Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

öyle deme bende kötüyüm toparlanamıyorum kızımın ölümünden kendimi sorumlu tutuyom ama ölümü aklıma getirmiyom sende getirme çünkü yaşadıklarının mükafatını alamazsın biliyorum zorrr çevrede kim ne derse boş ama namaz kuran bunlar insanı rahatlatıyo

cnm allah razı olsun bana umut oldn

Cok moralim bozuk arkadaslar psikologa gittimbeni psikiyatriya yonlendirdi en az 6 ay cocuk dusunme dedi yoksa yeni bebeginin ustune cok dusersin digerinin yerine koyarsin ozguvensiz olur dedi bucukta kadin doguma gitcem bakalim one dicek

Cok moralim bozuk arkadaslar psikologa gittimbeni psikiyatriya yonlendirdi en az 6 ay cocuk dusunme dedi yoksa yeni bebeginin ustune cok dusersin digerinin yerine koyarsin ozguvensiz olur dedi bucukta kadin doguma gitcem bakalim one dicek

uzerınden 10 senede geçse bence olacak çocuğumuza hepımız cok duşucez..senın enn buyuk psıkologun bence Allah sonrada bız..zaten basımıza gelen bu cogu sey drlerın dıkkattsızlıgı ve hıssızlıgı bence...psıkologa takılma kadın doğumda sorun yoksa bısmıllah de basla bence

sizlewri çok iyi anlayabliyorum. aynı yollardan bende geçtim bol bol dua edin bende aklımdan neler geömediki. ama ben biliodumki bebek olmadan kendime gelemeyecektim aynı sziler gibi böyle durumalrı yaşayıp bebği olanalrı okuyarak umut buldum ve oldu inan hamileliğimde hiç sıkıntı çekmedim başka doktor olsa belki beklerdide ama benimkini 37 haftaklıkken aldıalr zaten en fazla 40 haftada bittio hamilelik. hiçb sorun yoktu bebişlerimde hem norml kilo ve boyalrda doğdualr hiç sıkınt yaşlamdım şükür inişallah sizlerde öyle olursunuz. gzüel dilkelriniz için de teşkkkürler

cnm değil 6 ay 6 senede geçse yeni bebeğin olduktan sonra tabiki üstüne düşüceksin bi kere kaybetme korkusu yaşamışsın zaten o yüzden takılma derim kadın doğumcuda sorun yoksa inan hepimiz yeni bi bebekle ii olurz(

cnm 3. sezeryanın zor oldumu benimde olursa 3. olckta korkuyorum bide 4. yapan bile var sana bişey dedilermi dktrlar.

Selamlar hepinize bugun psikolog psikiyatriya yonlendirmisti onada gittim ayni seyleri soledi ilacta verdi depresyon ve uyku ilaci yazdi asla hemen hamilelik dusunme dedi sonra kadin dogum doktoruma gittim rahmim cok iyi toparlanmis ilk adetimde normalmis yumurtamammi ne olmus ole bisi dedi yani durumum iyi 6 ay demistim ama 3 ay yeterli cok acele etme dedi vitamine basla dedi ben zaten baslamistim psikiyatri ilac verdi kullanimmi dedim kullan biraz iyi gelir ama hamilelik planlamadan 1 ay once birak kullanmayi dedi napiyim ben simdi hic korunmayimmi bi adet gecmesini daha bekleyimmi iyice kafam karisti cok korkuyorum kafam bulandi esimede demis biliyorum bi an once istiyo ama biraz bekleyin demis

bir adet daha beklemek seni daha guvende ve hazir hissettirecektir bence sen kendini daha iyi bilirsin tabi bide yumurtlama oldugunu neye gore soyledi doktorun acaba?

canım öle yanıyorki...bugün yeğenimi hastaneye bakmaya gittim Allahım yeni doğan servisindeydi..habire doğan bebekler..yeni anneler..kıskandım hepsini çokkıskandım hemde.ama kötü manada değil..benim kızım kucağıma öyle gelemediği için kıskandım..imrenerek baktım onlara dualar ettim...ve bir ninni duydum, mini mini elleri kınalı bebek..oyyy koptum Allahım benim kızımın elleride minicikti...çok küçüktü..Rabbim düşmanıma dahi benim yaşadıklarımı yaşatmasn..dünyada bundan büyük acı yok..

