• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim bide niye o kadar erken dogum yaptin onu merak ettim ben. Hic devlete gitmedim hep ozele gidiyorum

Plesentanin durumu baya kotuydu dr zaten bir an once sonlandiralim diodu.erken dogum beklioduk. Bebek beslenemiodu artik. Ben de mucize bekliodum. Insallah senin mucizen gerceklesssin.

6 ay korundum 12 ay olmadi toplamda 18 ay sonra hamile kalmis oldum. Gunlerin nasil gecmedigini bir allah bir ben bilirim. Kendime iyi bir prof buldum. Bana bebegin olur senin bekle ama ben bekleyemem diosan asilama yapayim dedi. Ve allahin izniyle hamileyim. Normalde bir yil korunmasiz olmadiysa drye gidiosun ama ben bebek kaybettigimi ve cok istedigimi söyleyince dr mudahale etti. Heralde psikolojik olmuyordu diorum ben. Bir sorun yoktu cunku. Bebegin nie dustu canm ozel degilse merak ettim. En kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsin insallah.

Cerenball beni hatirladinmi canım oncelikle bebegini sağlıcakla kucagina alirsin rabbim bebisine uzun omurler versin cok sevindim kızım melek olalı 10 ay olacak mayista zor gebe kaldigim için 3ay korundum gebe kalamiyorum esimdede sperm sayisinda sorun cikti seninki aşılamaylami hamile kaldin canım

Cerenball beni hatirladinmi canım oncelikle bebegini sağlıcakla kucagina alirsin rabbim bebisine uzun omurler versin cok sevindim kızım melek olalı 10 ay olacak mayista zor gebe kaldigim için 3ay korundum gebe kalamiyorum esimdede sperm sayisinda sorun cikti seninki aşılamaylami hamile kaldin canım
Evet asilama sayesinde hamileyim. Bize de ilk basta sperm az dediler ama sonra baska bi dr bu yeterli bi sayi dedi. Bazen de drden drye degisio. Benim doktorum eger vucut birr kez hamile kaldiysa yiine kalir der hep. Sperm de onemli bi sorun degil aslinda. Tip o kadar gelisti ki.Biran once guzel haberlerini duyarim insallah. Allah cifter cifter nasip etsin.

Merhaba ben şifremi kaybetmiştim uzunzamandır giremedim.bende bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu ve tekrar hamileyim dün kesemizi gördük 5 haftalkmış.içimdi buruk bir sevinç var.erken diyenler olacak evet sezeryan oldum ve çok doktora gittim tekrar gebe kalmak için 2 dr onayladı kalabilirsin diye ve bende bekleyemedim kaldım.inşallah bu bebeğimi allah kucağıma almayı nasip eder.

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen neden bebeğini kaybetmiştin kaç haftalıktı?

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen neden bebeğini kaybetmiştin kaç haftalıktı?

canım ben 39+4 de sancılarım geldi zaten nrmal doğumu bekliyorduk geldi gece aniden.gittik ebe nst ye bağladı kalp atışı iyi değildi nöbetçi dr çağırdı oda seni acil sezeryana almak derek dedi aldı.bebeğim kakasını yapmış suyunu kirletmiş ciğerleri kirli su dolmuş kurtaramadık.çok kötü günler geçirdim hala öyle hamileyim ama ilk hamileliğimdeki gibi değilim hala ağlıyorum.ancak kucağıma alınca iyi olcağım.

plesentanin durumu baya kotuydu dr zaten bir an once sonlandiralim diodu.erken dogum beklioduk. Bebek beslenemiodu artik. Ben de mucize bekliodum. ınsallah senin mucizen gerceklesssin.
canım sende yeni hamilesin hayırlıolsun.sendemi sezeryan oldun bebeğin neden melek oldu kaç haftalıktın.

Evet asilama sayesinde hamileyim. Bize de ilk basta sperm az dediler ama sonra baska bi dr bu yeterli bi sayi dedi. Bazen de drden drye degisio. Benim doktorum eger vucut birr kez hamile kaldiysa yiine kalir der hep. Sperm de onemli bi sorun degil aslinda. Tip o kadar gelisti ki.Biran once guzel haberlerini duyarim insallah. Allah cifter cifter nasip etsin.

Beni umutlandirdin canim ya sperm 3.4milyon cikti ama doktoru supheli bir sonuc androlog laboratuvar da yapilmasini istemis 2hafta sonra yaptircaz proxseed plus,evicap ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz bakalım bende ilk asilama olsun istiyorum

merhaba arkadarşlar ne zamandr giremyrdum net. Iş yoğunluğu malum :( bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar. Rabbim hepinize hepimze sabır versin inş.. Sakın kendinizi bırakmayın ve şükür etmeyi bırakmayın.. Rabbim şeytana uydurmasın inş.. Bu arada acaba ben de burdan tekrar bebiş haberini vericekmiyim ne kadar düşünüyrdm size anlatamam ama işte rabbim zamanı gelince o güzel haberi vermeyi nasp etti bakın arkadaşlar 8 haftalık hamileym melek oğluma kardeş geliyo inş. Bu defa bebeğimi kucağıma almayıda nasip edicek rabbim.. Korkular ve umutlar hepsi bi arada dua edin olurmu hepizim birbirimz için dua edelim .. Bebeklerimizi kuacağımıza almak nasip olsun ve acısı daha taze arkadaşlarımada tekrar tekrar sabır diliyorum... Rabbim herkesn en kısa zamanda ve en hayrlı zamanda gönlüne göre versn inş... Allah a emantsnz

canı hayırlı olsun bende 6 haftalık hamileyim bebeğim melek olalı 5 ay oldu.rabbim sağlılı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin eve 3 kişi girersiniz inşallah.benimde oğluşdu.bebeğim.canım oğlum.

canım ben 39+4 de sancılarım geldi zaten nrmal doğumu bekliyorduk geldi gece aniden.gittik ebe nst ye bağladı kalp atışı iyi değildi nöbetçi dr çağırdı oda seni acil sezeryana almak derek dedi aldı.bebeğim kakasını yapmış suyunu kirletmiş ciğerleri kirli su dolmuş kurtaramadık.çok kötü günler geçirdim hala öyle hamileyim ama ilk hamileliğimdeki gibi değilim hala ağlıyorum.ancak kucağıma alınca iyi olcağım.

