Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ruzgarali canim tebrik ediyorum hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsaniz saglicakla kucaginada alirsin darisi bizlerin basina ne guzel bir duygudur dimi ama 7ay oldu keske hic korunmasaydim zaten zor gebe kalıyorum rabbim bizlerinden yüzünü güldür

Amin canım. ALLAH razı olsun arkadaşlar. tamam okurum canım. ne zamana kadar cumaya kadar mı.

sana tavsıyem ınanarak 70.000 tane lem yelid oku...kendıne nıyet et yumurtlama surecıne kadar oku..2 rekatta Allah rzası için namaz kıl öyle baslaa
ac karna 5 tane zeytın ye her sabah yumurtlama gununr kadar

ewet cumaya kadar..ınş. bızde mujdelı haberı verırız korunmayı bırakınca kaçıncı ayında hamıle kaldın?

tamam canım okuyunca haber veririm. inşallah canım. güzel haberleriniz bekliyorum. canım biz hiç korunmadık. 40 ımdan sonra iki kere hastalandım 3 üncüye hastalanmadım. hatta adet tarihimden 1 gün sonra kan testi yaptırdım değerim 0 çıkmıştı. bir hafta sonra doktora gittim. hastalanmadım diye. kan testini tekrarlıyalım dedi. ve değerim artmış.

benimde yaş 26-27 0lucm inşlh

yaa hamilemisin tebrik ediyoru darısı bizlere inşallah canım benim ilk bebeğin olacak değilmi senin.bende sezeryanım ya off geçmiyor günler geçmiyor.

teşekkür ederim. İnşallah canım. evet ilk bebeğim olacak ALLAH kısmet ederse. İnşallah sizlerin de güzel haberlerini en yakın zamanda alırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…