Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet arkadaşlar yeniden tüp bebek transferim oldu 4.gün bugün bana dua edin..7 Ay önce bebeğimi sezaryenle doğduktan 5 gün yaşadıktan sonra kaybetmiştim o da tüp bebeğimdi.bana dua edin beklemedeyim şimdi
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım. Bebeğin sana sen bize umut ol inşallah. Test günün bugün olmalı diye tahmin ediyorum. ..

hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım. Bebeğin sana sen bize umut ol inşallah. Test günün bugün olmalı diye tahmin ediyorum. ..
Cnm şimdi kan verdim çok şükür 73 çıktı bebeğim tutunmuş bana inşallah değerim artar.Rabbim herkese nasip etsin sagliklisi hayırlısı...çok teşekkür ederim umut insanın dualarında birbirimize okuduğumuz dualarda,ALLAHim gönlünüzdekinı nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun.inşallah ama inşallah herşey güzel devam eder.ve sağlıkla tutunur bebeğin sana.tüm kalbimle dua edicem
Dilinizden dualarınızdan rabbim razı olsun çok şükür tutunmuş bebeğim sağlıkla doğar yaşar inşallah..çok teşekkür ederm Cnm rabbim herkese nasip etsin inşallah..öyle umut verdi ki hamd olsun herkese nasip edecektir onun gücü herşeye yeter amin

Maşallah canım.çok sevindim. Inşallah bu 8 ay çok sağlıklı bir şekilde geçer ve bebeğine kavuşursun.kendine dikkat et..

Canım tüp bebek tedavisi öncesi bitkisel kür vs..bişiler yaptın mı..bir de doğumdan önceki kilonda mısın şuan..

Canım tüp bebek tedavisi öncesi bitkisel kür vs..bişiler yaptın mı..bir de doğumdan önceki kilonda mısın şuan..
Yok bitkisel hiç birşey yapmadım artı doğum sonrası 3 kilo aldıM 76 yim şuan..psikoloji rahattı çok dua ettim namazlarımı aksatmadım,rabbime sığındım..çok şükür Cnm inşallahinşallah bu defa tamamına erdirsin rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah dualarimdasiniz

hadi gözün aydın sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin inşallah Rabbim

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah..Ben de tedaviye kadar dua ve namaz ile psikolojimi düzeltmeyi, önerilen doğal çaylar kürler ve yürüyüşlerle bedenimi hazırlamayı düşünüyorum. Allahın izniyle..

hadi gözün aydın sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin inşallah Rabbim
hayırlı olsun canım.rabbim sağlıklı,uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin sana da hepimize de inş.rabbim güzel günler yaşatsın bundan sonra

Öyle canım rabbim bilir en güzelini.o verdi o aldı yine vericek inşallah.nasıl oldun toparlayabildin mi kendini.pisikolojik olarak biraz zor toparlanmak ama sağlığın iyi mi.

Haydi inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almayı nasip etsin arkadaşım çok güzel çok özel bir duygu Yavruna sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum.Allahım bizlerinde yüzünü güldürür inşallah en kısa zamanda..

Bende oğlumdan sekiz ay sonra Kardeşinin haberini aldım.sabırla bekledim.rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dedim.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin inşallah,

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
BENDE 22 ARALIKTA 8 AYLIK BEBEGİMİ KAYBETTİM CANIM NORMAL DOĞUMLA VE BENDE HEMEN GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM AMA DOKTORUM 6AY BEKLE DEDİ

BENDE 22 ARALIKTA 8 AYLIK BEBEGİMİ KAYBETTİM CANIM NORMAL DOĞUMLA VE BENDE HEMEN GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM AMA DOKTORUM 6AY BEKLE DEDİ
Geçmiş olsun arkadaşlar.bende 50 gün önce 41 haftalıkken kaybettim bebeğimi.bana 4 ay bekle dedi.ama ben beklemek istemiyorum.çok zor günler geçiyorum çünkü.

Allah hepimize dayanma gücü versin. ..ahiretinde meleklerimize kavuşmayı nasip etsin. Ben de heyecanla doğumu beklerken bu acı gerçekle karşılaştım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…