Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

14-21 subat yavrumrumeysa
21-28 subat rüzgarali
28 subat-7 mart idilfırat
7-14mart bulutgoc
14-21 mart eymen46
21-28 mart ferhat
28 mart 4 nisan mesenu
2-11 nisan cennetmeleğim
11-18 nisan sadem-karamel
18-25 nisan hame

herkez bittikten sonra tekrar başa dönücez öpüyorum ben 2 gün giremeyebilirim düğünümüz var görüşürüz rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah...

melek anneleri kim ne kadar yasin okuyacak söyleye bilirmisiniz ona göre toplanacak
idilfırat giremiyormuş topiğe 7 tane okuyacak

Bende ciğerimi tanatoforik displazi sebebiyle 19. Haftasında sonlandırdılar gebere gebere kendimden utanarak verdim bu kararı kokusu hala burnumun ucunda ama yaşamak zorundaydım kızım için normal doğum yaptırdılar 6 ay ıstirahat verdi dr ama acım hafifler diye daha erken olsun istiyorum ne olurki

Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun dayanmak güç bu acıya
bizim çoğumuz sezeryan olduğumuz ve ileri gebelik haftalarında doğum yaptığımız için 6 ay beklemek tavsiye edildi
senin durumun daha farklı ama doktorunla konuş bence bu konuyu beklemek istemiyorsan belki test mest bişeyler yapıp planlama yapabilir senin için

Allah sabır versin bikez daha aynı acıyı yaşatmasın Rabbim.doktorlar sezeryan olanlara en az 6 ay diyor ileri gebelik haftalarına rağmen .eğer normal doğum yaptıysan bu süre iki aya kadar düşüyor.hatta benim perinatologum balcalı hastanesinde iyi bir profösör normal doğum yapsaydın korunmana gerek yok bu acının en iyi ilacı bebek demişti. bence bebeğini kaybetme nedenini araştırıp hemen düşünebilirsin .biz sezeryan dikişlerimizin iyileşmesini bekliyoruz

Cnm sana rabbimden sabir diliyorum Allah beterinde korusun ve bidaha yasatmasin insallah benim kuzucum 13 ocakta kanatli melek oldu cnm kizim ilk goz agrim 27+4 sebebsiz kalp durmasi normal dogum yaptim doktorum once 6 ay dedi sonra 40 cikinca kontrole gittim sukur rahmim iyi toparlanmisti hersey yolundaydi 3 ay korun yeter dedi baska doktora daha gittim hic korunma dedi ben zaten 6 ay deselerde rahim toparlandiysa korunmucaktim bide 40im cikmadan ilk reglimide olmustum kisacasi rahmin toparlandiysa ilk adetinide ol hic bekleme rabbim hayirli zamanda versin insallah

arkadaşım bende 7 tane okuyacağım inşallah kalırsa söyle yine okurum tamam mı

canım özelden msj yazamıyorum.doktorum tavsiye etmişti riskli gebeliklerde iyiymiş. prof dr.cüneyt evrüke.özele gittim tahlillerim için balcalıya yönlendirdi .tahlillere hiç ücret ödemedim.doktorlara ii demeyede korkuyorum artık inşallah ii gelir

hmm o doktoru hatırladım işim gereği de bu konularla iç içe olduğumdan galiba
sana hatırlatmak istemiyorum ama geçen yıl kötü bir konuda adı geçmişti inşallah iyi olur
daha önümde uzun bir zaman var ama ben hem devlete hem özele gitmeyi düşünüyorum ikinci gebelikte
tabi olacağın önüne geçilmez ama en azından sık sık ultrasonda bebeği görüp içimi rahatlatmak iyi gelecek

evet bende okudum o haberi canım.hatta gitsemmi diye kararsız kaldım ama bbaşka doktor tavsiyeside alamadım.pıhtılaşmada ii oldunu söylediler artık hayırlısı.kibar ilgili bi doktor

evet bende okudum o haberi canım.hatta gitsemmi diye kararsız kaldım ama bbaşka doktor tavsiyeside alamadım.pıhtılaşmada ii oldunu söylediler artık hayırlısı.kibar ilgili bi doktor

inşallah iyi olur
mutlu ol pozitif ol neşeli ol herşey iyi olacak diye dua et
her halukarda akrabalar doktoru suçluyor zaten o da var
benim ablam doktoruma demediğini bırakmadı kadıncağız sesini bile çıkarmadı sadece acınızı anlıyorum dedi
halbuki başka bir doktor da baktı ve sebep bulamadı

