bana ilişki yasak daha ama bende katılmak istiyorum
bende katılmak istiyorum bugün yazalım kaç kişi var yarın başlatalım ama bende mart sonu yapacağım bebeğimi inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana ilişki yasak daha ama bende katılmak istiyorum
bende katılmak istiyorum bugün yazalım kaç kişi var yarın başlatalım ama bende mart sonu yapacağım bebeğimi inşallah.
ewet arkadslr eskı arkadslar gıbı bırbırımıze dua vaktı bence..hepımızın melegı var..Rabbım onun hurmetıne dualarımızı kabul eder..bırbırımız iiçin bızde yasın başlatalım mı kac kışı var kararlaştıralım ve her hafta bırımıze okuyalım sırayla olaya korunmayalardan başlayalım kaçımız korunmuyoruz....?
ewet
1.ben
2.bulutgoc
3.eymen46
başka varsa haber versın
ewet
1.ben
2.bulutgoc
3.eymen46
başka varsa haber versın
ben de okurum sana yazmistim gecen gun karsilik yazmadin
1.yavrumrumeysam
2.bulutgoc
3.eymen46
4.ıdılfırat
5.batusum46
6.ruzgaralı
arkadslar cuma dan cumaya olsun ınş. yarın başlayalım ılk kıme nıyet olsun ben korunmuyorum başka korunmayan varsa ondan başlayalım ınş. 41 yasın olsun toplam...
herkes kaçar tane okuyabılır?
1.yavrumrumeysam
2.bulutgoc
3.eymen46
4.ıdılfırat
5.batusum46
6.ruzgaralı
arkadslar cuma dan cumaya olsun ınş. yarın başlayalım ılk kıme nıyet olsun ben korunmuyorum başka korunmayan varsa ondan başlayalım ınş. 41 yasın olsun toplam...
herkes kaçar tane okuyabılır?
arkadaşlar bu haftalık beni maruz görün regl oldum ama bitince başlarımanneme okutacağım ben olu değilmi yarın sabah annemi arayım sorim yarın 12 ye kadar haberleşelim 1de işe başlayacağım.ilk sizin adınıza olsun karar verelim.
gecen ayin18 inde adet olmustum bu aralar olurmu bilmiyorum ama ben sekiz tane okurum insallah
adet olana kadar 2 ser okursun tatlım bende tevafuk bugun banyo yapıcam ınş. temızlencem...
agbımın esı ben 1 aylık hamıleyken doğum yapmıştı sımdı kızı bır yasında yıne hamıle.yıgnım olcagı için mutluyum ama cok isterdim benım kızımda yasasydı..
3 senem bıttı....hala bır tane cocugum yok...benımle ewlenenler ıkıncıyı doğurdu Rabbım nour bızede sağlıklı ewlatlar ver ...cok uzgunum kızımın resmıne bakıp aglıyorum