Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben de okurum sana yazmistim gecen gun karsilik yazmadin

1.yavrumrumeysam
2.bulutgoc
3.eymen46
4.ıdılfırat
5.batusum46
6.ruzgaralı

arkadslar cuma dan cumaya olsun ınş. yarın başlayalım ılk kıme nıyet olsun ben korunmuyorum başka korunmayan varsa ondan başlayalım ınş. 41 yasın olsun toplam...
herkes kaçar tane okuyabılır?

ben de okurum sana yazmistim gecen gun karsilik yazmadin

Yarin saglik ocagina falan gitmem gerek fazla okuyamam sadece bi gundemi okumamiz gerekiyo cnm sonunda ne duasi okucaz ayrintilarini yazarmisin bide bi dua daha demistin onunla ilgilide bilgilendirirmisin

anneme okutacağım ben olu değilmi yarın sabah annemi arayım sorim yarın 12 ye kadar haberleşelim 1de işe başlayacağım.ilk sizin adınıza olsun karar verelim.

cuma gunu baslaalım 5 kışıyız 41/5 8 tane haftaya cumaya kadar okuyabılırz cok rahat ben 9 tane alıyorum...
o zaman sızde uygun görursenız benden başlayalım ismım Nurten bana nıyet ederek nıyetımız su olsun''Allahım okunan yasınlerı vesıle kıl ve sağlıklı ewladı falanca arkadaşımıza nasıp et...''dıye nıyet edelım ve başlayalım günde 1 tane okunsa yınede oluyo cok rahat okunur..zaten bılenler için 5 dk suruyo..
anlaştık mı?

yıne burdakı eskı arkadslar ''lem yelıd''70.000 tane okudular bunu kendınıze okuyun...bır ay içinde okuyun nıyet edın''Allahım doğmamak doğurmamak sana mahsus..bense senın yarattığın kulum;benı doğurgan kıl ve sağlıklı ewlat nasıp et'' dıye nıyet edıp başlayın okumaya....Rabbım burdakı arkadslar gıbı bızede ınş. ıkıncı çocuklarımızı sağlıklı sekılde kucağımıza almayı nasıp edıcek..inş.

gecen ayin18 inde adet olmustum bu aralar olurmu bilmiyorum ama ben sekiz tane okurum insallah

adet olana kadar 2 ser okursun tatlım bende tevafuk bugun banyo yapıcam ınş. temızlencem...
agbımın esı ben 1 aylık hamıleyken doğum yapmıştı sımdı kızı bır yasında yıne hamıle.yıgnım olcagı için mutluyum ama cok isterdim benım kızımda yasasydı.. 3 senem bıttı....hala bır tane cocugum yok...benımle ewlenenler ıkıncıyı doğurdu Rabbım nour bızede sağlıklı ewlatlar ver ...cok uzgunum kızımın resmıne bakıp aglıyorum

annem okuyacak söyledim bugün nurten hanım ismine diye.tamamlayamayanlar söylesin tamamlayalım 41 tane haftaya bitsin nurten hanım adına.inşallahhh.

en cok da o koyuyor insana ben evleneli de yazin dort sene olcak yasitlarin iki cocuklari oldu face i bile kapattim bebek hamile resimleri haberleri canimi yakiyo dayanamiyorum 8 tane ben okuyacam bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…