Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sizde sanırım hemen düşünüyosunuz.ben iki doktora gittim biri sezeryanı yapan o 3-4 ay sonra düşünmemi söyledi bide perinatoloğa gittim oda 9 ay dedi.zor gebe kalan biriyim o yüzden korunmak istemiyorum.

cnm sen yenimisin bebeğini yeni mi kaybettin benimde 3 ay oldu kaybedeli

sizde sanırım hemen düşünüyosunuz.ben iki doktora gittim biri sezeryanı yapan o 3-4 ay sonra düşünmemi söyledi bide perinatoloğa gittim oda 9 ay dedi.zor gebe kalan biriyim o yüzden korunmak istemiyorum.

bende hemen kalıyorum ama 2.de belli olmaz ancak Allah bilir.

Bence ilk olmasi cok daha zor baska cocugu olan avutur kendini en azindan bizim kollarimiz bombos

Kizlar bu arada dr bana coraspin verdi.asprin yani.ben pihtilasma testi yaptirdim ama yine de kullanacaksin dedi size de verdi mi dr lariniz

Ben test yapmadim ama doktorum her ihtimale karsi killanirsin dedi

yok korunuyorum ama bu ay sonu adet olacağım ondon sonra inşallah birde prf gideceğim artık bakalım

Cnm nezaman gidicez doktoraa benim adetime bi hafta kaldi heyecanka bekliom doktorada bian once gitmek istiom

Kizlar bu arada dr bana coraspin verdi.asprin yani.ben pihtilasma testi yaptirdim ama yine de kullanacaksin dedi size de verdi mi dr lariniz

banada verdi canım.bende kullanmaya başladım coraspirinle birlikte flidoce doğumdan sonra 6.haftada adanada bir perinatoloğa gittim pıhtılaşma testlerimi yaptırdım doktor hemen aspirine başlamamı söledi ve gebe kalıncada gel dedi.677 heterezigot,1298 heterezigot çıktı ama bazı doktorlar sebebin bu olmicanı söylüyor.şaştım valla

sen kac haftalikken neden kaybettin bebegini

sen kac haftalikken neden kaybettin bebegini

tekrarlayan düşüklerim vardı.sebep bulamamışlardı .bebeğimi 35.haftada kaybettikten sonra bulabildiler. aniden bebeğimin kalbi durmuş.oysa herşey okadar iyi gidiyordu ki gelişimi bir hafta öndeydi.bebeğim hareket etmedi sabahtan bişeyler yedim uzandım yine hareket yok.hastanede öğrendik o kötü haberi oysa büün tahlillerim yapılmıştı hepsi sebepsiz sebepsiz derken birden bu testlein olmadığını farkettiler.hatta tüp bebek ,aşılama derken bebeğim kendiliğine gelmişti.mucize gibiydi kabusa dönüştü...kan pıhtılaşması dedi perinatolog .adanada Cüneyt evrükeye gidiyorum. iyi bir doktor olduğunu söylediler.doktor üzülme bir bebeğin olcak senin dedi.o söze bile o kadar çok ihtiyacım varmışki tutamadım yine kendimi hemen gebe kal gel dedi.bu acının tek ilacı yeniden bebek dedi.sezeryan oldum ben diyince doktorlara kızdı.9 ay dedi.tekrar tahlillerimi göstermeye gittiğimde yine hemen gebe kal gel dedi ...

