Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

koray in cok hastasi var basi cok kalabalik adamin baska da dogru duzgun dr var mi bilmiyorum vala.senin cocugun var mi diye sormustum ama)yok canim ikimiz de vanli degiliz burda ogretmeniz dort yildir

Son düzenleme:

bende öyleyim ama çıkış yokki başka Allahın takdiri napalım.bende öyle yapacağım nisan gibi inşallah.

azönce mısafırlıkteydık..hamıle bı akraba var kızına damat gelıyo dıyodu hep doğumuna bır ay kalmış...cok kötü oldum orda ağlamadım gayet soğuk kanlı davrandım ama içim cok dolu ağlayamıyorum((((nolurdu sankı yasasaydı (((((((((((((((((

Bende kuzenim dogurdugunu ogrenince oyle dedim nolurdu kucagimda olsaydi haksizlik bu ; ( benim kuzum neden toprak altinda neden yok dedim esimde deme oyle dedi kizimiz uzulur gunaha giriyoruz rabbim affetsin

ben dış gebelik geçirdiğim zaman vana gelmiştim koray beye istanbul hastanesi dış gebelik olduğunu anlamadı bile canlı canlı kürtaj etti beni bişey yok dedi dış gebelik yok en son kan değerimi orda yaptım artma olmasına rağmen bişe yok dedi gönderdi 2 gün sonra iç kanama geçirdim tüpüm patladı bu seferde görümcem oraya gidelim dedi ben kabul etmedim araştırmada oldu doğum

sendemi dış gebelik geçirdin benim ablamda dış gebelik oldu.doktoru birdaha çocuğun olmaz dedi ama sonra hemen 2 tane oldu çok şükür.

slm arkadaşlar
nasılsınız ben yıne cok uzgunum çocukluk arkadaşım suan yoğun bakımda dalağı alındıdun en son bana gelmıştı burdan gıdınce fenalaşmış (((((...cok uzgunum dua edın nolur..bu son zamanlar uğursuzluk dewam edıyo

ya tesadufe bakarmisin surda kac kisiyiz koskoca turkiyede vandan ve koray dan gecmis yolumuz ilginc:))

Demi ya bende eşime diyom bide hepimizin tarihler ay olarak arka arkaya gelmiş belki kontrollerede karşılaşmışızdr hbrimiz yok dünya küçük dedikleri bu olsa gerek

geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…