Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sezeryan yerim kızarık benim 2 ay oldu sizce doktora gitmeme gerekiyormu yeni olduğu için düşündüm ama internette öyle yazıyodu kızarıklık ve morarma varsa doktora gidin diye.gerek varmı.ARKADAŞLAR.

ben de korunmuyorum uc ay oldu nerdeyse bebegim gideli.zaten hamile kalamiyorum kolay kolay neyden korunayim ki bidaha hamile kalamak cok korkutuyo beni.ama rabbim hayirli saglikli evlat olacaksa versin hepimize de..

beni kimsenin rahatlatacağını düşünmüyorum bu acıyı kimse dindiremez.bende eski halimi çok özlüyorum .

Acimiz dinmez elbette ama en azindan yon gosterebilir sanki ama bunu yasamayan anlayamaz gibi geliyo surekli bi mucize okuyonus ve ben gecmise donuyomusum gibi sacma seyler dusunuyorum bide ölümden korkmadigimi farkettim acaba ölcekmiyim diye dusunuyorum en ufak biseyde olsun diyorum kizima kavusurum ama kocamda ölsün diyorm tabiki olmek istemiyorum ama eskiden cok korkardim artik korkmuyorum su gunlerimiz bi gecsee surekli hamilelik resimlerime bakiyorum ne guzeldi karnim yuvarcacikti kuzum kipir kipir

sezeryan yerim kızarık benim 2 ay oldu sizce doktora gitmeme gerekiyormu yeni olduğu için düşündüm ama internette öyle yazıyodu kızarıklık ve morarma varsa doktora gidin diye.gerek varmı.ARKADAŞLAR.

Doktorunu ara bence ne olur ne olmaz cnm aksatmamak lazim benimde akintim kokulu sanki yarin aricam doktoru

ben de korunmuyorum uc ay oldu nerdeyse bebegim gideli.zaten hamile kalamiyorum kolay kolay neyden korunayim ki bidaha hamile kalamak cok korkutuyo beni.ama rabbim hayirli saglikli evlat olacaksa versin hepimize de..

Rabbim sabir versin sizede bende ayni korku icerisindeyim insallah hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin hepimize sezaryanmi dogum yaptiniz

gercekten insan olmekten korkmuyor ben de aynen oyle hissediyorum hic birseyin anlami kalmiyor sanki

tesekkur ederim canim hepimize de allah sabirlar versin guzel saglikli hamilelikler yasatsin tekrar umut olmasa yasam olmuyor napalim evet sezaryen oldu neye ugradigimi sasirdim hersey aniden oldu bitti uctu melegim ellerimden

Kesinlikle anlamsizlasiyor icimden hic bisi gelmio yemek yapmayi cok severdim onceden temizlik camasir utu hic bisi icimden gelmio zamanla duzelir insallah

ayni seyleri yasadim bidaha yemek yiyemem hicbir is yapamam dedim ama su aldigimiz nefes yok mu yasamak zorunda birakiyor bizi acilar hafifliyor ayni aci devam etse yasayamazdik rabbim bole uygun gordu demekki bize dusen sabretmek sonucta biz bole olmasini istemedik gozumuz gibi baktik koruduk kolladik ama olmuyorsa vardir bir hayir ancak allah bilir

akintiyla birlikte 35 gun surdu iki ay sonra yogun bi adet kanamasi yasadim ama polikistik over oldugu icin adetlerim hep duzensiz bundan sonra da duzensizlik devam eder mi bilmiyorum

tabi gün gectikçe acı hafifliyor ilk haftam çok zordu nefes alamıyodum bi ağırlık vardı üzerimde zaman geçmiodu ki hala geçmioda sürekli şu günler geçsin deyip duruyordm bide çevremin aptal konuşmalarını dinledim daha çok kötü oldum o yüzden hala kimseyle görüşmek istemiom hastanede yan odadaki bebeğin çok tatlı olduğunu ve annesini çok güzel emdiğini anlatanmı dersiniz sürprizle geldi sürprizle gitti diyenmi dışardan yemek yiyiyodun ondan oldu diyen karnımı tutup kütük gibi olmuş diyen ağırmı kaldırdın diyen neden hemen hastaneye gitmedin diyen mezara dikkat edin köpek eşeler diyen sanki boş arazide ya offf daha neler neler yazarken bile tüylerim diken diken oluo ya hastaneden çıktığım gün eve geldik biz eşim kuzumu gömmeye gitti yerin dibine giresim var arkadaşım geldi ziyarete eve ya acım bana yeter ağrım var yavrum gömülüyo içim yanıo oturdular bide yemek yedik çayda olsa iyiydi dedi çay içtik düşünün bide .bi an önce duş alıp yatmak istiodum suratım asıkmış diye bana kızmış onları istememişim evet istemedim ama katı kalbi anlamaz beni aptal insan ne arıo ne gelio şimdi zaten çok lazım deildi acımlamı uğraşıyım insanlarlamı bilemedim

