodu. çünkü iki kat yanıcaktı ciğerim .Sonra eve geldik bi baktımki çamaşırıma süt akmış sarı renkte hani şu bebekler için antibiyotik görevini gören en sağlıklı süt. gögüslerim irileşmiş süt dolmuştu senin asla içemiyeceğin sütün. Babana baktım tutamadım bağıra bağıra ağladım oda biliyodu emzirmeyi çok istediğimi. Gece gögüslerim acımaya başladı. Baban kalktı. Gecenin bi körü sütümü sağmaya başladık. Yavrumun sütünü sağıp kavonoza koyuyoduk. Ah kuzum ahh canım kızım babacın sütünü çöpe atmaya kıyamadı. Mezarına dökelim dedi. Mezarına döktü sütünü annem. Kanatlı kızım çok özledim annem seni rüyamada gelmiyosun hasretin çığ gibi yüreğimi kavuruyo annem seni çok özledim kanatlı kızım
insanin icine ole bi aci cokuveriyoki birden yakip geciyo yuregini.face i bile kapattim hamile ve bebek resmi gormek istemiyorum ben sadece bir kere hamile fotomu koymustum bi hafta sonra bebegim gitti benle hamile olanlar dogurdi napalim kismet boleymis icini ferah tut ilk calismaya basladigimda herkes bana aciyarak bakiyor gibiydi neler neler dusunuyodum simdi alistim biseylerle ugras yoksa surekli onu dusunursen ruh sagligin bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?