ben tamamlarim onu canim cok tesekkur ederim
Canım tahlil dediğim kan degerleri idrar tahlili idrar kültürü simir vs yani genetki falan bizden de istemediler ölüm nedeni belli dogum anı yani hamilelik sürecinde bi sıkıntı yok dediler bunları yaptırdınmı
arkadaşlar merhaba ,bende ağustos ayında bebeğimi 37 haftalıkken kaybettim otopsi yapılmadı ama görünüşte bebekte ve bende hiçbir sorun yoktu.Yeniden bebek düşünmeden önce ne gibi testler yaptırabiliriz,yaptıranlar arkadaşlar varsa Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
kızlar 7 tane yasin okudum. bu hafta yasin kime okuyoruz. bu hafta ben 4 tane alıyorum.kursa gidiyorum da. bir de ders çalışmaya başladım. bakalım hayırlısı becerebilecek miyim.
merhaba ben geldim.kızlar dün doktora gittik ama kadın doğuma değil genel cerahi uzmana gitttik dikişime baktı iyileşmiş dedi hamile kalabilirsin dedi korkma dedi 6 ay diyoruz ama krnının çıkmasıda belirli süre olduğu için korkma dedi.ama biz yinede bir prf gideceğiz.
Dikişlerine nasıl baktı? Ultrasonla mı?
bu hafta bana okuyoruz canım tamam sana 4 hesaplarız ne dersi çalışmaya başladın hamilelik nasıl gidio canım
inşallah cnm rüyamda görüyodum melek olmadan önce hatta kalbi durmadan 5 gün önce görmüşüm günce tutuyodum oraya yazmışım bembeyaz giyinmiş kuzucum meğer melek olucakmışbenim karnımdayken kalbi durdu kuzucumun hiç canlı göremedim
olurmu öyle şey yeni başladık zaten sen okuyamasan bile okuruz Allahtan ümit kesilmez cnm benim tanıdığımın 8 yıldır çocukları olmuodu tüp bebek denediler defalarca yine olmadı sonra pes etti artık derken bi öğrendikki hamile kalmış oğlu var şimdi Allah bağışlasın kimin ne olacağı belli olmaz
14-21 subat yavrumrumeysa
21-28 subat rüzgarali
28 subat-7 mart idilfırat
7-14mart bulutgoc
14-21 mart eymen46
21-28 mart ferhat
28 mart 4 nisan mesenu
2-11 nisan cennetmeleğim
arkadaşlar hatırlayamadığım başka kimler vardı ben rastgele yazdım yanlış anlaşılmasın lütfen
senden sonra bendim sanırım değilmi ben 4 tane alayım sana.diğeri bitti Allah kabul etsin.
arkadaşın tuhaf bi rüya gördümhayır olsun inşallah annemlerdeyim kızıp odaya gidiyorum bi bakıyorum vitrinde bebek brakmışlar bebek zayıflamış günlerdir oraya terkedilmiş önce sevmiyorum sinir oluom sonra kucağıma alınca çok seviyorum açtır susuzdur hemen su istedim ama fazla vermedim dokunmasın diye suyu nasıl içti sonra biberonla süt getirdiiler sütü ağzına verdim bi yudum aldı öldü bebek bağırdım hayırr hayırr diye bi komşumuz var sen birden çok verdin sütü ondan öldü dedi içimden hastaneye gitmeliydik falan diye geçirdim neye yorumlanır rüya
ben 5 tane yasin alayım ALLAH kabul eder inşlalhh
bulutgoc hayırolsun canım neye yorumlarsan öyle çıkarmış iyiye yor tamam mı
bugün yine aradılar sağlık ocağından form doldururken hamileyken bi rahatsızlık yaşadın mı diye sormuşlardı
bende doğumdan 3 hafta kadar önce grip olduğumu ateşlendiğimi ve doktorumun hastaneye yatırıp serum taktırdığını söylemiştim
o olayı ayrıntısıyla anlatmamı istediler bende bundan mı ölmüştür kızım dedim
arada 3 hafta var dedi eğer ondan olsaydı 3 haftadır bebeğin hareketini hissetmemen gerekiyordu oysa sen iki gündür hissetmiyorum diye gitmişsin dedi
belli de olmaz dedi içime kurt düşürdü
verilen antibiyotiklerden mi oldu ki zaten doktor da o günden beri hiç gelişmemiş demişti
Eymen46 4
Ruzgarali 4
Ferhat 5
Baska kimler okuyabilecek arkadaslar
Zaten biberonla sut icirmek falan anlami cok iyi bende iyiye yoruyorum o zaman insallahhh saol cnm neyse senin durumunz ne desem bos korkutmakta istemiom ama verdigi ilaclar duruyosa recetesine bak gebelikte kullanim bolumune ben ne ilac olursa olsun bakiyodum yinede ama sanki doktor zarar vericek ilac olsa vermezdi gibi gelio cnm benimde nedenibelli degil bende hala kurup duruom sundanmi bundanmi diye ama Allahtan hersey iste
bencede o da insan evladı sonuçta bi de benim doktorumun 7 sene yavrusu olmamış
kendi hocasında tedavi olmuş ayrıca otopsi istersen üniversite hastanesine git dedi
kendi hatası olsa böyle bişey söylemez di değil mi
bugün çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum kendimi susturamıyorum eşim gelseydi bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?