Beş ay yeter canım ya yada kırkının üstüne dört aybsayıp başlamak en iyisi Allah'ım kucağımıza Alıp büyütebileceğimiz bebekleri nasip etsin bize inşallahadeti düzensiz çok insan var bence düzenli yada düzen siz sezeryan dan 5 veya 6 ay sonra deneyelim Allah ne zaman layık görürse artık
Canim cok iyi bilirim o hissi bende dogumdan sonra annemlerde kalmistim.eve geldigimde kotu olmistum baya ne hayaller kurdugum eve ne halde geri donmustum.ama alisiyosun zamanla.ama benim tavsiyem yinede evde gunduzleri cok vakit gecirme.Kızlar neler yapıyorsunuz kimseden ses yok ben dün evime geldim hastaneden çıktığından beri ailemin yanındaydım eve gelince baya kötü oldum kızımın odasını eşyalarını topladık çok zor geldi elim kolum evim yüreğim bomboş kaldı
Dua edelim rabbim hayirlisi ile tez zamanda once karnimizi sonra kucagimizi evimizi hayatimizi doldursunCnm
Canim cok iyi bilirim o hissi bende dogumdan sonra annemlerde kalmistim.eve geldigimde kotu olmistum baya ne hayaller kurdugum eve ne halde geri donmustum.ama alisiyosun zamanla.ama benim tavsiyem yinede evde gunduzleri cok vakit gecirme.
="melekannesi81, post: 38439293, member: 615166"]Cnm
Canim cok iyi bilirim o hissi bende dogumdan sonra annemlerde kalmistim.eve geldigimde kotu olmistum baya ne hayaller kurdugum eve ne halde geri donmustum.ama alisiyosun zamanla.ama benim tavsiyem yinede evde gunduzleri cok vakit gecirme.
Ben bana lohusasin disari cikma diyenlere sinir oliodum bebegim.olmadigi icin icimi daha cok acitiodu.agrilarin yoksa kendi cok yormadan cikarsi.ya yalniz kalinca iyice duygusallasiosun.aci gecmio o hep var sadece kabulleniosun[/QUOTE]Nasil olacak bilmiyorum kırkım çıkmadığı için henüz pek dışarı çıkamıyorum çalışmıyorum da artık oyalanacak biseyler bulmak lazım ama içimin acısı çok fena soğumuyor yüreğim
Ben bana lohusasin disari cikma diyenlere sinir oliodum bebegim.olmadigi icin icimi daha cok acitiodu.agrilarin yoksa kendi cok yormadan cikarsi.ya yalniz kalinca iyice duygusallasiosun.aci gecmio o hep var sadece kabulleniosun
Ben uc ay evde oturdum yaz oldugi icin her sabah yuruyuse gidiodum eve gelip hic sasmadan aglama krizi yasiodum evde oldugum zamanlar kenfime kucucuk seyleri bahane edip disari cikiodum eltimle cok iyiyiz onunla devamli bulusuodum anneme gidiodim.sonrada ise basladim.izmirdeyim ben
Hayirlisi olsun cnm iyi gelicek emin ol.sadece dogumdan onceki isin ise bebis nasil buyuyomu diyenler oluo o biraz zor oliyor hazirlikli ol.hersey iyi olucak rabbimin izniyle.bende işe yarın başlıyorum inşallah bana iyi gelir
H
Hayirlisi olsun cnm iyi gelicek emin ol.sadece dogumdan onceki isin ise bebis nasil buyuyomu diyenler oluo o biraz zor oliyor hazirlikli ol.hersey iyi olucak rabbimin izniyle.
Ben bursanin içersindeyim çalışmıyorum da gecenin bu saati oldu ilaçları içmeme rağmen uyku yok kızımı çok özlüyorum çok emek verdim ben neler çektim ona kavuşmak için oysa ellerimden uçtu gitti meleğim yüreğimi bedenime sigdiramiyorum hayatım alt üst oldu cennet kokulu yavrum anne kucağına bir kerecik gelebildi
"hanife34, post: 38445519, member: 642647"]acılarımız daha taze canım üzülmen ağlaman normal çünkü bende senin gibiyim.annemin bi lafı var kendi doktorun kendin olacaksın teselliyi kendinde bulacaksın bunları yaşayan tek ben değilim bu da benim imtihanım diyeceksin başka insanlarda da ne acılar var şükredeceksin sezeryansan 6 ay normal doğumsa hemen çocuk sahibi olacaksın bunları düşün çok sitres yaparsan vücudun güçsüz düşer ve bebek sahibi olman uzar bunları aklına getir tamam mı canım
Sen nasıl vakit geçiyorsun
Sen nasıl vakit geçiyorsun
Cnm soranlara bebegimzi kaybettik diyip isine devam ediceksin daha fazla soru sormalarina izin verme.kotu oluyo ama inanki ona bile alisuodun Allah sabrini veriyor.bende ondan çok korkuyorum ne cevap vereceğim diye bide ben çabuk ağlıyorum yarın bol göz yaşlı bi gün olacak sanırım
"hanife34, post: 38445519, member: 642647"]acılarımız daha taze canım üzülmen ağlaman normal çünkü bende senin gibiyim.annemin bi lafı var kendi doktorun kendin olacaksın teselliyi kendinde bulacaksın bunları yaşayan tek ben değilim bu da benim imtihanım diyeceksin başka insanlarda da ne acılar var şükredeceksin sezeryansan 6 ay normal doğumsa hemen çocuk sahibi olacaksın bunları düşün çok sitres yaparsan vücudun güçsüz düşer ve bebek sahibi olman uzar bunları aklına getir tamam mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?