elimizden sabır ve duadan başka şeyde gelmiyor zaten.her duyan nasıl faretmedi doktor diyor..dün kontrol amaçlı bir uzman doktora gittim düşüklerinden sonra bu tahlil yapılmalıydı diyor nerdeydin a doktor dedim .o zaman dşüklerimi söledim halde hiç bi doktor bu tahlilide yaptır buda eksikmiş demedi . ankaradatüp bebek merkezindeki profdan tut üniverstedeki profa kadar.kısmet mi talihsizlik mi ne dersen de yaşanacak varmış yaşıyruz işte.bebeğimi kaybedince Cüneyt bey hemen tahlilleri istedi büyük ihtimal pıhtılaşma dedi,öylede çıktı...senin bebeğin olacak üzülme dedi oysa düşüklerim için doktor doktor gezerken tekrar tekrar deniceksin, senin bebeğin olmaz, taşıyıcı anne düşün ,japonyaya git diyen baştan savan kotrol bile etmek istemeyen doktorlarımda oldu. yaşadığım şehirde dün doktora korka korka gittim buda şimdi beni başından savar diyerek ,dikkatle dinledi coraspirin iğne kullanıcaz dedi...nerdeydiniz ey doktorlar dedim nerdeydiniz...sebepsiz sebepsiz diye gezerken.bu siteye bebeğimi kaybedince üye oldum bizim gibi o kar çok insan varki daha önce üye olsaydım onların tedavilerinden bir pay çıkarır dım bebeğim kucağımda olurdu...ama kısmet .pıhtılaşmadan bebeğini kaybedenleri okuyorum şimdi tek tek notlar alıyorum kendi doktorum kendim olucam yakında zaten...yine doktor doktor gezmeye devam

canım senle aynı haftalarda kaybetmişiz meleklerimizi bende 35. haftada kaybettim ani kalp durması nedeniyle. sana ne dediler sebebini araştırdın mı

canım senle aynı haftalarda kaybetmişiz meleklerimizi bende 35. haftada kaybettim ani kalp durması nedeniyle. sana ne dediler sebebini araştırdın mı

yok araştırmadım doktorum otopsi için balcalıya gitmem gerektiğini söyledi ben gitmek istemedim kıyamadım daha doğrusu
iyiki gitmemişim eminim daha çok üzülürdüm otopsi olsaydı
ama benim doktorumda pıhtılaşmadan şüphelendi
eminmisin son geldiğinden beri hareketli olduğuna dedi
bende evet dışardan bile farkediliyordu hareketleri dedim
ama son geldiğinden bu yana gelişmemiş dedi büyük ihtimal bebeğine kan gitmedi gitmedi ve kalbi durdu dedi
trombofili testinden tut da guatrın için de çeşitli testler yapacağız amniyon sıvısına da bakarız 2. gebeliğinin 5. ayın da da adanaya gönderirim orada da çeşitli testler yapılır 6 ay sonra konuşalım bunları dedi
benimle birlikte doktorum da üzüldü keşke böyle olmasaydı dedi

şimdi herkes doktorumu değiştirmemi söylüyor halbuki yeni gideceğim doktor benim neler yaşadığımı bilmeyecek belki senin dediğin gibi başından savacak umursamayacak. bu biliyor neler yaşadığımı ne yapması gerektiğini de bilecek aynı hastaya aynı şeyleri yaşatmak istemez heralde
bide hamile olduğumu duyan hangi doktora gidiyorsun ona gitme şuna git demişti baştan beri beni tedirgin ediyordu herkes

genelde doktorların görüşü ileri gebelik haftalarında ani kalp durmasının sebebinin bilinmediği yönünde fakat okuduğum bir makalede 27. haftadan sonraki ani kalp durmalarında bebeğin gelişimine bakılmalı ve eğer bebekte gelişim geriliği varsa pıhtılaşmadan şüphelenilmesi gerektiği yazıyordu

canım eğer pıhtılaşman varsa gebelik öncesinde coraspirin ve folidoce (mthfr ise yüksek doz folik asit gelişim problemi oluyomuş) başlaman gerek gebe kalmdan istersen git yaptır düşklerede sebep oluyo Allah korusun.bizde pıhtılaşmadan ziyade emboli gelişmiş.pıhtılaşmalı olup bebeğini tedavisiz kucağınada alan var ama ölü doğumlarda tekrarlama riski artıyo.zaten sonuçlar 1 ayda anca çıkıyor 5. ayda geç kalmış olmazmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…