Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bu dunyanin bos ve geçici olduğunu düşünmek rahatlatiyor beni ve ona kavusacagimi bilmek çok güzel geliyor .. Hamileyken sürekli hatim okuyordum fetih ve yasin suresi okuyordum ki oğlum hafiz olsun istiyordum simdi okuyamiyorum ve rahatlayamiyorum . Rabbimle konusmanin verdiği huzur vardi.Her gece dua ediyorum oğlum ruyama gelsin nerde nasil göstersin huzur bulayim diye ;([/QUOTE]
bende öle yapardım.kızım için her gün 3 yasin 1 duhan suresi okurdum.Allahım kabul etsin.demek hayırlısı böyleymiş.
bu dünya boş ve geçici ama inşallah diğer dünyada evlatlarımızın şefaatinden mahrum kalmayız.ve beraber oluruz.
yavruların canı alınırken yani ölüm esnasında anne baba suretinde birilerini gönderirmiş Allah.onlarda mutlu huzurlu giderlermiş.ondan korkuyorum.ya onların şefaatine nail olamazsak ya hakedemessek.ve yine kavuşamassak.

Mevlam boyle dilemis. Peygamberimizi aglatmis evlat acisi.. Bundan sonra sadece evladima yakisir bir anne olmak istiyorm. Su bos ve yalan dünyadan göçüp ebedi hayata gideceğiz orada ogluma kavusacagim inşallah.
bazende diyorum peygamber efendimiz kaç evlat acısı yaşamış.benimde hayatımda onun hayatına benzer bi acı oldu.Rabbim sadece bunun hürmetine inşallah cennetine alır bizleri.

[TE="Dilara Ebrar, post: 39071328, member: 646116"]aaah canım benimmmm.başın sağolsun.Rabbim sabırlıklar versin sana ve eşine.inşallah ama inşallah cennet kapınız olur ahirette.sizi tutup alır cennete.ne zordur onca ay yaşamayacağını bile bile taşımak,evladına can vermek.günhalarınıza kefaret olur inşallah.Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın sana ve tüm annelere[/QUOTE

İnşallah arkadasim inşallah .. O aylar geçmek bilmedi ömrümden ömür götürdü ama hamileliği yasamakta çok güzeldi simdi koca bir boşluk var hem bedenimde hem yüreğimde..amin Rabbim benim gibi annelere saglikli sihatli evlatlar nasip etsin..

bende öle yapardım.kızım için her gün 3 yasin 1 duhan suresi okurdum.Allahım kabul etsin.demek hayırlısı böyleymiş.
bu dünya boş ve geçici ama inşallah diğer dünyada evlatlarımızın şefaatinden mahrum kalmayız.ve beraber oluruz.
yavruların canı alınırken yani ölüm esnasında anne baba suretinde birilerini gönderirmiş Allah.onlarda mutlu huzurlu giderlermiş.ondan korkuyorum.ya onların şefaatine nail olamazsak ya hakedemessek.ve yine kavuşamassak.[/QUOTE]

Bende simdi bundan korkuyorum . ve içim yandiginda sözlerimi seçerek konuşuyorum haşa isyana sürükleyen bi cümle kurarim da bilmeden Rabbimi gücendiririm diye. Peygamberimiz oğlu İbrahim vefat edince diyor ki ey İbrahim gidişin bizi çok huzunlendirdi kalbimiz agladi gözümüz yasardi ama Rabbimizi gucendirecek birşey söyleyemeyiz. İste bizimkisi de o hesap mevlamiz bize bunu emretti. Aslında cennetine koymak istiyor yoksa bize zulmetmedi ve bundan sonra daha çok dikkat etmeliyiz evlatlarimiza layik olmali ve onlar bizi isterken cennette isini zorlstirmamaliyiz. Boyle düşününce mutlu oluyorum.

Bende simdi bundan korkuyorum . ve içim yandiginda sözlerimi seçerek konuşuyorum haşa isyana sürükleyen bi cümle kurarim da bilmeden Rabbimi gücendiririm diye. Peygamberimiz oğlu İbrahim vefat edince diyor ki ey İbrahim gidişin bizi çok huzunlendirdi kalbimiz agladi gözümüz yasardi ama Rabbimizi gucendirecek birşey söyleyemeyiz. İste bizimkisi de o hesap mevlamiz bize bunu emretti. Aslında cennetine koymak istiyor yoksa bize zulmetmedi ve bundan sonra daha çok dikkat etmeliyiz evlatlarimiza layik olmali ve onlar bizi isterken cennette isini zorlstirmamaliyiz. Boyle düşününce mutlu oluyorum.[/QUOTE]
canım ya cok mantıklı şeyler düşünüyorsun.ama konuşuyoruz evlat acısı yaşayan arkadaşlarla onlarda aynı şeyleri düşünmüşler.Allahım diyorum ben bişi yaptımda birine bişi dedimde yada bi günah işledimde ne bilim ibadetlerimi tam yapmadımda bu yüzden bu acıyı yaşadım bu acıya layık oldum.ama sonra bide düşünüyorum Allah öle bişi olsa doğrudan beni cezalandırmazmıydı.haşa Rabbime asla ama asla isyan deil.ama ne bilim düşünüyorum işte.