simdi sende pihtilasma var yani dusukler bundan oluyodu ozaman

5 ARALIK 2013 ÇARŞAMBA
Henüz doğum iznine ayrılmadım.3 aralık ta kontrolüm vardı.bebeğin kilosu gelişimi çok iyi ama tansiyonum yüksek çıkmıştı 13/9 .doktor tansiyonumu kontrol altında tutmamı söyledi ve tahlil verdi. şaşırdım ysa benim tansiyonum hep düşüktü ama o gün müdüre çok kızmıştım ondan mı oldu acaba diye tekrar tansiyonumu hastaneden çıkmadan ölçtürdüm 9/6 gayet normaldi.heralde yanlış ölçtü kız dedim.ertesi gün iki saat dersin ardından tahlillerimi alıp doktora gösterdim acıkmıştım ama bebeğim o kadar hareketliydiki eve geldim bişeyler yedim.hareketleri normale döndü çok acıkmış bebeğim dedim.ertesi sabah okul için hazırlandım bebeğim hareket etmedi ama dün çok hareketliydi ondandır diye düşündüm.o kadar pimpirikli olup her hafta kontrollere koşan bana nasıl bir rahatlık geldi hala anlmış değilim.okula gittim geldim hala hareket yok.eşim doktora gidelim dedi .hemen çıktık evden hastanedeydik ebenin biri beni nts yebağladı ama ses gelmiyodu seslendim.başka biri geldi ben duyuyorum bebeğin ters ondan derken ben hıçkırıklar içindeyim.o sırada eşim doktoru çağırdı.ve o an orada her şey bitmişti.doktor hayır dedi kafasını salladı ve odasına çağırdı yoktu ordada yoktu kalp atışı oysa iki gün önce nasılda atıyordu o kalp daha dün karnımda durmadan tepinen bebeğim ölemezdi dondum, dondum...ALLAHIM BU NASIL BİR ACI NASIL BİR ATEŞ sanki cehennemdeyim .cehennem dedikleri yer böyle bir yer olsa gerek .kalbim ruhum yanıyor...snra başka bir doktor ve hastaneye yatış.2 gün suni sancıyla bekledim ama bebek gelmedi.doğrusu gelsinde istemedim sarıldım bebeğime bir daha hiç sarılamama duygusuyla .herkes meğer banada bişi olcak diye doktora sezeryan olsun diye üsteliyolarmış.benim haberim yok.oysa ben bana bişey olca aklımdan bile geçmedi olsa ne olurdu ki...bebeğimle geçirdiğim son zamanlarımdı. 7 aralık sabahı bebeğimi sezeryanla aldılar kopardılar ciğerimi.ameliyathanede o kadar gösterin bebeğimi desemde göstermediler odaya çıkınca eşim bebeğimi getirdi.yeşil bir hastane çarşafı içinde oysa ben ona neler almıştım .uyuyor gibiydi meleğim aynı babası...ellerini ayaklarını gösterin dedim bakma dediler oysa o benim bebeğimdi yaşamasada o benim bebeğimdi.tamam dedim donuk bir bakışla kafamı çevirdim giderken bakmak istemedim.günlerce donuk baktım ağlamadım baktım baktım baktım...güneş niye doğuyor ,sabahlar neden oluyor dedim.gökyüzüne ağaçlara insanlara hr şeylere kızdım. benim bebeğim yokken her şey nasıl devam ediyor diye...bebeğimi memlekete götürdüler aradan 1 hafta sonrada ben gittim mezarına ertesi gün tekrar gittim. dedim kalamam artık bu şehirde ben ...kalamadım annemlerde .

hepimizin hikayesi az cok hep ayni insanin dunyasi yikiliyo yazdiklarini okuyunca ayni duygulari tekrar hissettim.hele ki bir de zor elde edilmis bir gebelikse aci daha da buyuyo bida hamile kalamama korkusu kalsak tekrar ayni seyleri yasama korkusu korkuyo da korkuyo insan ama bu yasadiklrimizin dabir mukafati olacaktir elbet

evet canım pıhtılaşma düşüklere ölü doğuma neden olabiliyomuş.bazı doktorlar buna katılmasada.ayrıca türk kadınlarının çoğu bu değerlere sahipmiş ama bazıarında bu sonuçlar oraya çıkabiliyomuş.takdiri ilahi.ne gelir elden .sizin problem neydi nerde yaşıyosunuz

pihtilasma gelisim geriligi nedeniyle dusuklere sebep olabiliyomus ama senin bebeginin gelisimi cok iyiymis bebegini kaybetmeni pihtilasmaya mi bagladilar?ben vandayim canim ogretmenim benim de pko sorunum var tam asilama yaptiracakken bebegim kendiliginden geliverdi mucizeydi resmen super bir gebelik gecirdim hic sorun yoktu ta ki 28. haftaya kadar..kontrolde sivinin sinirda olduguni soylediler su ic sola yat dedi dr fakat naptimsa olmadi 30. haftada su tamamen bitti aldilar sezaryenle 3 gun yasadi oglum akcigerleri tam gelismedigi icin yasayamdi siz nerdesiniz?

Arkadaslar hamile degilim kan tahlili yaptirdim 0.42 cikti cok mutsuzum ama hayirlisi buymus rabbim hayirli zamanda nasip etsin

sebepsiz olduğu için aspirin ve düşü doz iğne kullanıyodum zaten bu şekilde devam etti gebeliğim korkuyla tam artık doğsada yaşar derken . iğnenin doz ayarrlaması yapılması gerektiğini yetersiz kaldığını söylediler.bende maraşta yaşıyorum bende öğretmenim.ciğer geliştirici iğne yapmadılar mı canım

yaptilar suyun sinirda oldugu farkedilince dogduktan sonra da tupsuz nefes aliyodu ama ucuncu gun fenalasti dediler gecesi de kaybettik iste senin yas kac canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…