Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

merhaba ben geldim.kızlar dün doktora gittik ama kadın doğuma değil genel cerahi uzmana gitttik dikişime baktı iyileşmiş dedi hamile kalabilirsin dedi korkma dedi 6 ay diyoruz ama krnının çıkmasıda belirli süre olduğu için korkma dedi.ama biz yinede bir prf gideceğiz.

Ben onlari yaptirdim ya neyse bi doktora daha gidicem Eymen46 yla anlastik birlikte gitcez riskli gebelik uzmani bakalim o ne dicek

Bende ayni durumdayim bebegimi otopsiye yollamadim bende kiyamadik ama doktorum genetik teste gerek yok dedi burdakilerin yaptirmislar bende baska doktora daha gitcem ona danisicam bakalim

kızlar 7 tane yasin okudum. bu hafta yasin kime okuyoruz. bu hafta ben 4 tane alıyorum.kursa gidiyorum da. bir de ders çalışmaya başladım. bakalım hayırlısı becerebilecek miyim.

kızlar 7 tane yasin okudum. bu hafta yasin kime okuyoruz. bu hafta ben 4 tane alıyorum.kursa gidiyorum da. bir de ders çalışmaya başladım. bakalım hayırlısı becerebilecek miyim.

bu hafta bana okuyoruz canım tamam sana 4 hesaplarız ne dersi çalışmaya başladın hamilelik nasıl gidio canım

Dikişlerine nasıl baktı? Ultrasonla mı?

Dikişlerine nasıl baktı? Ultrasonla mı?

yok canım eliyle bastırdı bir buçuk ay öncesinde bir kadın doğum doktoru içte iplikler gözüküyo sakın hamile kalma demişti onu anlattım ne alaka dedi iplik gözükür erimedi çünkü dedi ama.biz yinede bir prf gideceğiz geç olsunda güç olmasın inşallah Allahım hayırlı zamanda versin sağlıklı bir şekilde.sen yenimisin sende melek annesisin sana kaç ay oldu.

senden sonra bendim sanırım değilmi ben 4 tane alayım sana.diğeri bitti Allah kabul etsin.

Evet cnm sira buydu

arkadaşın tuhaf bi rüya gördüm hayır olsun inşallah annemlerdeyim kızıp odaya gidiyorum bi bakıyorum vitrinde bebek brakmışlar bebek zayıflamış günlerdir oraya terkedilmiş önce sevmiyorum sinir oluom sonra kucağıma alınca çok seviyorum açtır susuzdur hemen su istedim ama fazla vermedim dokunmasın diye suyu nasıl içti sonra biberonla süt getirdiiler sütü ağzına verdim bi yudum aldı öldü bebek bağırdım hayırr hayırr diye bi komşumuz var sen birden çok verdin sütü ondan öldü dedi içimden hastaneye gitmeliydik falan diye geçirdim neye yorumlanır rüya

Son düzenleme:

bulutgoc hayırolsun canım neye yorumlarsan öyle çıkarmış iyiye yor tamam mı
bugün yine aradılar sağlık ocağından form doldururken hamileyken bi rahatsızlık yaşadın mı diye sormuşlardı
bende doğumdan 3 hafta kadar önce grip olduğumu ateşlendiğimi ve doktorumun hastaneye yatırıp serum taktırdığını söylemiştim
o olayı ayrıntısıyla anlatmamı istediler bende bundan mı ölmüştür kızım dedim
arada 3 hafta var dedi eğer ondan olsaydı 3 haftadır bebeğin hareketini hissetmemen gerekiyordu oysa sen iki gündür hissetmiyorum diye gitmişsin dedi
belli de olmaz dedi içime kurt düşürdü
verilen antibiyotiklerden mi oldu ki zaten doktor da o günden beri hiç gelişmemiş demişti

Zaten biberonla sut icirmek falan anlami cok iyi bende iyiye yoruyorum o zaman insallahhh saol cnm neyse senin durumunz ne desem bos korkutmakta istemiom ama verdigi ilaclar duruyosa recetesine bak gebelikte kullanim bolumune ben ne ilac olursa olsun bakiyodum yinede ama sanki doktor zarar vericek ilac olsa vermezdi gibi gelio cnm benimde nedenibelli degil bende hala kurup duruom sundanmi bundanmi diye ama Allahtan hersey iste

Eymen46 4
Ruzgarali 4
Ferhat 5
Baska kimler okuyabilecek arkadaslar

ben de 7 tane okurum canım bana okunanlar için de cook tesekkur ederim arkadaslar allah dualarımızı kabul etsin saglıklı bebisler versin ben bu arada doktora gittim kızlar bana rahimde düzensizlik var dedi duphaston diye bi ilac verdi iki adet arasında kahverengi lekelenme oluyodu iki defadır korunmaya da gerek yok dedi 3 ay dene sonra tedaviye basla dedi yasadıgım durumun da plasental yetmezlikten olabilecegini soyledi bu durumlar tekrarlayabilir dedi inş bi daha aynı seyler olmaz

bencede o da insan evladı sonuçta bi de benim doktorumun 7 sene yavrusu olmamış
kendi hocasında tedavi olmuş ayrıca otopsi istersen üniversite hastanesine git dedi
kendi hatası olsa böyle bişey söylemez di değil mi
bugün çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum kendimi susturamıyorum eşim gelseydi bi an önce

canım bak bebek antibiyotik kullaNMAKLA FALAN BİŞEY OLMAZ ZATEN DOKTOR HAMİLE olmana göre ilac vermiştir onun sebebi baska bişeydir bak ben de amniyon sıvısı bittigi için kaybettim bebegimi su içmekle cok alakası olmadıgını bile bile gene de ben su içmedim yeterince ondan mı oldu diyorum ama hersey bahane elimizden geleni yaptık bilerek zarar vermez kimse bebegine uzmemeye calış kendini bunları takma kafana ustelik ben hamileyken hamile oldugumu bilmeden dr test negatif cıkınca adet sokturucu verdi bana kullandım yıne de bişey olmadı sonra hamile oldugumu ogrendim bak ilac ona bişey yapmadı ama baska sebepten kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…