c

canım ya cok mantıklı şeyler düşünüyorsun.ama konuşuyoruz evlat acısı yaşayan arkadaşlarla onlarda aynı şeyleri düşünmüşler.Allahım diyorum ben bişi yaptımda birine bişi dedimde yada bi günah işledimde ne bilim ibadetlerimi tam yapmadımda bu yüzden bu acıyı yaşadım bu acıya layık oldum.ama sonra bide düşünüyorum Allah öle bişi olsa doğrudan beni cezalandırmazmıydı.haşa Rabbime asla ama asla isyan deil.ama ne bilim düşünüyorum işte.

c[/QUOTE]

Canim Rabbim korusun bizleri fakat isyan etsek kime isyan edicez bizdenn alan yine bize veren dedeğil mi? Neye isyan edicez.. Bide öyle şeyler dusunup ahirette kavuşma umudunu da kaybetsek eli bomboş kaliriz . cehennem bizim yuregimizden daha da yangin yeri . öyle bir günde elinde soğuk suyla gelen evladimiz var artik. Olaya boyle bakincs diyor ki insan iste Mevlam boyle bi günden korumaya calisiyor bizi

Merhaba canım.öncelikle çook geçmiş olsun.bir kaç gündür yazdığın yazıyı tekrar tekrar okuyorum.hiç tanımadığım biri ancak bu kadar hissetiklerimi anlatabilirdi.ancak bu kadar ağlatabilirdi.bende tıpkı senin gibi geçtiğimiz ay aynı durumu yaşadım.tek farkımız ben 41 haftalıktım.doğuma diye gittim.elimi uzatmaya gittim evladıma ömrüm boyunca tutsun diye.o hayalini kurduğum minicik elini tutup evimize dönücektik.hastaneye gitmeden önceki gece sabaha kadar odasının temizliğini yaptık.tekrar tekrar temizledim süsledim prensesim rahatca uyusun diye.o tarif edemediğin acının aynısını bende yaşıyorum arkadaşım.ilk hamilelik,ilk heyecan aklına gelmeyen şey geliyor insanın başına. Yaşadığım o çaresizlik....tarifi yok gerçekten.yazını okuyunca senin içinde dua ettim canım.bizim gibi olanlar ve kendim için.Rabbim bize şefaatçi eylsin evlatlarımızı.mevlam bize vereceği kardeşleriyle güldürsün yüzümü.sağlıklı,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize." ALLAH sabredenlerle beraberdir." Rabbim hepimize sabır versin.

Evet arkadaşlar yeniden tüp bebek transferim oldu 4.gün bugün bana dua edin..7 Ay önce bebeğimi sezaryenle doğduktan 5 gün yaşadıktan sonra kaybetmiştim o da tüp bebeğimdi.bana dua edin beklemedeyim şimdi

Evet arkadaşlar yeniden tüp bebek transferim oldu 4.gün bugün bana dua edin..7 Ay önce bebeğimi sezaryenle doğduktan 5 gün yaşadıktan sonra kaybetmiştim o da tüp bebeğimdi.bana dua edin beklemedeyim şimdi
canım Allah hayırlısını versin inşallah.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih bir evlat nasip etsin size. Benim de tüp bebeğimdi oğlum. 4 hafta önce kaybettim. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.

rabbim kat kat mükafatını versin canım inşallah çok sağlıklı hayırlı evlatların olur çok üzüldüm ama Allah var inan o bizlerden daha çok üzülüyor sana ama hayırlısı böyleymiş yoksa alırmıydı evladını Allahım sabrını arttırsın afiyet versin inşallah..

ne desem bilemedim ki şimdi canım arkadaşım..

Ayy Cnm basın sağolsun acini anlıyorum yaşayan bilir sabret ne diyeyim sabretmek zorundayız.

Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat nasip eder arkadaşım...Yüce Allahım sana ve bizlere tekrardan anne olmayı nasip etsin

Merhaba ; Üzdüysem, ağlattıysam özür dilerim ama bizim hayatımızda ki en acı gerçek bu malesef... Sonuçta ömür boyu sürecek bir hasretin sahibi olduk... Rabbim beterinden korusun. O anlar aklımdan hiç çıkmıyor ama çıktığı bir kaç dakikalık bölümden sonra aklıma tekrar gelince sanki biri göğüs kafesimi açıp içine kor alevler atıyor... İçim çok yanıyor ama Hamd etmek lazım. Şuan yapacağımız tek şey dua etmek. Allahtan her zaman hayırlısını dilemek.

Allah yardımcın olsun.inşallah ama inşallah herşey güzel devam eder.ve sağlıkla tutunur bebeğin sana.tüm kalbimle dua edicem

Allah sabırlar versin.sana ve senin o acını yaşayan tüm annelere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…