- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
[QUOnangel26, post: 39050569, member: 650458"]İnşallah canım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlarımız olur.Bizler melek annesiyiz aslında dünyada şanssız olsakta ahirette şanslıyız orada yavrumuzla sonsuz beraber olacagız.Bol bol dua etmeni tavsiye ederim manevi olarak huzur buluyorsun.
bazende diyorum peygamber efendimiz kaç evlat acısı yaşamış.benimde hayatımda onun hayatına benzer bi acı oldu.Rabbim sadece bunun hürmetine inşallah cennetine alır bizleri.Mevlam boyle dilemis. Peygamberimizi aglatmis evlat acisi.. Bundan sonra sadece evladima yakisir bir anne olmak istiyorm. Su bos ve yalan dünyadan göçüp ebedi hayata gideceğiz orada ogluma kavusacagim inşallah.
Merhaba canım.öncelikle çook geçmiş olsun.bir kaç gündür yazdığın yazıyı tekrar tekrar okuyorum.hiç tanımadığım biri ancak bu kadar hissetiklerimi anlatabilirdi.ancak bu kadar ağlatabilirdi.bende tıpkı senin gibi geçtiğimiz ay aynı durumu yaşadım.tek farkımız ben 41 haftalıktım.doğuma diye gittim.elimi uzatmaya gittim evladıma ömrüm boyunca tutsun diye.o hayalini kurduğum minicik elini tutup evimize dönücektik.hastaneye gitmeden önceki gece sabaha kadar odasının temizliğini yaptık.tekrar tekrar temizledim süsledim prensesim rahatca uyusun diye.o tarif edemediğin acının aynısını bende yaşıyorum arkadaşım.ilk hamilelik,ilk heyecan aklına gelmeyen şey geliyor insanın başına. Yaşadığım o çaresizlik....tarifi yok gerçekten.yazını okuyunca senin içinde dua ettim canım.bizim gibi olanlar ve kendim için.Rabbim bize şefaatçi eylsin evlatlarımızı.mevlam bize vereceği kardeşleriyle güldürsün yüzümü.sağlıklı,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize." ALLAH sabredenlerle beraberdir." Rabbim hepimize sabır versin.Arkadaşlar merhaba. Bende geçtiğimiz ay Bebeğimi 39. Haftada kaybettim. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tanKeşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da sizlerede nasibeder.
dualarımız seninle canım güzel günler seni bekler Allahın izniyle.Evet arkadaşlar yeniden tüp bebek transferim oldu 4.gün bugün bana dua edin..7 Ay önce bebeğimi sezaryenle doğduktan 5 gün yaşadıktan sonra kaybetmiştim o da tüp bebeğimdi.bana dua edin beklemedeyim şimdi
canım Allah hayırlısını versin inşallah.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih bir evlat nasip etsin size. Benim de tüp bebeğimdi oğlum. 4 hafta önce kaybettim. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.Evet arkadaşlar yeniden tüp bebek transferim oldu 4.gün bugün bana dua edin..7 Ay önce bebeğimi sezaryenle doğduktan 5 gün yaşadıktan sonra kaybetmiştim o da tüp bebeğimdi.bana dua edin beklemedeyim şimdi
Arkadaşlar merhaba. Bende geçtiğimiz ay Bebeğimi 39. Haftada kaybettim. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tanKeşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da sizlerede nasibeder.
Bir annenin ölüme hazirlanmasiydi benimkisi.. Eylülün 16siydi 21 haftalık hamileydim rutin kontroller yapiliyordu. Ayrintili USG de oglumun parmaklarini gorecek sevecektik ne olduysa o anda oldu. Perinatolog biranda kalbi sağa itilmiş dedi. Ağlamaya basladim anlamiyordum ne demek iistediğini diyaframi yirtikmis 400gramlik cennet kokulumun.. Diyafragma hernisi teşhisi kondu tum organları göğüs kafesindeydi yarim saat sonra genetik uzmani down sendromlu bebeklerde oluyor diye fotograf gösteriyordu soka girmiştim gel zaman git zaman doğumu bbeklemiştik her saniye ölecek mi yaşayacak mi aci çekecek mi ddiye düşünüyordum her doktora gidisimde %90 yaşamaz diyorlardi ne aciydii bir annenin evladi için hazirlik yaapamamasi evladinin dogacagi zamanın gelmesini istememesi. Gozyasim dinledi aylarca 38+3 günlükken planli sezaryenle ocagin 16sinda saat 2 de dünyaya gelmişti cennet meyvem spinal olamamistim çok heyecanlandigim için kuzumu göremedim.yyoğun bakim ünitesine koyup götürmüşler can paremi hava veriyorlarmis ne aciertesi sabah saat 8;53'de Rabbine koştu Muhammed Ali'mm.. Bugün vefatinin 1. Haftası acimin tarifi yok. Su ruhsuz cümleler bile aktaramiyoe yanginimi . Esim oglumuzu elleriyle yikamis topragina birakmis . fotografini istedim dikislerim iyileşince göstereceklermis çorap giymiş meleğim pamuk koymuşlar içine misssler gibi kokuyor .. Rabbime yakisti annesinin süt kokulusu cansiz bedeninde bile tebessüm ediyormuş can parem ayin 14 gibi parlayan yüzüyle..
