Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Başın sağolsun arkadaşım rabbim bir daha aynı acıyı göstermesin.Kesinlikle çok zor bir acı halini anlayabiliyorum.Bu acı tarifi yok ancak bizleri bizim gibi yaşayanlar bilir.

Başın sağolsun arkadaşım rabbim bir daha aynı acıyı göstermesin.Kesinlikle çok zor bir acı halini anlayabiliyorum.Bu acı tarifi yok ancak bizleri bizim gibi yaşayanlar bilir.

Evet simdi bebek sesi duyduğumda yuregimi parcaliyorlar saniyorum .. Oğlumu getirip koynuma koyacaklar annesi oğlun acikmis diyecekler diye bekliyorum.. Şuan onlar cennette.. Kimsenin garantisi yokken nereye gittiğine dair evlatlarimizin garantisi var elhamdülillah. Aslında düşününce anliyoe insan ne kadar sansli olduğumuzu.. Beseriyetimiz birakmiyoe yakamizi.. İnşallah Rabbim saglikli sihatli iman ile yasayup yasatacagimiz evlatlar nasip eder hepimize..

İnşallah canım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlarımız olur.Bizler melek annesiyiz aslında dünyada şanssız olsakta ahirette şanslıyız orada yavrumuzla sonsuz beraber olacagız.Bol bol dua etmeni tavsiye ederim manevi olarak huzur buluyorsun.

[QUOnangel26, post: 39050569, member: 650458"]İnşallah canım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlarımız olur.Bizler melek annesiyiz aslında dünyada şanssız olsakta ahirette şanslıyız orada yavrumuzla sonsuz beraber olacagız.Bol bol dua etmeni tavsiye ederim manevi olarak huzur buluyorsun.[/QUOTE]

Bu dunyanin bos ve geçici olduğunu düşünmek rahatlatiyor beni ve ona kavusacagimi bilmek çok güzel geliyor .. Hamileyken sürekli hatim okuyordum fetih ve yasin suresi okuyordum ki oğlum hafiz olsun istiyordum simdi okuyamiyorum ve rahatlayamiyorum . Rabbimle konusmanin verdiği huzur vardi.Her gece dua ediyorum oğlum ruyama gelsin nerde nasil göstersin huzur bulayim diye ;(

Bu dunyanin bos ve geçici olduğunu düşünmek rahatlatiyor beni ve ona kavusacagimi bilmek çok güzel geliyor .. Hamileyken sürekli hatim okuyordum fetih ve yasin suresi okuyordum ki oğlum hafiz olsun istiyordum simdi okuyamiyorum ve rahatlayamiyorum . Rabbimle konusmanin verdiği huzur vardi.Her gece dua ediyorum oğlum ruyama gelsin nerde nasil göstersin huzur bulayim diye ;([/QUOTE]
Bende çok dua okudum hamileyken bazen diyorum okuduğum dualar mı onu bu dünyaya layık görmedi.Rabbim onu günahsız bir şekilde olduğu gibi yanına aldı.Rabbim verdi Rabbim aldı ondan gelen herşeye binlerce şükürler olsun.

Bende çok dua okudum hamileyken bazen diyorum okuduğum dualar mı onu bu dünyaya layık görmedi.Rabbim onu günahsız bir şekilde olduğu gibi yanına aldı.Rabbim verdi Rabbim aldı ondan gelen herşeye binlerce şükürler olsun.[/QUOTE]

Bende boyle dusunuyorum okuduklarimiz onların yasayacagi kotu şeylere engel oldu nefes aldilar ve cennete gittiler . verdiğinde sukrettik aldiginda isyan etmiyoruz çok şükür. Kaldirabiliyormusuz imtihanimizi . bizim evlatlarimiza duyduğumuz merhametten daha fazlasini duyuyor mevlam bize karsi.. İnşallah acilarimizi mutluluğa eristirir

Bende boyle dusunuyorum okuduklarimiz onların yasayacagi kotu şeylere engel oldu nefes aldilar ve cennete gittiler . verdiğinde sukrettik aldiginda isyan etmiyoruz çok şükür. Kaldirabiliyormusuz imtihanimizi . bizim evlatlarimiza duyduğumuz merhametten daha fazlasini duyuyor mevlam bize karsi.. İnşallah acilarimizi mutluluğa eristirir[/QUOTE]
İnşallah arkadaşım imtihanın en büyüğünü yaşıyoruz.Rabbime layık olarak bu sınavıda geçeriz inşallah ağlatan yarabbim elbette güldürcektir derim hep ve gene diyorum inşallah güldürcektir bizleri..Allahım daha beter acılardan sakınsın kollasın bizleri cennet vildanı olan yavrularımıza layık birey olmayı nasip etsin..