e peki esin istemiyomuydu ki bebek destek olacagi yere seni bunca uzmus yipratmis derdi neymis bukadar

istiyodu..ama eşim çok tuhaftır..çok asabidir..sinirlendimi öyle laflar çıkarki ağzından asla telafisi olmayacak laflar....ve herşeyede sinirlenir..3 tüp bebeğinde her aşamaları hep kavgayla geçti..ya hamileyim deli gibi kanamam var yine kavga..hemde sayar sayar susmaz..Rabbim hem evliliğimle sınadı beni hem evladımla..çok hataydı evliliğim çok..hayata bakış açımız kültürümüz yaşama tarzımız herşeyimiz farklı..evlenirken herkes bana dedi sen yapamayacaksın bak mutsuz olacaksın kimseyi dinlemedim..ya yaşadıklarımı anlatsam inanamassınız.diyeceksinki bu adama neden çocuk vermek için kendini bu kadar yıprattı..ben sadece anne olmak istedim sadece...

canımmm kurban olurum ben o meleklere..onların kokularına..senin neydi kaybetme sebebin canım?ben videoya çekmiştim kızımı gizlice ama sonra sildim..evde krize giriyodum her bakmada..o an kendimi kaybediyodum..ve ölmeyi düşünüyodum..ALLAHIM şu an gözümün önüne geldi o anlar.offf 2. gün nasıl hareketliydi kızım çiçeğim..yaşayacak dedimm o zaman..kızım çok hareketli yaşayacak..ama olmadı olmadı...meleğim dayanamadı...offf ben evde sıcak yatakta yatarken o kara toprakta üşümezmi..en son mezarrına gittiğimde mezarın bi tarafı çökmüştü..düşün tahtalarını gördüm azıcık daha eğilsem kefenini bile görecektim belki..bağaıdım çağırdım babam geldi..toprak koydu mezara..minicik miniminnacık kızım kara toprakta..evet bu bi imtahan..Rabbimin zoruna gitmesin ama ben cenneti istememiştim kızımı istemiştim sadece..yavrummm benimm..şu an hüngür hüngür ağlıyorum..oyy nasıl yumuşacıktı teni..affederni annesini besleyemedim ben onu..o kadar stresliydimki gebeliğimde benimle üzüldü karnım karnımda..yaşamak gülmek o kadar manasız geliyorki bana..çok zor kardeşim çok zor..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..

ne güzel sen tedavisiz kalmışssın ben malesef tedavisizde kalamıyorum..

İnşaAllah yine kızın olur birbirimize dua etme yeri burası...kendini yalnız hissetme çünkü bizde seninle aynı şeyleri yaşıyoruz.yaşın kaç ve doğal yoldan çocuk olmama sebebi ne canım

aminn aminnn aminn..ah bir şans daha olsa kızım geri gelse..yine karnıma gelse..oyy ne büyük acır Allahım..30 yaşındayım..ağır derecede erkek infertilitesi var..ne sperm ne sayı nede morfoloji hep..hepsi bir arada

canım zaten inancımla dualarla ayakta duruyorumççtek tesellim dua dua...yoksa yaşamakta dayanmakta imkansız..evet diyorum ölsem cehenneme giderim ama yavrum cennette o varsın cennette olsunda ben yanayım cayır cayır..yaşamak nefes almak bile işkence

insallah canim benim bu cektiklerin hepsi gececek az daha sabir allahim sana yardim edecek yuzunu guldurecek her kisin bahari her yokusun duzlugu vardir sakin aklina kotu.seyler getirme bugunler de gececek mutlu oldugumuz gunleri de konusacaz ins

yıne rüyamda kızımı gördüm..kırmızı bebek arabasına bındırıyoduk babasıyla.annemlerden gelıyomuşuz..kızım 3 4 aylık gıbı.. ba ba ba dıye etrafı gösterıyodu..sonra kucağıma alıyorum..yüzüme bakıp guluyo..babasına gıdıyo..ınş. kızım bana gerı gelıcek..rüyamı öyle yoruyorum...sızde öyle yorun arkdaslar nolur

biraz rahat olmaya calis arkadasim ins en yakin zamanda bebegine kavusursun ama cok asiri stres yapiyorsun kendini bu derece sartlandirma ins meleklerimiz geri gelecek sabir

Merhaba kızlar çok şükür rabbime 14 şubatta doğum yaptım
oğlumu kucağıma aldım allahın izni ile şimdilik bi sıkıntımız yok
ama melek kızımın hastalığı ile ilgili daha sonra tarama yaptıracağız rabbim büyük inş bişey çıkmayacak.
şimdilik tek sıkıntımız emmiyor benim sinirli oğlum
memeyi almıyor olsun sağlıklı uzun ömürlü olsunda momayla büyüsün ne yapayım
inş sizlerde tekrar hamile kalıp kavuşursunuz evlatlarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…