Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin. ALLAH razı olsun. canım zor hamile kalıyorum diye kendini şartlandırma nolur. bende rüzgarali me tedaviyle kalmıştım. ama ALLAH ım vakti zamanı gelince verir inşallah emanetlerimizi. nolur üzülme sabret. bol bol dua et. hep dualarımdasınız[/

kac ay korundun?[/QUOTE]

Yavrumrumeysam canim sezeryandan 3aysonra korunmayi biraktim zor gebe kalıyorum diye 4aydirda korunmuyorum

ya arkadaşlar bu sezeryan iç yarası nezamn iyileşecek.profösere giden oldumu içinizde 2. gebelik için.

Canim benim 7ay oldu dr tedavi icin yani yumurta takibi icin gidiyorum daha erken flm demedi hersey normal dedi ama ultrasonla göbekten bakti hep senin kac oldu canim

arkadaşlar zor hamile kalanlar için soğan kürü deneyin faydası olduğunu duydum çevremde yapan var deneyin isterseniz internette nasıl hazırlandığı yazıyor

canım yaşadıkların oldukça zor ve acı ama keşke diyerek geçmişi düşünmemeye çalış zorda olsa olan oldu maalesef geçmişe dönme şansımız yok

veeeeeeeee hamile olmana gerçekten çooook sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ilk mutlu haberi senden almış olduk devamı gelicek inşallah en kısa zamanda haftaya senin bebişin için okuyoruz o zaman

ben prafosöre gıttım iç dıkış için bısey demedı ıyılesmış demıştı..bence zor hamıle kalan arkadslar korunmayın benım 8 yıl sonra hamıle kalan arkadsım var sezeryanla doğum yaptı..dr ye sormuş ıkıncı bebek için ne kadar beklıyım dıye oda hıç bekleme rahım alışmışken olsun sezeryana hıç zararı olmaz demış....
yani dr ler birazdan psıkolojık tranva yüzünden ara vermemızı ıstıyor..Rabbım hayırlı zamanda bızede nasıp etsın ınş.

ben merkezdeyim canim denin ilk bebeginmiydi neden kaybetgon

yok cnm ikinci hamileliğim ve ikinci sezeryanımdı bende anlamadımk erken doğum oldu kanamam geldi ameliyata aldılar bebğim hemen ağladı 3 saat sonra kalbi durdu demiş eşime sen hangi hastanede doğum yaptın sezeryanmı normal mi senin dktrun kim inşlh tanışırız hem aynı memleket hemde ortak kaderiz(

arkadaşlar ben her hafta 5 yasin okuyabilirm siz sıraya koyun beni hep 5 die hesaplayın ama haftalık isimleri söyleyin ona göre niyet edelim.

hmm senin cocugun var mi suanda ikisini de mi kaybettin??ben istanbul hastanesine gidiyodum koray bayramogluna 28.haftaya kadar hep gayet iyi diyodu sonra su sinirda gorundu su ic sola yat falan dedi ama bi faydasi olmadi iki hafta icinde su bitti nasil sey ben anlamadim hastNeye yatman gerekiyor bebek sikinriya girerse aliriz dedi korktuk universite hastanesine gittik orda da ayni seyi soylediler hemen hastaneye yattim ertesi gun sezaryene aldilar basta bebegin durumu iyi dediler sewindik iki gun sonra kotulesti dediler o gece de vefat etti bebegim dogum arastirmada oldu yani

teşekkür ederim. İnşallah canım. evet ilk bebeğim olacak ALLAH kısmet ederse. İnşallah sizlerin de güzel haberlerini en yakın zamanda alırız canım.

ruzgarali ilk bebegine tedaviyle hamile kaldigini yazmistin sorun neydi canim asilama mi yaptirmistiniz ne guzel simdi kendiliginden hamile kalmissin hem de bukadar kisa zamanda

amin inşallah canım. en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alırız inşallah. hiç içinizi karartmayın. RABBİM büyük. haftaya benin bebişimemi okucaz yani.çok mutlu ettiniz kızlar beni. ALLAH razı olsun. çok teşekkür ederim.Nurten inkini bitirelim hayırlıyısıyla.

bende koray beye gidiyodum İstanbul hastanesine 28 haftalıktı ben sana müdahale edrim dedi amam bebeğe edemem yer yok dedi beni araştırmaya sevk etti orda ameliyat oldum onlarda bebğimi İstanbul hastanesine sevk etti ambulansata ölmüştü bebeğim

hadi ya canim sence koray nasil bir dr senin baska cocugun var mi

canım benim mart 8de 3 ay bitmiş olacak.ama dayanamıyorum.

Cok zor canım ben hala agliyorum bazen nefes alamiyorum delirecek gibi oluyorum rabbim sabir diyorum hep ben gece girdim sezeryana çıktığımda gece kızımı hic sormadim gerci iğne yapmışlardı sakinleştirici rabbim sabrinida vermiş nisanda korunmayi bırakırsın belki burda 5ayda hamile kalan arkadaşlar vardi canim

hadi ya canim sence koray nasil bir dr senin baska cocugun var mi

koray bey i dktr fakat böyle acil durumlarda baslarından savmalarına sinir oluyorum gerçi koray bey beni yatırmak istedi de çocuk dktru bebk için yer yok dedi araştırmaya gitsin dedi araştırmada bana doğum değil git israhat et geçer dedi geldim 3-5 gün sonra sancım başladı durduramıyınca bebeğime kıydık dielim koray bey bene doğum durdurulabilirdi dedi.bilmiyorum ne desem boş nasipten çıkmış olmalı ki ordan oraya sürüklendik sonunda olan oldu(((bu arda cnm sen mi Vanlısın eşin mi vanlı tanışırız inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…