İnşallah arkadaşım imtihanın en büyüğünü yaşıyoruz.Rabbime layık olarak bu sınavıda geçeriz inşallah ağlatan yarabbim elbette güldürcektir derim hep ve gene diyorum inşallah güldürcektir bizleri..Allahım daha beter acılardan sakınsın kollasın bizleri cennet vildanı olan yavrularımıza layık birey olmayı nasip etsin..[/QUOT

Binlerce amin olsun inşallah. Birbirimiz için dua sabir ve saglikli hayirli evlatlar dileyelim Rabbimizden.. Zorluk verdi kolayligini da verecektir insallah

Basin sagolsun cnm Dun sabah okudum yazini butun gun aklimdaydi hele su cumlen icimi yakti corap giymis melegim pamuk koymuslar icine aglaya aglaya cok kotu oldum ben ki kirk kat yabnciyim senn icin bnm icim bu kadar yanarken senn acinin dusunmiyorum cnm bn yeni bi anneyim iki ay oldu bugun coraplarini giydirirkn kucagima alirken bin kez sukrettim cunku gece uyumuyo diye biraz sikayetciydim rabbim kimseye evlat acisi tattirmasin sizede bebeginizin acisini dindireck yeni evlatlar nasip etsin insallh

Aminn . yaniyor yuregim .. Çok farkli bir aciymis bu. Nefes alsam evladima ihanet ediyormusum gibi geliyor..cennet kokulumun sapkasi da var hep ilac kokuyor coraplarinda kokusunu aldim ya o kokuyu ariyorum surekli.. Sikayetci olmayin miniginizden.o Allahi zikrediyor agladikca . sizde onunla zikredin. Ben yavrumun aglayisini bile duyamadim ;'( simdi ağlayan bebeklerde arıyorum cennet yavrumu ..

Rabbim sabir guc kuvvet versin sana tum yavrusu kaybeden annelere sizi okudugumdan beri aglamasini bile seviyorum sikayet etmiyorum dunya sinav yeri cnm hrkez birseylerle sinaniyo evlat acisi cok aci ama veren allah alan allah insallh ahirette bebegin ben annem olmadan cennete gitmiycm diye bekliycek seni kuzun

Mevlam boyle dilemis. Peygamberimizi aglatmis evlat acisi.. Bundan sonra sadece evladima yakisir bir anne olmak istiyorm. Su bos ve yalan dünyadan göçüp ebedi hayata gideceğiz orada ogluma kavusacagim inşallah.

Canım Allah sabır versin. Benimde 40 gün oldu meleğim gideli. İçini ferah tutmaya çalış. Onlar günahsız şuan cennet bahçelerinde...

Canım Allah sabır versin. Benimde 40 gün oldu meleğim gideli. İçini ferah tutmaya çalış. Onlar günahsız şuan cennet bahçelerinde...

Rabbim size de peygamber sabri versin inşallah.. Bizler birbirimizi tanimiyoruz ama evlatlarimiz birbirleriyle tanistilar elhamdülillah

[QUOTsuan -A-Z-L-I, post: 39066657, member: 621769"]Kızlar ne kadar fazlayız insan tek benim basimda var zannediyor hepimizin yüreği aynı acıyla yandı dayanmak çok zor[/QUOTE]
Evet etrafima baktigimda tek bana ugramis gibi oluyor ama burada benim gibi acilari olanlari görmek yalniz olmadigimi gösteriyor.. Bunun ne önemi var diye soran olabilir belki . hani nasreddin hoca damdan düşünce damdan düşeni getirin diyor ya iste acim boyle tazeyken doktor değil damdan düşen lazim oluyor

Canım ben Adanaya yakın bir ilçedeyim. Öğretmenim..Doktorum adanada .bir an önce zaman geçsin de doktora tüp bebek için gideyim istiyorum. Hemen hamile kalmamamız gerektiği için,, zaman da benim için önemli olduğu için Embriyo biriktirmeyi önerdi başka bir doktor.mantıklı geldi..bakalım hayırlısı canım.facede bulcam sizi. .

aaah canım benimmmm.başın sağolsun.Rabbim sabırlıklar versin sana ve eşine.inşallah ama inşallah cennet kapınız olur ahirette.sizi tutup alır cennete.ne zordur onca ay yaşamayacağını bile bile taşımak,evladına can vermek.günhalarınıza kefaret olur inşallah.Rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın sana ve tüm annelere

amin amin inşallah.bazen çok metanetli oluyorum.ama bazen yalnız kalıp doyasıya acımı yaşayıp bağıra bağıra ağlayasım geliyor.Rabbim sabredenlerden eylesin inşallah bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…