Ayy Cnm basın sağolsun acini anlıyorum yaşayan bilir sabret ne diyeyim sabretmek zorundayız.canım Allah hayırlısını versin inşallah.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih bir evlat nasip etsin size. Benim de tüp bebeğimdi oğlum. 4 hafta önce kaybettim. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.
Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat nasip eder arkadaşım...Yüce Allahım sana ve bizlere tekrardan anne olmayı nasip etsinEvet arkadaşlar yeniden tüp bebek transferim oldu 4.gün bugün bana dua edin..7 Ay önce bebeğimi sezaryenle doğduktan 5 gün yaşadıktan sonra kaybetmiştim o da tüp bebeğimdi.bana dua edin beklemedeyim şimdi
Amiiiiiiin ecmainecmain Cnm iinşallah Rabbim nasip eder hayırlısıylaRabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat nasip eder arkadaşım...Yüce Allahım sana ve bizlere tekrardan anne olmayı nasip etsin
Güzel haberlerini bekliyoruz canım Rabbim önce göbişini , sonrada kucağını evlatlarla doldursunAmiiiiiiin ecmainecmain Cnm iinşallah Rabbim nasip eder hayırlısıyla
Merhaba canım.öncelikle çook geçmiş olsun.bir kaç gündür yazdığın yazıyı tekrar tekrar okuyorum.hiç tanımadığım biri ancak bu kadar hissetiklerimi anlatabilirdi.ancak bu kadar ağlatabilirdi.bende tıpkı senin gibi geçtiğimiz ay aynı durumu yaşadım.tek farkımız ben 41 haftalıktım.doğuma diye gittim.elimi uzatmaya gittim evladıma ömrüm boyunca tutsun diye.o hayalini kurduğum minicik elini tutup evimize dönücektik.hastaneye gitmeden önceki gece sabaha kadar odasının temizliğini yaptık.tekrar tekrar temizledim süsledim prensesim rahatca uyusun diye.o tarif edemediğin acının aynısını bende yaşıyorum arkadaşım.ilk hamilelik,ilk heyecan aklına gelmeyen şey geliyor insanın başına. Yaşadığım o çaresizlik....tarifi yok gerçekten.yazını okuyunca senin içinde dua ettim canım.bizim gibi olanlar ve kendim için.Rabbim bize şefaatçi eylsin evlatlarımızı.mevlam bize vereceği kardeşleriyle güldürsün yüzümü.sağlıklı,hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize." ALLAH sabredenlerle beraberdir." Rabbim hepimize sabır versin.
Amin sağol. Cümlemizerabbim kat kat mükafatını versin canım inşallah çok sağlıklı hayırlı evlatların olur çok üzüldüm ama Allah var inan o bizlerden daha çok üzülüyor sana ama hayırlısı böyleymiş yoksa alırmıydı evladını Allahım sabrını arttırsın afiyet versin inşallah..
Allah yardımcın olsun.inşallah ama inşallah herşey güzel devam eder.ve sağlıkla tutunur bebeğin sana.tüm kalbimle dua edicemEvet arkadaşlar yeniden tüp bebek transferim oldu 4.gün bugün bana dua edin..7 Ay önce bebeğimi sezaryenle doğduktan 5 gün yaşadıktan sonra kaybetmiştim o da tüp bebeğimdi.bana dua edin beklemedeyim şimdi
Allah sabırlar versin.sana ve senin o acını yaşayan tüm annelere....canım Allah hayırlısını versin inşallah.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih bir evlat nasip etsin size. Benim de tüp bebeğimdi oğlum. 4 hafta önce kaybettim. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?