- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
bende vandan 7 ay önce geldim idilfirat
arkadaşlar kaç tane kaldıysa bende okumak istiyorum.
bende vandan 7 ay önce geldim idilfirat
oyle mii ben de uzun zamandir burdayim ya tebrik ediyorum peygamberimizin yuzu suyu hurmetine allah evladini sana bagislasin canim dogumdan kac ay sonra hamile kaldin
Amin canım. ALLAH razı olsun arkadaşlar. tamam okurum canım. ne zamana kadar cumaya kadar mı.7 tanede sen oku..
haftaya da sana okuyalım ınş. sag salım kucağına alman için coook sewındım cok mutlu oldum ınş. sag salım alırsın kucagınaaa.
arkadaşlar sızın içinde uygunsa haftaya ruzgaralı kardesımızın mınık bebegıne okuyalım ınş.
bize de dua et olur mu
Slm melek anneleri tedaviye basladim ben 7ayi geçti kizim melek olali 4aydir korunmuyorum olmuyor zor gebe kalıyorum zaten evliliğimin 8yilina giriyoruz daha bebis yok 28yasimdayim zorda olsa gebeligimi takip eden dr gittim 2asilamamida kendisi yapmıştı gayet guzel karsiladi beni adetin 3gunu tahlillerim normal çıktı çok şükür yumurtaliklarima bakti klomen vermişti kullandim haftaya kontrolum var yumurta büyürse catlatiriz uygun gunleri konuşuruz dedi dikislerimin yarısı iyi yarısi kabarik dedim 2sezeryanin da duzelir dedi kizlar banada dua edin
Amin canım. ALLAH razı olsun arkadaşlar. tamam okurum canım. ne zamana kadar cumaya kadar mı.
Ruzgarali canim tebrik ediyorum hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsaniz saglicakla kucaginada alirsin darisi bizlerin basina ne guzel bir duygudur dimi ama 7ay oldu keske hic korunmasaydim zaten zor gebe kalıyorum rabbim bizlerinden yüzünü güldür[/
Amin. ALLAH razı olsun. canım zor hamile kalıyorum diye kendini şartlandırma nolur. bende rüzgarali me tedaviyle kalmıştım. ama ALLAH ım vakti zamanı gelince verir inşallah emanetlerimizi. nolur üzülme sabret. bol bol dua et. hep dualarımdasınız
Ruzgarali canim tebrik ediyorum hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsaniz saglicakla kucaginada alirsin darisi bizlerin basina ne guzel bir duygudur dimi ama 7ay oldu keske hic korunmasaydim zaten zor gebe kalıyorum rabbim bizlerinden yüzünü güldür[/
Amin. ALLAH razı olsun. canım zor hamile kalıyorum diye kendini şartlandırma nolur. bende rüzgarali me tedaviyle kalmıştım. ama ALLAH ım vakti zamanı gelince verir inşallah emanetlerimizi. nolur üzülme sabret. bol bol dua et. hep dualarımdasınız[/
kac ay korundun?
ewet cumaya kadar..ınş. bızde mujdelı haberı verırız korunmayı bırakınca kaçıncı ayında hamıle kaldın?
bilgilerine baktim da van yaziyor dogru mu ben de van dayim:)
sagol canim hepimize allah sabir versin sabrimizin karsiligi olarak da guzel gunler gostersin ins.benim de bebegimi kaybedeli uc ay oldu ilk bebegimdi ne hayallerle bekliyoduk insan bole seyler basina gelmeden dusunemiyor kendi basina gelebilecegini ama oluyor iste sabrediyorum bekliyorum elimizden geleni yapip allaha tevekul etcez napalim bole olmasinda bir hayir oldugunu dusunuyorum fani dunyada faniyiz canim en azindan bu dunyada olmasa bile ahirette ebedi evlat sewgisini tadicam icin cok mutluyum bu bana huzur veriyo canim peki senin ilk bebekmiydi bi de yasim 27 benim
benimde yaş 26-27 0lucm inşlh
evet canım nerden seen
ben ercişteyim
evet canım nerden seen
ben ercişteyim
canım 3 ay sonra hamile kaldım ama ben normal doğum yaptım
yaa hamilemisin tebrik ediyoru darısı bizlere inşallah canım benim ilk bebeğin olacak değilmi senin.bende sezeryanım ya off geçmiyor günler geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?