kiz sen daha yeni adet olmadin mi ne cabuk test yaptirdin adet gunune bir hafta yok mu daha
Arkadaslar hamile degilim kan tahlili yaptirdim 0.42 cikticok mutsuzum ama hayirlisi buymus rabbim hayirli zamanda nasip etsin
1 hafta var cnm migdem bozuk diye gittim doktor testi yapalim dedi ben zaten dünden razi yaptirdim ama maalesef
yaptilar suyun sinirda oldugu farkedilince dogduktan sonra da tupsuz nefes aliyodu ama ucuncu gun fenalasti dediler gecesi de kaybettik iste senin yas kac canim
31 yaşındayım 4 yıldır uğraşıyoruz...insana zorda olsa beklemeyi sabretmeyi öğretiyor hayat.1 kürtaj 3 düşük 1 ölü doğum artık hayırlısı
var canim var zamani var ben zar zor hamile kaldim o da uctu gitti var binda da bi hayir napalim
ilginc bisey nasil dr mus o.daha adetine bir hafta var dollenmeden en erken 12 gun sonra kanda cikiyo hrmen cikmaz.bu dt lar da bi hayret yane.umutsuzluga kapilma cok da dusunmemeye calis canim kan testi icin erken adet gunun gelsin bakalim
her şey bu kadar zor olunca acı bi kat daha artıyor .ama acıyla yaşamayıda öğreniyor insan .siz kaç yaşındasınız
idilfıratla benden başka aktif olan yok sanırım. idil fırat göreve başladınmı
ben dogumun 25. gunu basladim canim bana kalsa hic gitmeyecektim hala daha da calismaya gucum de halim de yok ama esim gonderdi beni calismanin iyi gelecegini soyledi evde cok kotu olmustum cunku burda yakinimiz da yok.sen basladin mi peki
zor geçecek canım zaman ama eşin ve kendin için ayakta duracaksın .hayat herkesin tabiriyle devam ediyor ama bizim için çok zor devam edecek. Allah bize bu acıyı yaşattıysa mutlaka bir sebebi var . sen her şeyden önce melek annesisin sakın kendini suçlama.teslim ol kaderine .bugün 40 gün oldu kızımın begüşümün kırkı bugün
yaşasaydı da beklenen doğum tarihiydi bugün belki şimdiye kadar doğmuştu da
Allahın nimeti zamanla hafifler dediğim acım sanki katlanarak artıyor
buna sebep yaşadığım pişmanlık olsa gerek
cayır cayır yanıyorum içimde bir kor alev alev
göremedim ya bebeğimi öyle bir pişmanlık ki
niye gösterin diyemedim niye sormadılar görmek istermisin diye
hayatımın en büyük mutluluğu biricik kuzum begüşüm
hayatımın en büyük üzüntüsü, pişmanlığı oldu
gösterin diyemediğim için kendimden nefret ediyorum
zaman acımı hafifletmiyor yanı sıra geri de gitmiyor
geri gitse 31 ocak olsa gösterin bi kerecik göreyim desem
uyuyor gibimiydin meleğim sen küçücükmüydün
karnımdayken tırnaklarının bile hayalini kurduğum ay çiçeğim
şimdi yüzünün elinin ayağının bile hayalini kuramıyorum
kurduğum hayali gözümün önüne getirip severdim seni
şimdi küçücük bir mezar dışında bişey gelmiyor gözümün önüne
bugün kırk gün olmuş sensiz kırk gün
hayır canım doktor doğumsonrası 16 hafta doğum izni kullandırdı.heyet raporuyla kapatmayı düşünüyorum .okulda benimle aynı dönem iki arkadaşım var ikidide bebeğini kucağına aldı ikinci çocukları ...onları görmenin iyi gelceni pek sanmıyorum. çok sevdiğim mesleğimden bile soğudum .keşke hiç okumasydım erken evlenseydimde bebeğim yanımda olsaydı diyorum...
hayır canım doktor doğumsonrası 16 hafta doğum izni kullandırdı.heyet raporuyla kapatmayı düşünüyorum .okulda benimle aynı dönem iki arkadaşım var ikidide bebeğini kucağına aldı ikinci çocukları ...onları görmenin iyi gelceni pek sanmıyorum. çok sevdiğim mesleğimden bile soğudum .keşke hiç okumasydım erken evlenseydimde bebeğim yanımda olsaydı diyorum...
ya canim benim inan esime cok yalvardim izin alayim rapor alayim diye gideceksin dedi iyi mi oldu kotu mu bilmiyorum ama surekli aklimda bebegim iki aylik olacakti simdi benle birlikte hamile olanlar dogum yapti allah uzun omurler versin ama benim acim daha da buyuyor ozlemim daha da artiyor hic aklimdan cikmiyor ki ne is yapsam da nereye gitsem de...
kaç yaşındasın hame bende aynı şeyleri düşünüyorum
benim işim çok stresliydi zaten son zamanlarda da istifa et diye baskı yapıyorlardı
ben 32. haftaya kadar sabrettim keşke hiç katlanmasaydım o strese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?