- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
Kızlar neler yapıyorsunuz kimseden ses yok ben dün evime geldim hastaneden çıktığından beri ailemin yanındaydım eve gelince baya kötü oldum kızımın odasını eşyalarını topladık çok zor geldi elim kolum evim yüreğim bomboş kaldı
evt evden cok uzaklaşmamak gerek ama ilk anda gidilecek bi yer varsa oraya gitmek gerek hastane dönüşü bomboş eve geri dönmek çok acı.ben hep diodum eşime sağ salim üç kişi dönelim başka bişey istemiorum diyodum nasip olmadıbende hemen memlekete gitmeyi düşünmüştüm.kafam dağılır diye.herkede acıkçası öle dedi.ama yaşlı bi tanıdık vardı bi tek o kızım dedi sakın evden öyle çok uzaklaşma.gidersin kafan dağıldı sanırsın dedi acım yavaşladı sanırsın dedi ama eve dönünce herşey kaldığı yerden başlar dedi.kısa kısa gezmelere git ama evindende ayrılma acını evde sindirmeye çalış kocanla düzelmeye çalış dedi.valla doğru
"hanife34, post: 38445519, member: 642647"]acılarımız daha taze canım üzülmen ağlaman normal çünkü bende senin gibiyim.annemin bi lafı var kendi doktorun kendin olacaksın teselliyi kendinde bulacaksın bunları yaşayan tek ben değilim bu da benim imtihanım diyeceksin başka insanlarda da ne acılar var şükredeceksin sezeryansan 6 ay normal doğumsa hemen çocuk sahibi olacaksın bunları düşün çok sitres yaparsan vücudun güçsüz düşer ve bebek sahibi olman uzar bunları aklına getir tamam mı canım
evt evden cok uzaklaşmamak gerek ama ilk anda gidilecek bi yer varsa oraya gitmek gerek hastane dönüşü bomboş eve geri dönmek çok acı.ben hep diodum eşime sağ salim üç kişi dönelim başka bişey istemiorum diyodum nasip olmadıbunada şükür banada doğum esnasında bişey olabilirdi eşimde tek başna dönmek zorunda kalabilirdi meleğim cennetde kısa bi ayrılık vakti gelince kavuşucam inş.
canım cok seviyorum zaten cemal nur sargutu kitaplarını okuyorum çok iyi geliyor bana ve diyoki ölüm ve doğum saati belli artık mühürlenmiş değişmez diyor yani burda bizim engel olebileceğimiz hiç bişey yok.sadece kaderi karşılama şeklimiz değişir diyor sabır etmeliyiz bol bol dua etmeliyiz elimizden gelen bu.çok doğru beterin beteri var.cemalnur sargut bi tanıdığından bahseder bu konuda.bi kazada 2 evladını ve eşini kaybetmiş kadın.kendide ağır hasarla kurtulmuş kazadan ve tabi can acısıda var.Allahım ne demek yaaaaa.şbu nasıl bi acı dedirtiyor insana.beterin beteri var arkadaşlar.Allahım daha büyük bi acı yaşatmasın bidaha.
ve cemalnur sargut diyorki bende evladımı kaybettim biliyorum bu acıyı ama yapmanız gereken tek şey Allahla irtibatınızı arttırın.o zaman rahatladığınızı hissedeceksiniz diyor.
canım cok seviyorum zaten cemal nur sargutu kitaplarını okuyorum çok iyi geliyor bana ve diyoki ölüm ve doğum saati belli artık mühürlenmiş değişmez diyor yani burda bizim engel olebileceğimiz hiç bişey yok.sadece kaderi karşılama şeklimiz değişir diyor sabır etmeliyiz bol bol dua etmeliyiz elimizden gelen bu.
cnm ya olmazmı kısın bir an önce haziran ayı gelsin istiyordum.haziran geldi ama kötü geldi.sonrada yaz bitsin istedim bir an önce.senin ne kadar olmuştu kaybedeli.başka çocuğun varmıydı.
Allah uzun ömürler versin oğluna canım.yinede çok şükür sevgini verebilecek bi evladın var.inş.bu haziran ayı burdaki herkese çok güzel gelsin.
AMİN ARKADAŞIM.Bende kaybedelim bir ay oldu bugün Ama Nisan'ı bekleyeceğim zaten hemen olur mu olmaz mı bilmiyoruz ki ben nisanda başlayacağım Rabbimden de en hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum.
Cnm soranlara bebegimzi kaybettik diyip isine devam ediceksin daha fazla soru sormalarina izin verme.kotu oluyo ama inanki ona bile alisuodun Allah sabrini veriyor.
Cnm daha iyi olmana sevindim.alisiosun merak etme ilk gunler ilk gorenler soruyor.insanlarda bilmedikleri icin sorduklarina pisman oluyor.ben ole cokkk tuvaletde agladimbu gün ilk sınavımı verdi insan içine çıktım gelen sorulardan ve yorumlardan sesim titresede sadece bir kere ağladım inşallah zamanla herkesin bakışı ve yorumları üzerimden gider
ne tahlili yaptırıyosun ben sadece kanda pıhtılaşma varmı diye baktırdım o kadar doktorum başka bişeye gerek yok dedi ama atlamak istemem bişeyi bilmediğim bişey varsa bende öğreneyim.
hayırlısı olsun bakalım inş.temiz çıkar bütün tahlillerin.hamilelik öncesi yaptırılması gereken testler varya onları yaptırcam.bende gebelik şekeri çıkmıştı.yükleme falan yaptırcam.bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?