Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

oyle deme canim ya isimiz gucumuz olmasaydi okumasaydik erken evlenseydik bunlari yasamayacagimizin garAntisi varmiydi belki yine ayni seyler olacakti bunlari sadece bizim yasimizdakiler yasamiyorki

üniverste kpss derken kendimi çok sıktım diyorum şimdi ise çok daha çaresiz ve mutsuzum 30 yaşından sonra gebe kalmak zorlaşıyomuş, zaten zor her şey...yine bana geldiler işte.kaderde yaşanacaklar varsa yaşıyoruz işte..

boyle herkesin hikayelerini okuyunca göz yaşlarıma hakim olamıyorum yaşadığım anlar birbir geçiyo gözümün önünden benimde 17 aralık hele bunler yetmezmiş gibi en yakın çevremde tam 12 kişi hamile tarihlerimiz asagı yukarı ard arda rabbim isyandan saymasın onlara bakınca nie ben diye kafamdan geçiriyorum.....

durup durup an geliyo insanin yuregine aci cokuveriyo canim ne hissettigini ole iyi anliyorum ki aklindan gecenleri...dogum yapanlari gordukce nekadar mucizevi bisey oldugunu dusunuyorum sonra kendjme bakiyorum kenximin de ise yaranaz bisey oldugunu dusunuyo da dusunuyo insan iste bir de burda kadinlar 7 8 tAne doguruyo etrafinda bi suru cocuk bakan yok olsa biz bas taci edicez bizim de cocuk yok ahhh ah rabbim vardir bir bildigi elbet

onların bebeğinin doğumu senin bebeğinin tekrar tekrar ölümü gibi acı veriyor .kalbin bir cız yanıyo.bir bebeğin doğumu nasıl benim canımı yakar diyorum kızıyorum sonra kendime çok kötü kalplimiyim neyim diyorum .geçen hafta çok yakın arkadaşımın doğumu oldu.benden iki ay sonra hamile kalmıştı.hamile kalsın diye dua etmiştim.kalbim o kadar sızladıki...

işte canım o kadınlar kadar kaygısız tasasız olmak istiyorum.doktora gitmeden doğum yapıyolar ,çocuk büyütüyolar...mutlaka vardır rabbimin bir bildiğide dayanıcak katlanıcak güç gerek..
bunun da tek çözümü yeni bir bebek. sanırım sizde hemen istiyosunuz

evet hemen olsun istiyorum ama ne olur bilmiyorum bi de pko var bende yumurtlama tembelligi.napicam inan bilmiyorum

evet hemen olsun istiyorum ama ne olur bilmiyorum bi de pko var bende yumurtlama tembelligi.napicam inan bilmiyorum

soğan suyu veya aslan pençesi kullansana canım çok faydası olduğunu düşünüyorum.ben sütlü maydanoz buharı yapıcam gelecek ay adet sonrası.rahmi temizliyor gebeliği kolaylaştırıyormuş.denemekte fayda var boş boş beklemekten iyidir

canim benim hamileligim sogan kuruyle olmustu zaten:)

senin hamile kalmakla ilgili bi sikintin varmiydi?

cnm benim ağlattın beni ben kızımı gördüm ama bende dokunmadığım öpüp koklamadığım için öyle kızıyorum ki kendimden nefret ediyorum görmedin diye paralama kendini görsende pişmanlığın bitmez başka bişi arardın inanki ben artık daha az ağlıyorum ama her geçen gün kızımı daha çok özlüyorum hala haftalarımı sayıyorum bebek kıyafetlerine bakıyorum ve hala geri gelebilir diye içimden geçi,rmeden edemiyorum rabbim sabır versin

okurken kendi yaşadıklarım bir bir gözümün önüne geldi offf rabbim bi daha bize yaşatmasın inşallah sanada sabır diliyorum hepimiz inşallah burda bebişimizi kucağımıza aldık diye yazarız

ben gördümde ne oldu bende görmeseydim diye ağlıyorum 5 gün boyunca gördüm çok tatlıydı çok şimdi özlüyorum çok özlüyorum ağlıyorum.oğlumu çok özlüyorumçbugün rüyamda gördüm emziriyordum süt akıyordu oğlumda tatlı tatlı emiyordu.diyorum emzirmek ne zevliymiş ALLAH IM ne güzel bir mutluluk diyorum uyandım göğsümü açtım baktım.

okurken kendi yaşadıklarım bir bir gözümün önüne geldi offf rabbim bi daha bize yaşatmasın inşallah sanada sabır diliyorum hepimiz inşallah burda bebişimizi kucağımıza aldık diye yazarız

Amin inşallah canım.hepimiz bigün o hastaneden bebeğimizle çıkarız.tek dileğim tek hayalim bu.

canım başın sağolsun Rabbim sabrını arttırsın inş.geçen yıl hep bu sitedeydik bu başlık altında hep dua ettik kimse nin canı ciğeri yanmasın diye her yeni gelene bu son melek annesi olsun dedik ama takdiri ilahi şimdi yine birsürü melek annesi gelmiş maalesef a ma inş.sizinde kucağınız dolacak geçmez dediğiniz o günler aylar gelip geçecek yeterki inancınızı kaybetmeyin umutsuz olmayın bende yaşadıklarının aynısı nı 19 11 2012 pzrtesi 09.30 da yaşadım okadar hareketli oğluşumun kıpramadığını fark ettim galiba uyuyor dedim ve eşim ısrar etti ama ben sabah gidelim dedim ve gittim bebeğim akşmdan uçup gitmiş........... normal doğum olmadı sezeryana aldılar eşime yalvardım birkere göreyim diye tıpkı senin yavrun gibi getirdi eşim yeşil çarşaf içinde baktım kokladım öptüm o gece rüyamda vedalaşmıştı benimle ellerini karnımdan çıkarıp elimi tutmuştu ama sonra usulca geri çekti meğersem annesiyle vedalaşmış meleğim o ellerini öptüm haykırdım arkasından ciğer paremi götürdüler koydular morga yürekler dayanmadı feryatlarıma kimseler giremedi odama ve akşamına gitti ilk ve son yatağına götürdüler yavrumu memlekete bende arkasından 10 gün sonra gittim yavruma gittim gittim geldim ve dayanamadım onu kara toprak altında görmeye kalamadım orda.................. bitmez ki yazsak roman olur derler ya ama şimdi dünyalar tatlısı oğluşum yanımda 1.5 aylık oldu ALLAHIMA bin şükür darısı sizlere olsun inş.

AMİN CANIM.Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin. inşallah bigün bizlerde senin gibi bu güzel haberi müjdeleriz.şuan dayanmak öyle güç ki,bizim içinde sarıl bebeğine yaşasaydı bebeğim 2,5 aylık olacaktı.nasıl tedavi oldunuz? sezeryandan kaç ay sonra gebe kaldınız.sizdede mi pıhtılaşma var

Cnm bnm ne güzel ruyanda gormussun ben hic giremedim rüyamda bende emzirsem kizimi keske cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…