ben bebeğimi yeni kaybettiğimde kuzenim doğum yapmıştı ne benim ilkti ne onun gideyim bebek görmeye dedim kucağıma aldım cadı kayınvaldesi ikide bir maşlahh maşallah dedi şok oldum hemen geri bıraktım eve geldim hüngür hüngür ağladımo anda destek vermeleri gerekirken kıskanacağımı düşündüler sonuçta 2 evladım var benim bebeğim melek oldu sizinki doğdu yüce rabbimin işi bizim elimizdemiydi şimdi bebek hep hasta hergün hastanelerde artık onlarla görüşmüyorum:26:
Benim de kızım melek oldu 72 gün yaşadı teyzesi gecenlerde dogumdan sonraki küvezdeki ilk halini gördüm alnı kırışmış sanki acı çekiyor yavrum nefes alamadıgı için çok ağladım o halini görünce kendimi çok suçluyorum çoğu zaman ben evlendim hemen hamile kaldım ve çok stresliydim hem hamilelik hem yeni evlilik eşimle kavga ediyorum gerginlik falan hatta bazen kızımın şanssız oldugunu zamansız geldiğini falan düşünüyordum ams onu gercekten istiyordum ben onu çok seviyordum acaba allahım bize bi ders mi verdi diyorum
insanin icine ole bi aci cokuveriyoki birden yakip geciyo yuregini.face i bile kapattim hamile ve bebek resmi gormek istemiyorum ben sadece bir kere hamile fotomu koymustum bi hafta sonra bebegim gitti benle hamile olanlar dogurdi napalim kismet boleymis icini ferah tut ilk calismaya basladigimda herkes bana aciyarak bakiyor gibiydi neler neler dusunuyodum simdi alistim biseylerle ugras yoksa surekli onu dusunursen ruh sagligin bozulur
dun ne oldu biliyomusunuz is yerinde hamile bi arkadas bi oglu var ikinciye hamile diye keske olmasaydi diyor biz evlat hasretiyle yanarken bole dusunenler de var((
yawrumrumeysam merhaba yazdiklarini bir suredir okuyorum allah ikimize de sabir versin.sen11kasimda dogum yapmissin ben de 15kasimda yaptim hemn hemen ayni vakitler ben de senin gibi korunmuyorum yumurtlana tembelligim var zaten bir mucize gibi dogal yoldan hamile kalmistim ama olmadi zaten dra bile gitmedim dogumdan sonra inanmiyorum sanki onlara inanmak istemiyorum bebegimin butun kontrollerini yaptiriyodum butun testlerini vs hep cok saglikli demislerdi ole guzel bi hamilelikti ki midem bile bulanmamisti ama ne oldu hersey olacagina vardi ben de senin gibi dusunmeye basladim gerci bizim onlem almamiz sonra allaha tevekkul etmemiz gerekiyo ama bu konuda serbest biraktim kendimi cunku her dr farkli konusuyo korunmuyorum zaten hamile kalmam zor bakalim ne olacak asilama tup bebek yoksa yine bi mucize olacak mi sen de benim gibisin allahim bize yardim etsin hasretimizi dindirsin minicik yawrularimiz olsun hayirli saglikli evlatlar versin bize ins4 ay gectı ama daha dun gıbı acım...kızımı cok özlüyorum parmağımı sımsıkı tutmasını gözümün içine bakmasını cok özledim..
Allahım nolur bıze de sagsalım sağlıklı ewlatlar nasıp et..yıne bı arkadsım doğum yapmış resımlerını koyuyor öyle içim acıyo kı..
kıskançlık degıl yanlış anlmayın ama içim cok buruk hayata küstüm...cok buuyuk bısey ıstemedım kı ben sadece mıs kokulu ewlat ıstıyorum ne zengınlık nede saltanat((((((((
cok üzgünüm naıcam bılmıyorum ölmek kızama kavuşmak istiyorum
Arkadaslar lahusa kanamaniz ne kadar surdu ve ilk adetinizi ne zaman oldunuz
lohsa kanamamın 40.gunu yoğun bı kanamayla hastaneye gıttım 40 bası kanaması yanı adet kanaması dedı..ondan sonra yıne eskısı gıbı tam 28.gunde tekrar adet oldum ve yıne 28.gunu yıne adet oldum suanda öleyım..yıne eskı duzenımde sukur..korunmuyorum bence sızde korunmayın cok araştırdım ınanın 40 çıkıp hamıle kalan ve doğuran cok var..hazır rahım hamılelıgı kabullenmişken ara vermemek lazım.tabı sözüm hemen hamıle kalamaynlara...bırde burdakı eskı arkadslar kendı aralarında bırbırlerıne yasın okuyolardı her hafta..bızde öle yapsak...ve ''lem yelıd''70.000 defa okuyalım ınş. yaratan Rabbım bırbırımıze ettıgımız dualarls bızede nasıp eder inş.
bızde korunmayan arkadslara yasın başlatalım mı?
