Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bi arkadasımın anneside beni aradı seni rüyamda gördüm çok etkilendim dedi rüyasında yaşlı bembeyaz giyinmiş yaşlı bir dede beline kurdela bağlamış kurdelanın uçları uzun arkasındaymış her bir kurdelanın ucundada çocuklar varmış yaşlı dedye rüyasında soruyomuş nereye gidiyosun die mesenu lara gidiyom demiş kadın çok etkilendiğini soyledi sonra arkadasımı aramış rüyamda görgüm böyle demiş arkadasımda mesenu bebeğini kaybetti demiş

evet cnm psikolojik danışmanlıkta yapıyomuş ben ilk defa rast geldim şimdi bakıyorumda bi sürü programa çıkmış hiç izlemem normalde nasıl olduysa bugun kaldım öyle kanalda iyikide kaldımmm

bana çok iyi geldi kitap bir nefeste okudum. kişisel gelişim kitapları iyi geliyor .her kitapta okunmuyor.ama bu sıralar okunacak bi kitap daha bulmam lazım

evet cnm psikolojik danışmanlıkta yapıyomuş ben ilk defa rast geldim şimdi bakıyorumda bi sürü programa çıkmış hiç izlemem normalde nasıl olduysa bugun kaldım öyle kanalda iyikide kaldımmm

bana çok iyi geldi kitap bir nefeste okudum. kişisel gelişim kitapları iyi geliyor .her kitapta okunmuyor.ama bu sıralar okunacak bi kitap daha bulmam lazım

A
Allah hayra çıkarsın canım .bebiş istiyodun artık değil mi

evt ya bende eve kapanıp tum gün tv basındayım belki kitap daha ii gelcktir bide cevredekiler örgü falan sitresi alır diolar bende hiç anlama ama kitap daha iii olck gibi...

beklicekmisin 9 ay.bakıyorum kaybedenlere genelde 6.ayda hamile kalmış doğurmuşlar.bende sezeryanım banada doktor 9 ay dedide bizim hemen olmuyo inşallah çok bekletmez rabbim

amin inşlh cnm ya bilmiyorum ya meleğime hemen hamile kalmıştım amam bu sefer korkularım var psikolojikmende toparlanmak istiyom allah korusun bidaha aynı şeyleri yaşama korkusu varinşlh rabbim bidaha yasatmaz cnm bu arada sen calışıyo musun?

rüyan hayır olsun cnm ben güzel anlamlar çıkardım bu rüyadan inşallah öylede olur

evet canım öğretmenim hala izindeyim.nasıl toparnıcaz bilmiyorumki zaman geçtikçe daha bi boşluğa düştüm ben sanki 3,5 ay oldu

kesinlikle banada çok iyi geldi Allah de otesini bırak bunuda okumalısın okumadıysan yani

okudum canım ikiside güzel bizim için.bizim kafamızdaki sorulara cevap olmuş.o kiptan sonra kendi kendimle konuşmaya başladım.beynimdeki neden niçin sorularının yerine cevap üretmeye başladım.buda ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum ama.sen güçlüsün bununda üstesinden geliceksin,geçmişi bırak önüne bak...vskendi kendimi teselli ediyorum yoksa kim cevap versin kafamdaki sorulara

uzun zaman oldu girmeyeli.fırsat bulamıyorum ne yazıkki.okuyamadım yazılanları.
umarım herkes biraz olsun iyiidir ve güzel haberler vardır.
biz 2.5 aylık olduk masallah. gaz sorunumuz devam ediyor.
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün canım darısı bize o fotodaki bebiş kaybettiğin mi

ayşenazım nasılsın ben hala buralardayım bi başıma :))))) yeni arkadaşları okuyorum arada ama eskilerden kimseler yokk bebişini öp benim içinn

Merhaba melek anneleri benimde 8ayim bitti gecen ay yumurta takibinden bir sonuc alamadik iyi olan ignelerlerle büyüyen yumurtam klomenle buyudu
yarin yumurta kontrolum var yine cuma gecesi ilkkez kizim ruyama girdi kizin öldü diyorlar
yanima birakiyorlar hayir ölmedi benim kizim diyorum sariliyorum kizima seviyorum gozlerini acti gulucukler atti annesine
sabah kalktim niye bukadar mutluyum ne ruya gördüm diye dusunurken kizimi dedim basladim aglamaya sessizce sukurler olsun rabbime kizimi ruyama girdi rabbim hepimizin yuzunu guldursun

rüyan hayır olsun ne güzel görmüşsün ben görmedim henüz sende 8 ay sonra görmüşsün inşallah bi gün bikerecikte olsa bende görürüm kuzucumu cnm umarım en kısa zamanda hamiş kalır bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…