geç saatte zorla kocamın elinden aldım pc yi ama kimse yok:S:S:26:
dün ben de baktım ekim anneleri topiğine tuhaf oldum kendimi mahrum bırakılmış hissediyorum .biz hiçbir zaman onlar gibi umutlu coşkulu olamıycaz di mi .hep şüphe ve korkular olucak içimizde.ama senin çok sağlıklı bi bebek doğuracağına eminim ben güzel haberlerini alıcaz burdansagol canim. elim anneleri topigi var oraya giriyorum bezen takip ediyorum.. o kadar heyecanlilarki, simdiden alis verislerini bile yapiyorlar.. bebek yataklarini falan... inan orda kendimi cok garip hissediyorum... onlarin yazdiklarini okudukca gecen yilki heyecanim sevincim alisverisim aklima geliyor... sanki hayal gibi neden bende öyle degilim onlar gibi sevinemiyorum... benim sevincimin icinde kocaman bir korku var...kucagmina alana kadar sürer gibi geliyor bana..
dün ben de baktım ekim anneleri topiğine tuhaf oldum kendimi mahrum bırakılmış hissediyorum .biz hiçbir zaman onlar gibi umutlu coşkulu olamıycaz di mi .hep şüphe ve korkular olucak içimizde.ama senin çok sağlıklı bi bebek doğuracağına eminim ben güzel haberlerini alıcaz burdan
Herkes iyidir inş. İşlerimin yoğunluğundan pek giremiyorum.Aysem seni çok merak ediyorum.Nasılsın.kaç haftalık oldun. cinsiyeti belli oldumu??
dün ben de baktım ekim anneleri topiğine tuhaf oldum kendimi mahrum bırakılmış hissediyorum .biz hiçbir zaman onlar gibi umutlu coşkulu olamıycaz di mi .hep şüphe ve korkular olucak içimizde.ama senin çok sağlıklı bi bebek doğuracağına eminim ben güzel haberlerini alıcaz burdan
yaaaa neler kaçırdın neler??
internet aldınız mııı?
ben ara ara geldim gittim ama göremedim kuzum seni. öpüldün
canim ben iyim ya sen?? 16+2 haftalik oldu. cinsiyeti henüz belli degil. en son gittigimde ikisinide benziyor demisti. hayirlisi olur insallah. gönlüm kiz istede rabbim ne verir bilemem...dua et canim benim icin
melek annesi ve vet123 tekrardan hoşgeldiniz cnm aramıza
selam canım hoşbulduk.nasılsın görüşmeyeli. daha iymisin. geçen zamanda. benim 3,5 ay oldu..ben buraya yazmaya başladığımda sen 3 ay oldu diyordun. senin beklemem süren ne zaman bitiyor?
in_ay,tobeguk,aysem merhaba tekrar.Doktor bana 6-7 ay sonra korunmayı bırakabilirsin demişti.Aralıkta oldum sezeryanı yani 5 ay oldu.Ama şu an psikiyatriste gidiyorum ilaç kullanıyorum.Ama geçen dedim ben artık bebek istiyorum falan diye psikiyatrist daha erken diyo ama geçen eşim bi kadın doğum profuna sormuş o da 6 aydan sonra çalışmalara başlayın çok uzatmayın arayı eşin soğur iyice psikolojisi değişir demiş İşte ne biliyim kafam karıştı bi yandan diyorum şu ilaçları bırakıyım bi ayda dinlensin vücudum başlayım diyorum.Amaaan işte arkadaşlar sözde dedim bundan sonra plan yapmıycam nasılsa ne plan yaparsan yap kaderden kaçılmıyo akışına bırak ama o da olmaz ilaçları kullanırken hamile kalırsam çok risk.
Aralık annesiydim ben bazen bakıyorum aralık anneleri ne konuşuyo diye işte sütüm az,yok uyudu uyumadı bi de bize bakın neler konuşuyoruz...
ve hala mağazalardaki kız bebek reyonlarına içimi çekerek bakıyorum....
yok cnm ya hala almadık alt katta benim üniversiteden arkadaşım var kablosuz olduğu için açınca sen de gir dio denk gelirsem giriyom işte tam olarak kendimizede alana denk böle arada bir takılcam işte :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?