Cnm daha iyi olmana sevindim.alisiosun merak etme ilk gunler ilk gorenler soruyor.insanlarda bilmedikleri icin sorduklarina pisman oluyor.ben ole cokkk tuvaletde agladim
başın sağolsun canım.benimde kızımı kaybedeli bugün 23 gün oluyor.canım seni üzmeyecekse bebeğinin neden vefat ettiğini sorabilirmiyim.otopsi falan yaptırdınmı?benimde çok sağlıklı bi bebekti 21 saat yaşadı sadece bu yüzden soruyorumMerhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybedenlerin başi sağolun Rabbim sabır versin. Bende bebeğimi kaybedeli 1 buçuk ay oldu hiçbir sorunu yokken aniden vefat etti yavrum sadece 6 gün benimleydi çok zor bir durum kelimelerle anlatılamıyor maaleseftekrar hamile kalmak istiyorum fakat sezeryan olduğum için biraz endişeliyim doktorum 6 ay beklememi söyledi ama beklemek istemiyorum o yüzden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum antalyada yaşayanlar doktor öneriniz var mı cevap yazarsanız çok sevirim.
canim basin sagolsun allah sabir ve dayanma gucu versin.bende yaklasik 3.5 ay once bebegimi kaybettim cok erken karar verme tekrar gebelik icin kan degerlerin falan normale donsun bide zaman gercekten ilac oluyo ben heyecanla alti ay olmasini bekliyorum.acimiz ayni ins allah saglikli sihhatli cocuklar nasip eder hepimize.Sagol canım hepimizin başı sağolsun. Hamileliğim cok rahatti son zamanlarda tansiyon yukselmesi oldu gebelik zehirlenmesinden korkuttu doktorum 37 haftam bitti 38 in icindeyken sezeryan oldum. Hic sorunumuz yoktu evimize gelmistik cokta normaldi herseyi 5.gun kontrolü icin gitmiştik sarılıktan dolayi 2 gun yogun bakimda kaldik en son gece 4 gibi bebegimi emzirmistim hala iyiydi sabah cikacaktik ama nasip olmadi ani akciger kanamasi olmus melegim cok kötüydü doktorlarin soylemesi insanin inanasi gelmiyor ama inanmak ve ayakta kalmak zorundayiz.
canim basin sagolsun allah sabir ve dayanma gucu versin.bende yaklasik 3.5 ay once bebegimi kaybettim cok erken karar verme tekrar gebelik icin kan degerlerin falan normale donsun bide zaman gercekten ilac oluyo ben heyecanla alti ay olmasini bekliyorum.acimiz ayni ins allah saglikli sihhatli cocuklar nasip eder hepimize.
Merhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybedenlerin başi sağolun Rabbim sabır versin. Bende bebeğimi kaybedeli 1 buçuk ay oldu hiçbir sorunu yokken aniden vefat etti yavrum sadece 6 gün benimleydi çok zor bir durum kelimelerle anlatılamıyor maaleseftekrar hamile kalmak istiyorum fakat sezeryan olduğum için biraz endişeliyim doktorum 6 ay beklememi söyledi ama beklemek istemiyorum o yüzden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum antalyada yaşayanlar doktor öneriniz var mı cevap yazarsanız çok sevirim.
Sagol canım hepimizin başı sağolsun. Hamileliğim cok rahatti son zamanlarda tansiyon yukselmesi oldu gebelik zehirlenmesinden korkuttu doktorum 37 haftam bitti 38 in icindeyken sezeryan oldum. Hic sorunumuz yoktu evimize gelmistik cokta normaldi herseyi 5.gun kontrolü icin gitmiştik sarılıktan dolayi 2 gun yogun bakimda kaldik en son gece 4 gibi bebegimi emzirmistim hala iyiydi sabah cikacaktik ama nasip olmadi ani akciger kanamasi olmus melegim cok kötüydü doktorlarin soylemesi insanin inanasi gelmiyor ama inanmak ve ayakta kalmak zorundayiz.
canim basin sagolsun allah sabir ve dayanma gucu versin.bende yaklasik 3.5 ay once bebegimi kaybettim cok erken karar verme tekrar gebelik icin kan degerlerin falan normale donsun bide zaman gercekten ilac oluyo ben heyecanla alti ay olmasini bekliyorum.acimiz ayni ins allah saglikli sihhatli cocuklar nasip eder hepimize.[/
o altı ay gelecek mi acaba
Antalyadayim canim ben surekli arastirma yapiyorum ama emin olamiyorum maalesef ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
aminnn canım aminnnnBenim ki 6 ay oldu ama dün gibi acıya sadece alışıyorsun boğazın düğümleniyor inançlı olduğun için yaşamak zorunda kalıyorsun.için sızlaya sızlaya.görumcemin 7 aylık kızı var ve yarın oraya davetiyiz onu her gördüğümde meleğim geliyor aklıma.yılbaşı bize göre değil onsuz 2 bayram geçirdim birde yarın.aileler toplanacak yarın biz eksiğiz diyorum eşime bisey diyemiyor boğazı dugumleniyor.elbette bir gün güneş doğar rabbim büyük ama hep yağmur yüklü bir bulutum var ardında.öpemedigim elleri yanakları toprak altında..6 aydır ne durumda bilmiyorum patiği göğsümde taşıyorum yaşamaksa yaşıyorum buna şükür. acınız taze 6 ayda unutmak ne mümkün 60 yıl geçse meleğimin acısı belki azalır ama bitmez.sınavımız bu.kaderimiz bu.canlar rabbim yar ve yardımcımız olsun
canım o duygu hepimizde var inşallah Allah o acıları bir daha hiçbirimize yaşatmaz 32 gün oldu benim hala hergün gözlerim doluyor herşey de hatırlıyorum bebekli evlere gitmek istemiyorum.sürekli kendimi burda buluyorum. bide evde kalmak istemiyorum ama en acısı gidecek yerimde yok . okuduğum kadarıyla benim yaşaduıklarım burdakileriyle aynı[/QUOTE
İnşallah canım Rabbim büyük inşallah kucaklarımızı boş bırakmayacak. Meleklerimiz her zaman kalbimizde yaşayacak.
Merhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybedenlerin başi sağolun Rabbim sabır versin. Bende bebeğimi kaybedeli 1 buçuk ay oldu hiçbir sorunu yokken aniden vefat etti yavrum sadece 6 gün benimleydi çok zor bir durum kelimelerle anlatılamıyor maaleseftekrar hamile kalmak istiyorum fakat sezeryan olduğum için biraz endişeliyim doktorum 6 ay beklememi söyledi ama beklemek istemiyorum o yüzden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum antalyada yaşayanlar doktor öneriniz var mı cevap yazarsanız çok sevirim.
canım bende sezeryan oldum 37 gün oldu doktora gittiğimde soracağım 4veya 5 ayda denesek bi sakıncası olur mu diye
Tabi canim yazarim gidecegim 1 ay sonra ama ben ne derlerse desinler 3 ay gecsin tekrar baslamayi dusunuyor nasip Rabbim ne zaman verirse artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?