Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Idilfirat 7

20 oldu arkadaslar baska okuyacak varmi

ya ben idilfırat için 5 tane okudum bulutgoç içinde 5 tane alıyorum hbriniz olsun ben herhafta 5 alcm dedim ya bazen giremiyom beni 5 die yazın

canim ben 10 tane aliyorum 7 degil 10 say gene konusuruz tamamlariz

canım hallederiz ya ben anneme yada ablama okutuyorum ben az biliyorum arapça yavaş okuyorum.eksik kalmaz merak etme.5 alıyorum tekrar ama yine haberleşiriz burdan eksik olmasın arkadaşlar ya hızlı okuyan alsın birz.

canım ben 2 daha alıyorum 6 tane olsun benım.

Eymen46 4
Ruzgarali 4
Ferhat 5
Baska kimler okuyabilecek arkadaslar

Idilfirat 7
Mesenu 5
Eymen46 5
Ferhat 5
Ruzgarali 6
Arkadaslar yasin sayilari bu sekilde kalani ben ayarladim Allah okuyan herkezden razi olsun rabbim kabul etsin insallahh

Rabbim sabir versin insallah sefaatcin olsun cennete girmene vesile olsun benimde 13 ocakda kizim kanatlandi normal dogum yapti suan korunmuyorum hayirlisi Allahtan rabbime siginiyorum siz sezeryanmi normal dogummu

Allah size de sabır versin. Ben de 12 Ocak'ta kaybettim bebeğimi. Sezeryan oldu benim. Doktor 6 ay beklememi önerdi yeni bir hamilelik için.

Herkes hayatina geri dondu galiba e tabi hayat devam ediyo yasadikca umutlar bitmiyo napalim yawrumrumeysam vardi en son adet tarihini yazmisti uzun suredir gormedim onu hamile mi acaba

maalesef 2 gün gecikmeli regli oldu rabbim hayırlı zamanda versin yeterki kucağımıza alalım önemli olan o hepimiz için şimdi ben bekliyorum 18 martı hayırlısı neyse o olsun inşallah...

maalesef 2 gün gecikmeli regli oldu rabbim hayırlı zamanda versin yeterki kucağımıza alalım önemli olan o hepimiz için şimdi ben bekliyorum 18 martı hayırlısı neyse o olsun inşallah...

Oyle mi ben onun yazdigini gormedim hayirlisi allahtan napalim benim de bu ay olmadi hayirli haber senden gelir insallah canim

arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli kayınvalidemlerde misafirlikteyim burda çok giremiyom ama aklımdasınz neler yapıyosunuz bu yer değişikliği bana ii geldi kayınvalimdelere geldiğimden beri fazla ağlamıyorum sağolsun kayınvalşidemin yaklaşımı ve tesellisi çok ii geldi insanı güzel telkinliyo....sizlerin eşiniz ailesi yada kayınvalidenizin yaklaşımları nasıl?hatta bana bi tesellisinde belki kızın doğup büyüyücekti gelinlik kız olup sonra ölcekti işte sende ozaman keşke karnımda ölseydide bu acıyı göörmeseydim diycektin dedi gercekten buraya geldiğimden beri bi nebzede olsa rahatladım:))

Benimkiler de ole canim sagolsunlar bi de onlar ustumze gelse anlayissiz davransa temelli.yikilirdik heralde bu arada senin kayinvalidenler nerdeler

ben yine üşüttüm galiba içerde bi yerler ağrıyor ki nasıl
hep belden yapılan iğnenin ağrısını çok çekersin falan demişti etraftakiler benim belim çok şükür ağrımıyor
karnımın içinde bi yer ağrıyor sizde de var mı böyle birşey

benim iki tane kayınvalidem var ikiside benim için çok üzülüyor
büyük kayınvalidem biz nişanlıyken en küçük oğlunu kalp krizi sonucu 27 yaşında kaybetti
beni çok iyi anladığını görüyorum zaten prensesim de amcasının yanında yatıyor
bi gün kadıncağız geldi ve onu amcasına verdik yoldaş olsunlar birbirlerine yanı başına koymuşlar zaten dedi kendi acımı bi yana bırakıp onun için üzüldüm o anda
gerçekten afedersiniz ama bu laf çok doğruymuş "bana eşşekten düşeni getirin" derler ya
ama nedense onların yanında daha çok üzülüyorum ben

merhabalar ya kimse yazmıyor artık bende açıyorum bakıyorum bulutgoc un dediği gibi bended yazmıyorum ama azda olsa yazmaya devam edeceğim unutmayacağım sizleri.ben hepinizi çok sevdim.

merhabalar ya kimse yazmıyor artık bende açıyorum bakıyorum bulutgoc un dediği gibi bended yazmıyorum ama azda olsa yazmaya devam edeceğim unutmayacağım sizleri.ben hepinizi çok sevdim.

sanırım denk gelmiyoruz o yüzden sohbet edemiyoruz
bi de ben mart annelerindeydim o kadar hızlı ilerliyordu ki sayfalar okuyamıyordum çoğunu heyecandan herkes birşeyler yazıyordu
burada öyle değil çünkü çoğumuz beklemede
yada arkadaşlar daha çok üzülüyor o yüzden gelmiyor olabilirler

Bende hergun yazılanları okuyorum ama sessız sessız duruyorum pek yazmıyorum ıkı bucuk ay oldu yavrumu kaybedeli cumartesı mezarına gıttık ıkıncı kez gıdısem her seferınde bı suru arkaadas gelıyor yanına daha bı suru annenın yuregı yanmıs bızım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…