Geçmiş olsun arkadaşlar.bende 50 gün önce 41 haftalıkken kaybettim bebeğimi.bana 4 ay bekle dedi.ama ben beklemek istemiyorum.çok zor günler geçiyorum çünkü.
canım yazmak zor olmayacaksa neden kaybettin bebeğini[/QUOT tüm hamileliğim boyunca herşey normaldi.normal yollarla hamile kaldım.doğuma diye gittim ben suni sancı vericeklerdi o sırada anlaşıldı.üstelik 12 saat önce falan dı doktor son kontrolümü yapmıştı.şaşkınız üzgünüz karmakarışık yani.
Senin bebeğin neden melek oldu?
Başın sağolsun Rabbim sabırlar versinMerhaba hanife34 , kordon dugumlenmesi nedeniyle güzel oğlum dünyaya gözlerini açamadi. ..27 aralıkta bu acı gerçekle karşılaştık dayanmak çok zormuş. .Rabbim kimsenin ilk annelik heyecanını evlat acısıyla söndürmesin. .
Hangi sehirdesin, yeniden düşünüyor musun? Dilerim bu sayfaya acılarını paylaşan herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alır. ..
elazığdayım canım bebek düşünüyorum ama ALLAH ne zaman hayırlısından verirse tabi korkularda var herkeste olduğu gibi Allahım aynı acıları yaşatmaz inşallah sen hangi şehirdesin korunmayı kaç ay sonra bırakacaksın....
Korkularimiz olacak canım ama allahın vereceği sabırla güçle üstesindenden geleceğiz. .yaradandan ümit kesilmez. ..birbirimize dua edelim yeter ki
Sen ne zaman korunmayi bırakmayı düşünüyorsun Dr un ne dedi canimbenimkide 28 kasım
Ben ilk adetimi oldum canım ayın sonunda 2.adetim olacak aksama olmazsa. .Rabbim bize inşaallah sağlıkla sütümüzü vereceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsinArkadaşlar adet oldunuz mu...sütümüz kesildiği için erken oluruz dimi?benim 5 ocak ameliyat günüm..biran önce hayırlısıyla bedenimiz eski düzenine kavuşur inşallah. .
Normal doğum muydu canım..Sezeryan mı..10 gün var aramızda. .çok detaylı soru oldu ama ilk adetinin ilk günü ne zamandı..kıyaslamak açısından..Ben ilk adetimi oldum canım ayın sonunda 2.adetim olacak aksama olmazsa. .Rabbim bize inşaallah sağlıkla sütümüzü vereceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin
Genel anestezi-sezeryan oldum canım. 29 ocakta oldum ilk adetimi canım. .süt vermeyen annelerde doğumdan sonraki 4-8 hafta arasında oluyormuş ilk adet belki senin de olur yakında. ..isterseniz telefon numaralarimizi buradan paylaşıp whatsapta grup kuralım daha sık yazisir birbirimize ismen dualarda bulunur aklımıza takilani her an sorarizNormal doğum muydu canım..Sezeryan mı..10 gün var aramızda. .çok detaylı soru oldu ama ilk adetinin ilk günü ne zamandı..kıyaslamak açısından..
Anladım cnm Teşekkürler umarım yakın zamanda adet olurum. .whatsapp grup mantıklı cnm sen organize et..göndeririz numaraları özelden..Genel anestezi-sezeryan oldum canım. 29 ocakta oldum ilk adetimi canım. .süt vermeyen annelerde doğumdan sonraki 4-8 hafta arasında oluyormuş ilk adet belki senin de olur yakında. ..isterseniz telefon numaralarimizi buradan paylaşıp whatsapta grup kuralım daha sık yazisir birbirimize ismen dualarda bulunur aklımıza takilani her an sorariz
Ben de yeni üye oldum nereden yazabiliriz numaralarimizi canım ona göre ben organize ederim. Numaralarimizi yazarken isimlerimizi de belirtelim.Anladım cnm Teşekkürler umarım yakın zamanda adet olurum. .whatsapp grup mantıklı cnm sen organize et..göndeririz numaraları özelden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?