maalesefki öyle bi yanıp tutuşurken yavrusunu ölüme terkeden bile var geçenlerde haberlerde gördüm çöplüğe bırakmışlaryavrum soğuktan ölmüş yüce rabbim hayırlısı eylesin evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara sağlıklı evlat nasip etsin inşallah[/QUOTE
ya gercektende nekadar ayni duygulari yasiyoruz sadece kendimin dusundugunu zannediyordum sanki o suckamalari ben okadar yaptimki ben kendime hergun esime ben sunu yaptim ondan mi oldu nerde gunah isledim ben gibi sorular sormaktan biktirmistim artik onu bile ama esim bana sunu soyledi hep peygamberimizin bile uc oglu cocukken vefat etmis hasa peygamberimizin gunahimi vardi yoktu ama rabbimiz en sewdigi kuluna bile bu aciyi tattirdi belki de farkinda bile degiliz ama aslinda cok sansliyiz belki de kisacik su omrumuz bitecek er yada gec ama ebedi hayatta melekllerimiz hep bizimle olacak boyle dusunun
Evet acil sezeryana aldilar beni ozaman berbatti.. Cünki beni zehirlemis oglumun kani benim kan dolasimima girmis bende ölebilirdim .. Baska cocugum yok ilk oglumdu ama suan tekrar hamileyim dr 1 sene minimum bekle dedi dayanamadim nolacaksa olsun dedik ve 6. ayda ilk denemede hamile kaldim suan dogumuma bi kac hafta var ve cok endiseliyim cok korkuyorum cünki birden bire hareketleri azaldi ve doktorlar biseylerin ters gittigini diyor ama ne oldugunu bilemiyolar sürekli kontrollere gidiyorum hastaneye vs insallah bi mucize olur sag salim alirim bu sefer kardesini kucagima.. Piskolojim alt üst oldu iki yildir hep tetikte yasamaktan biktim 😞 hayirlisi olsun hakkimizda..
cok şükür atlattık gelen gidenden ben kaptım bendende kızıma gecti sanırım tabi tam teshis bu değil ama olasılık bu.
9 gün yattı hastanede ama artık evimizdeyiz.nazara inanırım.Allahım esirgesin.
eşin ne güzel demiş ya okuyunca içim bi tuhaf oldu evet arkadaşlar düşünsenize bu fani dünya kısacık ama ebedi hayatta kuzucuklarımız olucak bizim sonsuz hayatta onlarla olucaz ne mutlu bizlere burda ciğerimiz yanıyo ama orda kavuşup hiç ayrılmıcaz .
bu acıyı yaşayan herkez aynı düşüncelerde herkezin yazdıklarını okuyunca bende şaşa kalıyorum sanki ben yazmışım gibi hissediom. hepimiz aynı hislerdeyiz
arkadaşlar nerelerdesiniz?yarın psikiyatriye gitmeye karar verdim.aranızda giden yada yeni başlayan var mı?
banada 2 ay geçti ama hala dün gibi yarın 12 şubat oğluşumda 12 aralıkta beni bırakıp gitmişti.bende facebooktan fotoğraf koyanlar oluyo bebişi olanlar hatta aramızda 1 hafta vardı ben ondan 1 hafta önceydim duydunm doğum yapmış koymuş hemen fotoğrafını hemen çıkardım arkadaşlık listesinden benim değil eşimin arkadaşıydı iş yeriden ama çıkardım.sizin bebeğiniz kaç ay yada kaç hafta gün yaşadı benim oğluşum 5 gün yaşadı.bugün doğum yaptığım hastaneyi internetten şikayet edecektim ama beceremedim neden biliyormusunuz?oğlum yoğun bakımda yatarken bizden bez ıslak mendil mama bebek yağı ve şampuan istediler.tamam bezi anladım ama şampuan neyin nesiydi benden onları isteyince ohhh be oğlum iyileşiyor banyo yaptıracaklar dedim ama olurmu ya heryerinde hortum olan tüp olan bi bebeği nasıl banyo yaptırabilirlerdi ki.canım oğlum senin hayrına orda ki küçük arkadaşların kullansınlar iyi olsunlar ama onlar beni çok ümitlendirmişti canım oğlum.
Psikolog ilac vermio ben zaten psikiyatriye gitmem ilac istemiom agir olduo sadece ne yapmam gerek kendim gibi degilim artik
arkadaşlar bebeğimi kaybedeli 48 gün oldu ilk adetimi oldum ama aşırı kanamam oluyor daha önce bu kadar kanama olmuyordu normal mi sizlerde nasıl olmuştu?
dun ne oldu biliyomusunuz is yerinde hamile bi arkadas bi oglu var ikinciye hamile diye keske olmasaydi diyor biz evlat hasretiyle yanarken bole dusunenler de var((
cnm ben buğun psikyatriye gittim iyikide gittim önce tanıştık anlat dedi bebeğimi kaybettim dedim bu yüzden ağlama krizlerine giriyorum herkesten nefret ediyorum kendimi suçluyorum kimseyi görmek istemiyorum hamileleli hiç görmek istemiyorum hayatımdan zevk almıyom dedim ilk sorusu şu oldu mezarına gittinmi ?oldu yas döneminde olanlara ilk tavsiyemiz mezarına gidin gerekirse yalnız olun ve konuşun dedi ağlama krizleriniz tutunca kasmayın ağlayın dedi esimlede görüştü ben memnun kaldım tavsiye edrim amam ilç başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?