evet cnm psikolojik danışmanlıkta yapıyomuş ben ilk defa rast geldim şimdi bakıyorumda bi sürü programa çıkmış hiç izlemem normalde nasıl olduysa bugun kaldım öyle kanalda iyikide kaldımmm
evet cnm psikolojik danışmanlıkta yapıyomuş ben ilk defa rast geldim şimdi bakıyorumda bi sürü programa çıkmış hiç izlemem normalde nasıl olduysa bugun kaldım öyle kanalda iyikide kaldımmm
Abi arkadasımın anneside beni aradı seni rüyamda gördüm çok etkilendim dedi rüyasında yaşlı bembeyaz giyinmiş yaşlı bir dede beline kurdela bağlamış kurdelanın uçları uzun arkasındaymış her bir kurdelanın ucundada çocuklar varmış yaşlı dedye rüyasında soruyomuş nereye gidiyosun die mesenu lara gidiyom demiş kadın çok etkilendiğini soyledi sonr arkadasımı aramış rüyamda görgüm böyle demiş arkadasımda mesenu bebeğini kaybetti demiş
bana çok iyi geldi kitap bir nefeste okudum. kişisel gelişim kitapları iyi geliyor .her kitapta okunmuyor.ama bu sıralar okunacak bi kitap daha bulmam lazım
yok cnm ya benim daha 3 ay oldu sezeryan olunca dktrum 9 ay dedi bakalım
beklicekmisin 9 ay.bakıyorum kaybedenlere genelde 6.ayda hamile kalmış doğurmuşlar.bende sezeryanım banada doktor 9 ay dedide bizim hemen olmuyo inşallah çok bekletmez rabbim
bana çok iyi geldi kitap bir nefeste okudum. kişisel gelişim kitapları iyi geliyor .her kitapta okunmuyor.ama bu sıralar okunacak bi kitap daha bulmam lazım
bi arkadasımın anneside beni aradı seni rüyamda gördüm çok etkilendim dedi rüyasında yaşlı bembeyaz giyinmiş yaşlı bir dede beline kurdela bağlamış kurdelanın uçları uzun arkasındaymış her bir kurdelanın ucundada çocuklar varmış yaşlı dedye rüyasında soruyomuş nereye gidiyosun die mesenu lara gidiyom demiş kadın çok etkilendiğini soyledi sonra arkadasımı aramış rüyamda görgüm böyle demiş arkadasımda mesenu bebeğini kaybetti demiş
amin inşlh cnm ya bilmiyorum ya meleğime hemen hamile kalmıştım amam bu sefer korkularım var psikolojikmende toparlanmak istiyom allah korusun bidaha aynı şeyleri yaşama korkusu varinşlh rabbim bidaha yasatmaz cnm bu arada sen calışıyo musun?
kesinlikle banada çok iyi geldi Allah de otesini bırak bunuda okumalısın okumadıysan yani
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün canım darısı bize o fotodaki bebiş kaybettiğin miuzun zaman oldu girmeyeli.fırsat bulamıyorum ne yazıkki.okuyamadım yazılanları.
umarım herkes biraz olsun iyiidir ve güzel haberler vardır.
biz 2.5 aylık olduk masallah. gaz sorunumuz devam ediyor.
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
uzun zaman oldu girmeyeli.fırsat bulamıyorum ne yazıkki.okuyamadım yazılanları.
umarım herkes biraz olsun iyiidir ve güzel haberler vardır.
biz 2.5 aylık olduk masallah. gaz sorunumuz devam ediyor.
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
rüyan hayır olsun cnm ben güzel anlamlar çıkardım bu rüyadan inşallah öylede olur
Merhaba melek anneleri benimde 8ayim bitti gecen ay yumurta takibinden bir sonuc alamadik iyi olan ignelerlerle büyüyen yumurtam klomenle buyudu
yarin yumurta kontrolum var yine cuma gecesi ilkkez kizim ruyama girdi kizin öldü diyorlar
yanima birakiyorlar hayir ölmedi benim kizim diyorum sariliyorum kizima seviyorum gozlerini acti gulucukler atti annesine
sabah kalktim niye bukadar mutluyum ne ruya gördüm diye dusunurken kizimi dedim basladim aglamaya sessizce sukurler olsun rabbime kizimi ruyama girdi rabbim hepimizin yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?