Canim hamisligin hayirli olsun rabbim bu sefer kucagina almayi ve uzun ömürlü olmayi nasip etsin cok sevindim benim 10ay oldu

sendemi sezeryan oldun canım 10 ay olmuş bebek varmı.allah razı olsun .

Canim yok zaten senelerdir asilama tupbebek derken 2tupbebege hazirlanirken hamile oldugumu ogrenmistm kizima melek oldu 38haftalikken kalbi durdu zor gebe kaliyorum cerenbalada yazdim yukarida cok zor canim senesi geliyor:43:

canım hiç üzme kendini senin bir sorunun yokmuş aslında plesentayla ilgili, inşallah bu seferkinde hiç bişey olmayacak son haftalar daha sıkı kontrol altında olmalısın. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bende çok korkuyorum bu ay sonunda test yaptırcam ama çok korkuyorum benden kaynaklı bişey çıkacak diye. Kan akışı veya başka sorun yaşamayız inşallah bir daha hamile kalırsam. Çokdua edelim birbirimize sağ salim zamanında doğan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ,evlat sahibi olmak isteyen bu acıları yaşayan herkese... (amiin)

Arkadaslar ben melekyavrum
2 dusuk 1 olu dogum yapmis 3 melek annesi
4. Gebeligimde kader yuzume guldu ve dun sabah itibariyle dunyalar tatlisi bir pamuk sekerim canim kizim oldu
Sonra ayrintilari yazicam
Sezeryan bile acisizmis insan anne Olunca onu anladim
Sadece sunu bilin yine yazicam ama

Gercekten bu ugurda savasiniza devam edin
Mukafati paha bicilemez bir mutluluk
Tum hastane 4. Bebek diye seviyor kizimi
Sakin umudunuzu yitirmeyin

Kendim doğum yapmış gibi sevindim....

Tüm melek anneleri geçen sene bu zamanlar ilk oğlumu kucagıma alacagım günlerdi ama olmadı çok acı çektim burda aradım umudumu hep sordum okudum şimdi sıra bendeymiş umut olmak için ilk oğlumdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım ama korkudan buraya bir kere yazamadım bakamadım bile ama sonunda saglıkla oğlumu kucagıma aldım hemde ilk bebeğimle eş zamanlı büyüttüm onu korkarak endişeyle doğumda bile onu görene kadar hüngür hüngür agladım dua ettim tüm melek anneleri için dua ettim Allahım hepiniz acısını yeni bir evlatla dindirsin iyişallah en kısa zamanda hep dualarımdasınız bizi en çok biz anlarız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüm melek anneleri geçen sene bu zamanlar ilk oğlumu kucagıma alacagım günlerdi ama olmadı çok acı çektim burda aradım umudumu hep sordum okudum şimdi sıra bendeymiş umut olmak için ilk oğlumdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım ama korkudan buraya bir kere yazamadım bakamadım bile ama sonunda saglıkla oğlumu kucagıma aldım hemde ilk bebeğimle eş zamanlı büyüttüm onu korkarak endişeyle doğumda bile onu görene kadar hüngür hüngür agladım dua ettim tüm melek anneleri için dua ettim Allahım hepiniz acısını yeni bir evlatla dindirsin iyişallah en kısa zamanda hep dualarımdasınız bizi en çok biz anlarız

canımm ya hayırlı olsun , Allah analı bablı büyütsün hayırlı uzun ömür versin. okurken gözlerim doldu gerçekten ama içime bir umut doğdu. bende 1,5 ay oldu bebeğimi kaybedeli plesental yetmezlikten. çok içim yanıyor yenisini istiyorum ama korkuyorum nasıl geçer günler korkuyla diye, ya yine aynısı olursa diye ödüm kopuyor.... neyse ben uzattım sanırım sen neden kaybetmiştin bebeğini, hamile kalmadan önce ne testleri yaptırdın ve hamilelikte neler yaptın? çok merak ettim :26:

Allah anali Babıali büyütsün uzuuuuuuun ve saglikliiiiiii omuru olsun:p:p:p:p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ne guzel rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin uzun uzun ömürlü olsun

Hayırlı cumalar melek anneleri basdonmelerim icin cektirdigim emarda genizde 7mm kist göründü özel hastaneye gittim eğitim veya üniversite hastanesine git onlar yapsinlar takibini dediler pazartesi haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine randevu aldım morelim alt ust oldu
Eşim üzüntüden oluyor bak nekadar aglarsak aglayalim geri gelmiycek kizimiz diyor evet uzuntuden oldu
Simdiden butun annelerin ve melek annelerin anneler günü kutlu olsun
rabbim enkisa zamanda bebislerimiz gelsin
birazdan duâ edicegim hepimize

canım bebeğini sağlıkla güzelliklerle büüyüt,Allah ayırmasın sizi hiç.Bizde senin gibi bebğimizi kucağımıza almayı umut ediyoruz inşallah.Sen ilk bebğini neden kaybetmiştin? sonrasında neler yaptın ?herhangi bir ilaç kullandınmı hamile kalmadan yada araştırma falan yapıldımı?süreci bizede anlatırmısın?belki bizede bir faydası dokunur.

Back
X