Evet sen benim kanatlı minik kızımsın. Buğday tenli kumral saçlı tombuş elli renkli gözlü yumak yavrumsun.kokunu alamadığım kollarıma saramadığım koynumda uyutamadığım emziremediğim kanatlı kuzucumsun. Ah annem doktor sütünüz gelirse arayın ilaç vericem diyene kadar aklıma gelmemişti sütümün geliceği doğruya neden gelmesin ki doğurdum seni kalbin atmasada doğurdum seni . Hatırlıyomusun böğürtlenim seni ne kadar emzirmek isterdim hep dua ederdim rabbime çok sütüm olur inşallah çok emer kızım diye … o an İnşallah sütüm gelmez dedim kızım düşünebiliyomusun hergün sütüm olsun diye dua eden annen şimdi sütü gelmesin diye dua ediyodu. çünkü iki kat yanıcaktı ciğerim .Sonra eve geldik bi baktımki çamaşırıma süt akmış sarı renkte hani şu bebekler için antibiyotik görevini gören en sağlıklı süt. gögüslerim irileşmiş süt dolmuştu senin asla içemiyeceğin sütün. Babana baktım tutamadım bağıra bağıra ağladım oda biliyodu emzirmeyi çok istediğimi. Gece gögüslerim acımaya başladı. Baban kalktı. Gecenin bi körü sütümü sağmaya başladık. Yavrumun sütünü sağıp kavonoza koyuyoduk. Ah kuzum ahh canım kızım babacın sütünü çöpe atmaya kıyamadı. Mezarına dökelim dedi. Mezarına döktü sütünü annem. Kanatlı kızım çok özledim annem seni rüyamada gelmiyosun hasretin çığ gibi yüreğimi kavuruyo annem seni çok özledim kanatlı kızım …

ahh yüreciğimi dağladınız sözün bittiği yer ne diyebilirim ki allah sabrını versinn

kızlar acınızı çok iyi biliyorum imkanınız varsa biraz değişiklik yapın şehir dışına çıkın eşinizle biraz kafanız dağılır bu psikolojiyle rahim toparlanamaz ağrınız olur kanamalr herşey beyinde bitiyor butün organlarımız uyarıyor

ben bebeğimi yeni kaybettiğimde kuzenim doğum yapmıştı ne benim ilkti ne onun gideyim bebek görmeye dedim kucağıma aldım cadı kayınvaldesi ikide bir maşlahh maşallah dedi şok oldum hemen geri bıraktım eve geldim hüngür hüngür ağladım o anda destek vermeleri gerekirken kıskanacağımı düşündüler sonuçta 2 evladım var benim bebeğim melek oldu sizinki doğdu yüce rabbimin işi bizim elimizdemiydi şimdi bebek hep hasta hergün hastanelerde artık onlarla görüşmüyorum:26:

Benim kızımda aynen böyle oldu doğumda nefessiz kaldı yavrum bütün organları beyni hasar gördü en çok ta neye yanıyorum biliyor musun hiçbir şeyi yoktu sapasağlamdı kuzucuum ihmal yüzünden bu hale geldi eğer o aptal ebeler fark edip te hemen sezeryana yönlendirselerdi böyle olmayacaktı ya ne kadar cahilce davranmışım diyorum doktor bile yoktu başımda, hiç iyi değilim zaten bu aralar her gece aklımda uyuyamıyorum bile, gecen rüyamda yeniden bebeğim olmuş kızım ama o da ölüyomuş peşinden oğlum olmuş bu yaşıyo diye sevinirken o da ölüyo aynı zamanda da çok korkuyorum bu aralar ahmile kalma fikrim var nasıl gececek o korkuyla 9 ay gecmez ama hep ya aynı şey olursa düşüncesi yoruyor beni

Benim de kızım melek oldu 72 gün yaşadı teyzesi gecenlerde dogumdan sonraki küvezdeki ilk halini gördüm alnı kırışmış sanki acı çekiyor yavrum nefes alamadıgı için çok ağladım o halini görünce kendimi çok suçluyorum çoğu zaman ben evlendim hemen hamile kaldım ve çok stresliydim hem hamilelik hem yeni evlilik eşimle kavga ediyorum gerginlik falan hatta bazen kızımın şanssız oldugunu zamansız geldiğini falan düşünüyordum ams onu gercekten istiyordum ben onu çok seviyordum acaba allahım bize bi ders mi verdi diyorum

insanin icine ole bi aci cokuveriyoki birden yakip geciyo yuregini.face i bile kapattim hamile ve bebek resmi gormek istemiyorum ben sadece bir kere hamile fotomu koymustum bi hafta sonra bebegim gitti benle hamile olanlar dogurdi napalim kismet boleymis icini ferah tut ilk calismaya basladigimda herkes bana aciyarak bakiyor gibiydi neler neler dusunuyodum simdi alistim biseylerle ugras yoksa surekli onu dusunursen ruh sagligin bozulur

bende kapattım feysi dayanamıyorum görmeye dışarı çıktıgımda gözüm hep bebeklerde sanırım bu kucagımıza bebemizi alana kadar devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…