Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

geçmişe baktım fakat göremedim senin kuzucun ne kadarlıkken neden melek oldu

evt ya bende eve kapanıp tum gün tv basındayım belki kitap daha ii gelcktir bide cevredekiler örgü falan sitresi alır diolar bende hiç anlama ama kitap daha iii olck gibi...

ben de kitap okuyordum ama bir ara kitabı da bıraktım öylece tesbih çekiyordum sadece
bir gün ablamın yanında ağlama krizi geldi bağıra bağıra ağlamışım
ertesi gün ablam elime bir örgü tutuşturdu az bişey anlıyorum
şimdi ablam gösteriyor ben yapıyorum onun en az 2 haftada bitirdiğini ben bir kaç günde bitiriyorum tabi onun iki kızı var onlarla uğraşıyor
ha bu arada iyi geliyor mu derseniz bilemiyorum sadece uğraş işte
yine düşünüyosun yine ağlama krizleri geliyor
başkalarının yanında ördüğün şey hakkında konuşuyosun onların yanında ağlamıyosun o kadar

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün canım darısı bize o fotodaki bebiş kaybettiğin mi

eve canım o benim ilk göz agrım cennetteki melegim Aysenazım.

ayşenazım nasılsın ben hala buralardayım bi başıma :))))) yeni arkadaşları okuyorum arada ama eskilerden kimseler yokk bebişini öp benim içinn

inaYIM girmeye fırsat olmuyor buraya Allahım yüzünü bir an önce güldrsün inş. hayırlı haberlerini vermen için duacıyım canım.

inaYIM girmeye fırsat olmuyor buraya Allahım yüzünü bir an önce güldrsün inş. hayırlı haberlerini vermen için duacıyım canım.

sağol canım inşallah
eskiden hep düşünürdüm hamile kalırsam kızlara nasıl söyleyeyim diye birkaç fikrim vardı bu konuda... artık hiç birinin önemi kalmadı tabi :))

işte cnm bizde psikoljikmen acımızı bastırmaya çalışıyoz(

Oy kuzum benim nası güzel allah buna uzun ömürler versin hepimiz bir gün kavuşacağız meleklerimize benimde kızımın var küvezde böyle fotosu telefonda duruyo baktıkça ağlıyorum dayanamıyorum çok güzel teyzesi o da bu ara korunmayı bırakmayı düşünüyoruz bi garip oldum kendi kendime sanki kızıma ihanet ediyomuşum duygusu biliyorum çok saçma ama bi an garip bi duygu hissettim birde benim ilk hamileliğimde biraz eşimle gergin geçti ona da çok yanıyorum

ihanet duygusu bende de vardı diğer kızımı kucağıma alamazdım sanki o biryerden görecek üzülecek gibi gelirdi. bir şey hissedip çok saçma biliyorum demişsin ya burada hissettiğin en saçma duyguyu da yazsan kimse garipsemez çünkü aynı şeyi hemen hemen herkes hissetmiştir. Başkası da anlamaz zaten bu yüzden burası başka.......aklınıza esen herşeyi yazın rahatlayın...

Çok teşekkür ederim canım duygularımı paylaştığın için, haklısın aslında burası en yalın olmamız gereken yer zaten eşimde bile söyleyemiyorum bazen ama burada o kadar ortak ki hissedilen duygular neden gizleyelim ki

bulutgoc canım okuyamadığın yasin varsa bana ver hemen okurum

okuyamayan varsa sizde verebilirsiniz kim ne kadar ne derse okurum arkadaşlar

Son düzenleme:

Evet ben okuyorum su an canım o kıtabı cennet cocukları cooooookkkk guzelllll bı kıtapppp sıze tavsıye edıyorum en kısa zamansa okuyun tam bızı anlatıyor ılac gıbı bı kıtap

bu hafta mesenunun dua haftasıymış ama bende regli oldum.biter bitmez bende başlarım okumaya sayı veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…