Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ay evet canım100 msj olmadan özel msj gönderemiyorsuun neetcez şindi???

canim böyle kazaya can kurban,,, cezasi iki bebek...isin sakasi bir yana.. allahim hayirlisini versin haklarinda.. ansizin aldi ansizin verir rabbim...

kizlar geliyorum hicbiriniz yoksunuz???

amin inşallah haklarında hayırlısı olsun kuzuum.
aysem maşallah mercimek mercimek derken bebiş kocaman oldu.
ben buradayım şekerrr. ama birazdan yalan dünya yı izleyeceğim..

amin inşallah haklarında hayırlısı olsun kuzuum.
aysem maşallah mercimek mercimek derken bebiş kocaman oldu.
ben buradayım şekerrr. ama birazdan yalan dünya yı izleyeceğim..

sagol canim. bugün cuma bende hayat devam ediyor a bakarim biraz...

zaten bende bakiyorum sonra sinir oluyorum kapatiyorum.. komik dizilerde bana sacma geliyor artik.. güldürmüyor...

amaaaan dizi bahane allah güldürsün bizim yüzümüzü inşallah.
dün biri başka bir topicte bir şey yazmış çok hoşuma gitti.
"işimiz allaha kaldıysa, o zaman gerisini düşünme, tamamdır nasıl olsa."
allahın kudretinin yetmeyeceği şey yoktur be aysem. bizim de yüzümüzü güldürecek elbet.

cok haklisin canim.. zaten en iyi dost ta allah.. o hepimiz icin ne iyi ne kötü herkesten iyi bilir.. ve ondan baskada dedigin gibi yüzümüzü güldürecekte yoktur.

cok haklisin canim.. zaten en iyi dost ta allah.. o hepimiz icin ne iyi ne kötü herkesten iyi bilir.. ve ondan baskada dedigin gibi yüzümüzü güldürecekte yoktur.

canım ben çıkıyorum. bu arada bebek şeysi (sticker mı diyolar avatarı mı diyolar neyse işte) güzel olmuş

canım ben çıkıyorum. bu arada bebek şeysi (sticker mı diyolar avatarı mı diyolar neyse işte) güzel olmuş

sagol canim. elim anneleri topigi var oraya giriyorum bezen takip ediyorum.. o kadar heyecanlilarki, simdiden alis verislerini bile yapiyorlar.. bebek yataklarini falan... inan orda kendimi cok garip hissediyorum... onlarin yazdiklarini okudukca gecen yilki heyecanim sevincim alisverisim aklima geliyor... sanki hayal gibi neden bende öyle degilim onlar gibi sevinemiyorum... benim sevincimin icinde kocaman bir korku var...kucagmina alana kadar sürer gibi geliyor bana..

hayır annelikten atılmadık biz bi tane melek gönderdik cennete hala anneyiz biz sadece yanımızda değiller şu anda

meleklerımız yanımızda degıl anne demedıklerı ıcın bıraz kırgınım anneler gununun olmasına yoksa melek annesı olma şerefıne nail olduk elhamdürillah

meleklerımız yanımızda degıl anne demedıklerı ıcın bıraz kırgınım anneler gununun olmasına yoksa melek annesı olma şerefıne nail olduk elhamdürillah

canim anneler günü diye bir gün yok... hergün anneler günüdür. cennet annelerin ayagi altindadir demis peygamber efendimiz. bence biz melekanneleri olarak cok farkliyiz.... cünkü bizi cennette bekleyen meleklerimiz var. sefaatcilerimiz var.. mahserde bütün anneler bize gibta edecekler keske bizimde cocugumuz ölseydi diyecekler... burda eksimiz varsa orda kocaman artimiz var....

korkun normal... ama allahın izniyle kucağına alınca sevineceksin sen...ve biz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…