evt çok zor her sabah uyandığımda sanki ilk günün sendromunu yaşıyorum içim kararıyo dün dktr gittim çocuk dktronun önünde birkaçtane orta yaşlı kadın gördüm bi karnında bi yanında bi kucağında böyle baktım kendimi yetersiz gördüm ben mi normal doğum yapamadım meleğimi kaybettikten beri şunu anladım keşke köyde ineğini sağan çocukları etrafında dönen doğurmaktan artık doğum acısı çekmeyen o huzurlu kadının yerinde olsaydım herseyin olsa bile dünyanın en tatlısı olan evladın yada evletların yoksa tat vermiyor

((ben çok pinpirikli bir insanım başak burcuyum herseyin ıcığına cıcığına dikkat edrim ama buna rağmen herseyde beni buluyo umursamaz insanlara bakıyorum doğumu kolay çocuğunu buyuturken hiç dikkat etmez ama maşallah dktra da götürmez bazen bişey bilmemek daha iyiymişşşş onu anladım.bide biraz tefekkür edip düşündüm nesela normal doğum allahın insanlara bahşettiği bişey sınırı yok ama sezeryan kul yapımı bişey yani dktron müdahalesi gerek ve belli sınırı var yani allahın rahmetinin sınırı yokmuş geçen teyzem anlatıyo eltim var dio köy şartlarında büyümüş dio doğumuna şahit olmuş bi iki yürümüz diz üstü oturmuş ve bebek gelmiş dio şaşırdım maşallah dedim oda dioki beliki allah onda bazı yaşamsal imkanları almış ama başka yonlden güzellik vermiş.....