canım bak bebek antibiyotik kullaNMAKLA FALAN BİŞEY OLMAZ ZATEN DOKTOR HAMİLE olmana göre ilac vermiştir onun sebebi baska bişeydir bak ben de amniyon sıvısı bittigi için kaybettim bebegimi su içmekle cok alakası olmadıgını bile bile gene de ben su içmedim yeterince ondan mı oldu diyorum ama hersey bahane elimizden geleni yaptık bilerek zarar vermez kimse bebegine uzmemeye calış kendini bunları takma kafana ustelik ben hamileyken hamile oldugumu bilmeden dr test negatif cıkınca adet sokturucu verdi bana kullandım yıne de bişey olmadı sonra hamile oldugumu ogrendim bak ilac ona bişey yapmadı ama baska sebepten kaybettim
Eymen46 4
Ruzgarali 4
Ferhat 5
Baska kimler okuyabilecek arkadaslar
ben de 7 tane okurum canım bana okunanlar için de cook tesekkur ederim arkadaslar allah dualarımızı kabul etsin saglıklı bebisler versin ben bu arada doktora gittim kızlar bana rahimde düzensizlik var dedi duphaston diye bi ilac verdi iki adet arasında kahverengi lekelenme oluyodu iki defadır korunmaya da gerek yok dedi 3 ay dene sonra tedaviye basla dedi yasadıgım durumun da plasental yetmezlikten olabilecegini soyledi bu durumlar tekrarlayabilir dedi inş bi daha aynı seyler olmaz
bencede o da insan evladı sonuçta bi de benim doktorumun 7 sene yavrusu olmamış
kendi hocasında tedavi olmuş ayrıca otopsi istersen üniversite hastanesine git dedi
kendi hatası olsa böyle bişey söylemez di değil mi
bugün çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum kendimi susturamıyorum eşim gelseydi bi an önce
ben de 7 tane okurum canım bana okunanlar için de cook tesekkur ederim arkadaslar allah dualarımızı kabul etsin saglıklı bebisler versin ben bu arada doktora gittim kızlar bana rahimde düzensizlik var dedi duphaston diye bi ilac verdi iki adet arasında kahverengi lekelenme oluyodu iki defadır korunmaya da gerek yok dedi 3 ay dene sonra tedaviye basla dedi yasadıgım durumun da plasental yetmezlikten olabilecegini soyledi bu durumlar tekrarlayabilir dedi inş bi daha aynı seyler olmaz
Helede oyle 7 sene evlat hasreti ceken biri dahada hassastir yapmaz cnm bende senin gibiyim hala neden dusunuo insanin elinde olmuo sebeb belirsiz olunca agla ben agladikca rahatliyorum zaten psikologta aglamak isteyince sìkma kendini agla dedi icine attikca daha kotu olursun esin kacta gelio cnm inan kiyamiyorum sana suan bende ayni oluyodum ama artik daha iyim 3 yada 4 gundur hic aglamadim buyuk gelisme eminim sende zamanla alisicaksin bide disari cikiyorum yuruyus yapiyorum arkadaslarla gorusuom iyi gelio eve tikaninca acidan baska bisi olmuo
ya ben idilfırat için 5 tane okudum bulutgoç içinde 5 tane alıyorum hbriniz olsun ben herhafta 5 alcm dedim ya bazen giremiyom beni 5 die yazın
bu hafta bana okuyoruz canım tamam sana 4 hesaplarız ne dersi çalışmaya başladın hamilelik nasıl gidio canım
arkadaşlar yasin başka okuyan yok mu. tamamlasaydık 41 e. okuyacak arkadaşlar kendi aramızda paylaşalım olmazsa. sizin için de uygunsa.
Baska yok heralde cnm olsu ben cevreme okuturum 16 kaldi
canim ben 10 tane aliyorum 7 degil 10 say gene konusuruz tamamlariz
Yok cnm gerek yok ben anneme ablama falan vericektim zaten yinede eksiklik olursa haber veririm sana Allah razi olsun
canım bende 5 alıyorum.birde ben bu aralar iyi değilim bebek istiyorum ama eymen aklıma geliyo onun yeri başka diye ağlamaya başlıyorum sanki mutlu olamayacakmışım gibi kardeşiyle eşime diyorum herşey onda güzeldi öyle heycanlıydım ki şimdi o heyanı arıyorum ama olamıyorum.sizce saçmalıyomuyum biraz.ben oğlumu çok özlüyorum çok 5 gün gördüm çok tatlıydı çok ya.aklımdan çokmıyo burnumda tütüyo.
canım hallederiz ya ben anneme yada ablama okutuyorum ben az biliyorum arapça yavaş okuyorum.eksik kalmaz merak etme.5 alıyorum tekrar ama yine haberleşiriz burdan eksik olmasın arkadaşlar ya hızlı okuyan alsın birz.
Baska yok heralde cnm olsu ben cevreme okuturum 16 kaldi
Melek annelerim Rabbim hepinize bol bol sabır versin dayanılması ğüç bir acı ama ne çare elden gelir bişe yok çok şükür inancımız yerinde ki emir büyük yerden diyebiliyoruz inş.bu zor günler geride kalacak asla cennetteki melek lerimiz unutulmayacak ama sizde bizim gibi hamile kalınca acınız hafiflicek budefa ya bu bebişimede bişe olurmu korkusu saracak öyle böle derken günler gelip geçecek herşeyin ilacı zaman hepinize peygamber sabrı diliyorum umarım sizde en yakın zamanda bebiş müjdelerini verirsinizde acınız hafifler rabbim dualarınızı kabul etsin inş.Allaha emanet olun benim yavrumda yaşasaydı 15 aylık olcaktı ama kısmet olmadı rabbime bin şükür ki yine oğlum oldu ve şuan 1.5 aylık darısı size inş.
yok canım eliyle bastırdı bir buçuk ay öncesinde bir kadın doğum doktoru içte iplikler gözüküyo sakın hamile kalma demişti onu anlattım ne alaka dedi iplik gözükür erimedi çünkü dedi ama.biz yinede bir prf gideceğiz geç olsunda güç olmasın inşallah Allahım hayırlı zamanda versin sağlıklı bir şekilde.sen yenimisin sende melek annesisin sana kaç ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?