Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Herkes iyidir inş. İşlerimin yoğunluğundan pek giremiyorum.Aysem seni çok merak ediyorum.Nasılsın.kaç haftalık oldun. cinsiyeti belli oldumu??

dün ben de baktım ekim anneleri topiğine tuhaf oldum kendimi mahrum bırakılmış hissediyorum .biz hiçbir zaman onlar gibi umutlu coşkulu olamıycaz di mi .hep şüphe ve korkular olucak içimizde.ama senin çok sağlıklı bi bebek doğuracağına eminim ben güzel haberlerini alıcaz burdan

insallah canim. rabbim hepimize nasip etsin..

Herkes iyidir inş. İşlerimin yoğunluğundan pek giremiyorum.Aysem seni çok merak ediyorum.Nasılsın.kaç haftalık oldun. cinsiyeti belli oldumu??

canim ben iyim ya sen?? 16+2 haftalik oldu. cinsiyeti henüz belli degil. en son gittigimde ikisinide benziyor demisti. hayirlisi olur insallah. gönlüm kiz istede rabbim ne verir bilemem...dua et canim benim icin

kızlar bugün hıdrellez inşallah bugün dilediğimiz bebişler en kısa zamanda hayırlısıyla gelirler

in_ay,tobeguk,aysem merhaba tekrar.Doktor bana 6-7 ay sonra korunmayı bırakabilirsin demişti.Aralıkta oldum sezeryanı yani 5 ay oldu.Ama şu an psikiyatriste gidiyorum ilaç kullanıyorum.Ama geçen dedim ben artık bebek istiyorum falan diye psikiyatrist daha erken diyo ama geçen eşim bi kadın doğum profuna sormuş o da 6 aydan sonra çalışmalara başlayın çok uzatmayın arayı eşin soğur iyice psikolojisi değişir demiş İşte ne biliyim kafam karıştı bi yandan diyorum şu ilaçları bırakıyım bi ayda dinlensin vücudum başlayım diyorum.Amaaan işte arkadaşlar sözde dedim bundan sonra plan yapmıycam nasılsa ne plan yaparsan yap kaderden kaçılmıyo akışına bırak ama o da olmaz ilaçları kullanırken hamile kalırsam çok risk.
Aralık annesiydim ben bazen bakıyorum aralık anneleri ne konuşuyo diye işte sütüm az,yok uyudu uyumadı bi de bize bakın neler konuşuyoruz...

haa bu arada aysem hamileymişsin inşallah allah bu sefer kollarını doldurur.Biz de senden biraz cesaret alırız.Bu topiğin umudu olur bebişin...

ayşem öle demeyin cnm ya siz önümüzde umutsunuz bize böle şeyler okudukça hamile kalmaktanda korkmaya başlıyorum dediğiniz gibi kaldığımda ilk gebeliğim gibi coşkulu heycanlı olamıcam korkular sarıcak beni die...

yaaaa neler kaçırdın neler??
internet aldınız mııı?
ben ara ara geldim gittim ama göremedim kuzum seni. öpüldün

yok cnm ya hala almadık alt katta benim üniversiteden arkadaşım var kablosuz olduğu için açınca sen de gir dio denk gelirsem giriyom işte tam olarak kendimizede alana denk böle arada bir takılcam işte :26:

canim ben iyim ya sen?? 16+2 haftalik oldu. cinsiyeti henüz belli degil. en son gittigimde ikisinide benziyor demisti. hayirlisi olur insallah. gönlüm kiz istede rabbim ne verir bilemem...dua et canim benim icin

sen bizim gözbebeğimiz oldun canım.tabikide dualarım seninle. inş.kızın olacak benim içime öyle doğuyor. Hayırlısıyla. benimde kardeşim hamileydi bahsetmiştim belki hatırlarsın.bize erkek bebek geliyor.kız olsaydı aldıklarımın hepsini vermeyi düşünmüştüm. beklide rabbim böylesini daha hayırlı gördü. inş.tekrardan kullanmak nasip olur bizede.. herkese çok selamlar. öpüyorum......

selam canım hoşbulduk.nasılsın görüşmeyeli. daha iymisin. geçen zamanda. benim 3,5 ay oldu..ben buraya yazmaya başladığımda sen 3 ay oldu diyordun. senin beklemem süren ne zaman bitiyor?

evt cnm baya zmn geçmiş dimi çok zor zmnlardı zmn bi şekilde ilaç oluyo işte evt bekleme sürem bitçek gibi ama bu ay da korunuyorum inş bu ay sonuna doğru doktora gidicem güvenilir bi doktordan net cümleler duyduktan sonra nasipse düşünüyorum tabiyki içimde korkular hat safada olsa da özlemde hat safada ....... sen nasılsın cnm

hayırlısı olsun.hepimiz için. ben zaman zaman gidip geliyorum tabi.kah ağlıyorum kah gülüyorum.ama bir oğlum olduğu için sizden daha şanslıyım.onunla çok avunuyorum.normaldede çok üstüne düşerdim şimdi ise daha da çocuğun üstüne düştüm. oda bunun farkında. beni kırmamak için elinden geleni yapıyor. şimdi ilkokul mezuniyeti olacak hayırlısıyLA ONUN ALIŞVERİŞİYLE UĞRAştım falan.işte zamanı geçirmeye çalışıyorum.ben haziranda bırakacağım inş.

valla aynı durmdayız canım. aynı şeyleri yaşıyor, aynı şeyleri düşünüyor, aynı duyguları hissediyoruz. yani söylediklerin çok tanıdık geliyor. mesela ama ben de nisan annelerini okuyorum...
ama napalım, bizim de kaderimiz buymuş. hakkımızda hayırlısı olsun. ama umudumuzu yitirmeyelim. allah büyüktür, çektiğimiz sıkıntıların karşılığını verir inşallah.

yok cnm ya hala almadık alt katta benim üniversiteden arkadaşım var kablosuz olduğu için açınca sen de gir dio denk gelirsem giriyom işte tam olarak kendimizede alana denk böle arada bir takılcam işte :26:

bebeeem biz buna da razıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…