Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende kızımı kaybettim kızım geri gelsin istiyorum ama erkek fikrinede kendimi alıştırmaya başlıyorum hatta bugün internette erkek bebek kıyafetlerine baktım birde şey diyorlar ben her şeyi önceden hazırlamıştım bu sefer hiçbir şey alma ya nasıl almam nasıl bakmam o çok güzel çok büyük bir heyecan evet sonunda hayal kırıklığı oldu ama insan kenedini alamıyor ki o heyecandan bir diğer nasihat ise evham yapma o kadar kolay sanki bi bebeğini kaybetmişsin yeni hamileleğinde evham yapma...

Bende aynısı canım burada çok rahatlıyorum çünkü birbirimizi en iyi anlayanlarız

Bu yazdığını daha yeni gördüm benimde kızım küvezde kalırken hep gidiyordum agzının suyu akmış oluyordu hortumdan dolayı gazlı bezle temizliyordum gözlerini siliyordum offff çok acıydı uzun süredir fotografına bakamıyordum şimdi baktım özlemişim kelebeğimi gözlerim doldu ama işyerinde oldugum için kendimi tutmam lazım çok özledim ben kızımı teyzeleri bu özlem tarif edilmez bir duygu o kadar güzeldi ki benim papatyam allahım sen sabır ver hepimize güç ver bizlere

ne testi yapıcak sana doktor acaba cnm

evet korunmuyorum hayırlısı inş. şimdiden hamilelik moduna girdim ne alakaysa işte daha 14 gün var regl tarihimee eymen 46 da girmio aslında kimsecikler girmio bi ben hergün burdaım çocuk yok iş güç yapmıom bütün gün pc başındaym

cnm sen korunuyomusun yeni gebelik ne zaman düşünüyosun normal doğumdu seninde dimi

başın sağolsun canım. sana ve tüm bebeğini kaybeden annelere rabbim yeni umutlarını göndersin inşallah.bende ilkini kaybettim. o nedenle bu gebeliğimde çok paniğim diken üzerindeyim. doktorumda normal yaşadıkların diyor. ama ben bu bebeğim için herşeyi önceden aldım. banada dediler acele etme diye ama umut olmazsa devam etmiyor hayat. kimseyi takma kafana. rabbim inşallah bebeğini gönderecek ve onunla hayata tutunacaksın.

arkadaşlar bizim ailecek görüştüğümüz komşumuz umreye gitmişti dün döndüler umrede hoca anlatmış peygamber efendimizin oğulları ölüyomuş peygamberlik babadan oğula geçer diye neyse ayşe hatun oğlunu emzirirken oğlu kucağında hakkın rahmetine kavuşmuş ayşe hatun çok üzülmüş ve peygamber efendimize demişki bari sütten kesilseydi demiş sonra peygamber efendimiz cennetten oğlunu sesini dinletmiş ayşe hatuna çok oğlunun gülücüklerini duymuş ve orda çok daha lezzetli sütlerden içiyomuş peygamber efendimiz oğlumuz cennette çok mutlu ve sütünü içiyo demiş bunu duymak beni daha çok mutlu etti bizim meleklerimizde cennet bahçelerinde ve çok mutlular rabbim ahirette inşallah kavuşturur evlatlarımızla bizi ve bu fani dünyadada evlat sahibi olmamızı nasip eder...

Bu topiigi apayrı bir konuyla ilgili bilgi almak için gezinirken okudum çok kötü oldum. Bulutgoc Allah sana ve diger arkadaslara evlat nasip etsin inşallah. Ben evlat kaybı yasamadim ama sizi anlayabiliyorum. Buraya" bebegimizi kucagimiza aldık"diye yazmanizi diliyorum inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün

sanırım genetik testler çünkü bebekte de sende de hiç bişey yoktu bebeğin dış görünüşünde de bişey yoktu dedi doktor
genetik bir sorun vardı belki dedi gözümüzden kaçmış da olabilir dedi
çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye
hergün dua ediyorum Rabbim bizi bi daha aynı acıyla sınama diye
Rabbime güveniyorum inşallah bi daha yaşamayız ama korkmadan da edemiyorum
ben çok çabuk ümitsizliğe düşen biriyimdir zaten
Hz. Ömer'e sormuşlar duamızın kabul olduğunu nasıl anlarız diye
Hz. Ömer de "duamın kabul olmasından değil, dua etmemekten korkarım" demiş.
yani biz edelim mutlaka karşılık görecektir dualarımız burda değilse diğer tarafta

Ne güzel hamilesin çok sevindim senin adına darısı bize inşallah benim daha 2-3 ayım var dün başladım folic asit kullanmaya çok heyecanlıydım açıkcası güzel bi gündü benim için bi kaç kontrolüm kaldı ondan sonra bırakacagım korunmayı

cnm sen korunuyomusun yeni gebelik ne zaman düşünüyosun normal doğumdu seninde dimi
Korunuyorum canım şu anda, hayır benim sezeryandı 8 ay doldu folic asite başladım ve bir takım tahliller falan onların sonucunuda alayım2 yada 3 aya korunmayı bırakacagım işte

Korunuyorum canım şu anda, hayır benim sezeryandı 8 ay doldu folic asite başladım ve bir takım tahliller falan onların sonucunuda alayım2 yada 3 aya korunmayı bırakacagım işte

ya bi tek benim doktorum tahlile gerek yok demiş tedirgin oldum yaaa ben hangi doktora gitmeliyim tahlil yaptırmak için acabaa

arkadaşlar idilfırat için 4 yasini cennetmeleğim okuyamadı reglisi bitmemiş çünkü hiç okuyabilcek olan var aramızda paylaşalımmm

Allah razı olsun aminnn inşallahh hepimiz buraya bebeişlerimiz kucağımızda yazarız ...

cnm sen fazla girmiyonusun çok az görüyom seni seninde sezeryansı demi?kızının ölüm nedeni belli oldu mu?
Evet sezeryandı normal dogumdan sezeryana geçiş kızımın ölüm nedeni mekonyum aspirasyonu yani kaksını yutmuş normal dogumda ebeler beni dogurtmaya çalışırken yani dakikalık egerki kızımın jkalp atışlarının zayıfladıgını kestirebilselerdi şimdi yaşayacaktı.

ya bi tek benim doktorum tahlile gerek yok demiş tedirgin oldum yaaa ben hangi doktora gitmeliyim tahlil yaptırmak için acabaa
Canım tahlil dediğim kan degerleri idrar tahlili idrar kültürü simir vs yani genetki falan bizden de istemediler ölüm nedeni belli dogum anı yani hamilelik sürecinde bi sıkıntı yok dediler bunları yaptırdınmı

arkadaşlar merhaba ,bende ağustos ayında bebeğimi 37 haftalıkken kaybettim otopsi yapılmadı ama görünüşte bebekte ve bende hiçbir sorun yoktu.Yeniden bebek düşünmeden önce ne gibi testler yaptırabiliriz,yaptıranlar arkadaşlar varsa Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…