• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

koray bey i dktr fakat böyle acil durumlarda baslarından savmalarına sinir oluyorum gerçi koray bey beni yatırmak istedi de çocuk dktru bebk için yer yok dedi araştırmaya gitsin dedi araştırmada bana doğum değil git israhat et geçer dedi geldim 3-5 gün sonra sancım başladı durduramıyınca bebeğime kıydık dielim koray bey bene doğum durdurulabilirdi dedi.bilmiyorum ne desem boş nasipten çıkmış olmalı ki ordan oraya sürüklendik sonunda olan oldu:((((bu arda cnm sen mi Vanlısın eşin mi vanlı tanışırız inşlh

koray in cok hastasi var basi cok kalabalik adamin baska da dogru duzgun dr var mi bilmiyorum vala.senin cocugun var mi diye sormustum ama;))yok canim ikimiz de vanli degiliz burda ogretmeniz dort yildir

ruzgarali yine bisey sorcam sana cok mu sordum:))bir hafta sonra hamile oldugunu ogremissin ya adet gunundrn sonra.adet gunu gelirken yada gununde hamile olmana ragmen adet olcakmis gibi agrilarin oldu mu lutfen yazarmisin

canım istediğin soruyu çekinmeden sorabilirsin. yardımcı olabilirsem ne mutlu. evet canım. adet sancılarım oldu.

Son düzenleme:
Cok zor canım ben hala agliyorum bazen nefes alamiyorum delirecek gibi oluyorum rabbim sabir diyorum hep ben gece girdim sezeryana çıktığımda gece kızımı hic sormadim gerci iğne yapmışlardı sakinleştirici rabbim sabrinida vermiş nisanda korunmayi bırakırsın belki burda 5ayda hamile kalan arkadaşlar vardi canim

bende öyleyim ama çıkış yokki başka Allahın takdiri napalım.bende öyle yapacağım nisan gibi inşallah.

ruzgarali yine bisey sorcam sana cok mu sordum:))bir hafta sonra hamile oldugunu ogremissin ya adet gunundrn sonra.adet gunu gelirken yada gununde hamile olmana ragmen adet olcakmis gibi agrilarin oldu mu lutfen yazarmisin

canım istediğin soruyu çekinmeden sorabilirsin. yardımcı olabilirsem ne mutlu. evet canım. adet sancılarım oldu.

sagol canim benim ben ozelden nasil mesaj atcam bilmiyorum sen bana face adresini yollarmisin ekleyeyim

azönce mısafırlıkteydık..hamıle bı akraba var kızına damat gelıyo dıyodu hep doğumuna bır ay kalmış...cok kötü oldum orda ağlamadım gayet soğuk kanlı davrandım ama içim cok dolu ağlayamıyorum:(((((nolurdu sankı yasasaydı :((((((((((((((((((

azönce mısafırlıkteydık..hamıle bı akraba var kızına damat gelıyo dıyodu hep doğumuna bır ay kalmış...cok kötü oldum orda ağlamadım gayet soğuk kanlı davrandım ama içim cok dolu ağlayamıyorum:(((((nolurdu sankı yasasaydı :((((((((((((((((((

Bende kuzenim dogurdugunu ogrenince oyle dedim nolurdu kucagimda olsaydi haksizlik bu ; ( benim kuzum neden toprak altinda neden yok dedim esimde deme oyle dedi kizimiz uzulur gunaha giriyoruz rabbim affetsin

ben dış gebelik geçirdiğim zaman vana gelmiştim koray beye istanbul hastanesi dış gebelik olduğunu anlamadı bile canlı canlı kürtaj etti beni bişey yok dedi dış gebelik yok en son kan değerimi orda yaptım artma olmasına rağmen bişe yok dedi gönderdi 2 gün sonra iç kanama geçirdim tüpüm patladı bu seferde görümcem oraya gidelim dedi ben kabul etmedim araştırmada oldu doğum

ben dış gebelik geçirdiğim zaman vana gelmiştim koray beye istanbul hastanesi dış gebelik olduğunu anlamadı bile canlı canlı kürtaj etti beni bişey yok dedi dış gebelik yok en son kan değerimi orda yaptım artma olmasına rağmen bişe yok dedi gönderdi 2 gün sonra iç kanama geçirdim tüpüm patladı bu seferde görümcem oraya gidelim dedi ben kabul etmedim araştırmada oldu doğum

sendemi dış gebelik geçirdin benim ablamda dış gebelik oldu.doktoru birdaha çocuğun olmaz dedi ama sonra hemen 2 tane oldu çok şükür.

slm arkadaşlar
nasılsınız ben yıne cok uzgunum çocukluk arkadaşım suan yoğun bakımda dalağı alındı:(dun en son bana gelmıştı burdan gıdınce fenalaşmış :((((((...cok uzgunum dua edın nolur..bu son zamanlar uğursuzluk dewam edıyo

slm arkadaşlar
nasılsınız ben yıne cok uzgunum çocukluk arkadaşım suan yoğun bakımda dalağı alındı:(dun en son bana gelmıştı burdan gıdınce fenalaşmış :((((((...cok uzgunum dua edın nolur..bu son zamanlar uğursuzluk dewam edıyo

geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur arkadaşın

Back
X