Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

işyerime yakın bi teyze vardı.70-80 yaşlarında biri.bi evladının vefatını bana ağlaya ağlaya anlatırdı.Allahım derdim kaç yıl geçmiş aradan acı bu kadar nasıl taze kalır.demek yıllar geçsede unutulmuyormuş.

tekrar hamilelik düşünüyormusun ?ben elimde olsa hemen düşünüyorum.ama haziranı beklememiz gerek.işin bide o tarafı var..allah nasip edip hamile kalırsak bu kadar şey okuyup dinliyoruz ya hemen hepsinden şüphe duycaz.aaay ben şimdiden korkuyorum valla.Allahım sen kötü düşündürüp tekrar aynı şeyleri yaşatma

evt düşünüyorum eğer Allah nasip ederse bu hamilelğimde daha tevekkül olmak istiyorum korkmak istemiyorum.ben çok korkmuştum çünkü bişey olurmu acaba diye ve korktuklarımı hayatıma çektim.ne kadar dikkat edersen et ne kadar iyi doktora gidersen git olacak şeylerin kaderinin önüne geçmen mümkün değil.ben prof.gidiyordum 15 de bir gidiyordum daha öncede söylediğim gibi bir gün önce doktora gittim bişeyi yoktu olucakla öleceğin önüne geçemiyoruz.inş.bu söylediklerimi hayatıma geçirebilirim tabi:)

inşallah canım inşallah.benimde bi arkadaşım prof.a gidiyordu.oda aksine ne bi tahlil ne bi inceleme.Herşeyi Allaha bırakan bi adamdı.maşallah sağlıklı bi bebek doğurdu.

dediğin gibi olacakla öleceğin önüne geçilmiyor bu hayatta.benim bebeğimi Rabbim yaşatmak isteseydi bi şekilde bi belirti verirdi ve acil müdahale ederdik.ama olmadı.melekler gibi geldi melekler gibi gitti yavrum.pamuk kızım benim

evt cnm aynen öle yaşıcak olsalardı muhakkak bi belirti olurtu.sancı olurdu su gelirdi.sadece kasılmalarım vardı o akşam ama her zaman oluodu zaten son haflarda olması normal olan bişeydi.dediğim gibi oydu buydu demenin kimseye faydası yok Allah verdi Allah aldı.sen nerde oturuosun bu arada.

bi bir saat önce benimde aklıma geldi bin türlü şey okuyorum bi daha hamile olursam sürekli şüphe edecem 9 ay nasıl geçer zaten çok pimpirikliyim sonrada dedim Allah versinde dualarla atlatırız inşallah

aynısını bende ananem için düşünürdüm 65yıl önce ilk bebeği ölmüş sonrasında 5 tane daha olmuş ama hep onu anlatırdı bizim içinde böyle olacak canım mezara kadar unutmayacağız kuzucuklarımızı allahım yüreğim yangın yeri gibi ya sabırlı olmaya gayret ediyorum dualar ediyorum ama ben anneyim evladı melek olan bir anne

denizlideyim canım

bi bir saat önce benimde aklıma geldi bin türlü şey okuyorum bi daha hamile olursam sürekli şüphe edecem 9 ay nasıl geçer zaten çok pimpirikliyim sonrada dedim Allah versinde dualarla atlatırız inşallah

ben melek kızımda Allah kabul etsin çok dua etmiştim çok hayır yapmıştım.son adet tarihimden itibaren doğuma kadar her gün 3 yasin 1 duhan suresi okurdum.yine hamile kalsam yine okurum.ama korkulu bi 9 ay olcak eminim.

[QUOTEypk öyle bielif, post: 38343174, member: 632615"]bugun uc ay oldu melegim gideli.doktorun.klas randevu icin hem bilgi almak için en az 1.5 yil korun dedi (( cok kotuyum su an. zamanin nasi gecicegini bilmiyorum size ne kaQUOTEyn dediler[/QUOTE]
Canim yok oyle bisey sacmalamasinlar.onlar ne anlar senin benim halimi 6 ay yeter dedi doktorum.formaliteleri gecsinler.sen kan sayimini yaptir normalse tamam.en az 6 ay ben 4 aydan sonra biraktim ama 8.ayda hamile kaldim.

[QUOTEypk öyle bielif, post: 38343174, member: 632615"]bugun uc ay oldu melegim gideli.doktorun.klas randevu icin hem bilgi almak için en az 1.5 yil korun dedi (( cok kotuyum su an. zamanin nasi gecicegini bilmiyorum size ne kaQUOTEyn dediler
Canim yok oyle bisey sacmalamasinlar.onlar ne anlar senin benim halimi 6 ay yeter dedi doktorum.formaliteleri gecsinler.sen kan sayimini yaptir normalse tamam.en az 6 ay ben 4 aydan sonra biraktim ama 8.ayda hamile kaldim.[/QUOTE]

6 ay deniyor canım 1 buçuk yılda millet iki çocuk yapıyor eğer herşey normalse 6 aydan sonra Allah ne zaman verirse

banada doktorum 1 yıl dedi.ama bende 4 yada 5 aydan sonra başlıcam.aslında adetime göre.inşallah bi an önce düzene girer

Ya kızlar bu adetin düzene girmesi çok mu önemli adet düzenli olmazsa çocuk için bir tehlike yaratır mı

Ama diyelimki adetin düzene girmedi adet olmadın hiç yada gecikerek oluyorsun mesela düzenli değil yani hamile kalırsan bir şey olurmu
Hayir cnm tabikide bisey olmaz cokta guzel olue:) benim eltim yilda iki uc kere adet goruo iki cocugu var masallah ben cok duzenliyimdir ama 5 sene sonra kalmistim .Allah iste ne zaman vercegini o bilio.

Ama diyelimki adetin düzene girmedi adet olmadın hiç yada gecikerek oluyorsun mesela düzenli değil yani hamile kalırsan bir şey olurmu

adeti düzensiz çok insan var bence düzenli yada düzen siz sezeryan dan 5 veya 6 ay sonra deneyelim Allah ne zaman layık görürse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…