- 3 Mart 2015
- 471
- 616
- 53
- 40
Başınız sağolsun. Ben de yaklaşık 20 gün önce bebeğimi kaybettim... Bende plasenta dekolmanı oldu; yani bebeğim plasentadan aniden hiçbir sebep yokken ayrıldı. Aynı şekilde benim de her şey yolundaydı, 40 haftaya kadar sorunsuz geldim ama işte Allah'ın takdiri, dekolmandan dolayı kızım bir müddet oksijensiz kalmış ve sadece 1 gün yaşayabildi. Başta bende nasıl bir daha hamile kalırım ya aynı şey olursa diye düşünüp korktum. Ama şimdi öyle düşünmüyorum, 40'ım çıktığında ilk işim uzman bir doktora görünüp ne kadar süre sonra hamile kalabileceğimi öğrenmek olacak. Bebeğini kaybeden birçok kişi gibi, ben de bu acının ancak başka bir bebekle geçeceğini düşünüyorum. Evet, çok korkuyorum yine bir terslik olmasından ama anne olma isteğim daha ağır basıyor. Sizin 4 ay olmuş, eğer ki yaş sorununuz yoksa acele etmeyin, ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün.iyi günler arkadaşlar bende bebeğini kaybeden b annelerdenim..9 ay boyunca hiç bir sıkıntı yoktu gayet güzel hgeçti fakat pzt doğuma gidecektim pazar gunu suyum geldi sonra sancılandım hastaneye gittik dr gelene kadar sancı çektim sezeryana aldılar bebeğim karnımda morarmış kordon bağını kesincede tamemn gitmiş 5 ,10 dk makinaya takmışlar yaşatmak için kalp masajı yapmoşlar fakat yaşamamış.. şimdi tam 4 ay oldu fakat tekrar düşünmeye cesaret edemiyorum otopsi sonucunu bekliyorum ama dr hiç bir neden yok allahın takdiri dedi.. ne yapcağımı bilmiyorum bi neden bile olmadan çocuğum gitti tekrar doğurmyaa çok korkuyorum benim durumumda olan varmı arakdaşlar ne yapmam lazım..ayrıca doğumdan sora safra kesemi aldırmdım bide o eklendi acıma. hamilel,kte de sürekli kustum miğde bulantısı çektim saframda taş varmış ama bebğimn ölümüyle alakası yokmuş..
evet safra kesemden dolayı miğdem çok bulanmış...safra kesemi aldırdım....yasım 30 fazla bende beklemek istemiyorum ama yine aynı olcak korkusundan dolayı cesaret edemiyorum doktorada gittmedim daha gözüm korktu ..iki ameliyattan sonra gitmek istemedim..zaten daha kendimide topşamış değil işe başladım amma kendimi toplamak için...Başınız sağolsun. Ben de yaklaşık 20 gün önce bebeğimi kaybettim... Bende plasenta dekolmanı oldu; yani bebeğim plasentadan aniden hiçbir sebep yokken ayrıldı. Aynı şekilde benim de her şey yolundaydı, 40 haftaya kadar sorunsuz geldim ama işte Allah'ın takdiri, dekolmandan dolayı kızım bir müddet oksijensiz kalmış ve sadece 1 gün yaşayabildi. Başta bende nasıl bir daha hamile kalırım ya aynı şey olursa diye düşünüp korktum. Ama şimdi öyle düşünmüyorum, 40'ım çıktığında ilk işim uzman bir doktora görünüp ne kadar süre sonra hamile kalabileceğimi öğrenmek olacak. Bebeğini kaybeden birçok kişi gibi, ben de bu acının ancak başka bir bebekle geçeceğini düşünüyorum. Evet, çok korkuyorum yine bir terslik olmasından ama anne olma isteğim daha ağır basıyor. Sizin 4 ay olmuş, eğer ki yaş sorununuz yoksa acele etmeyin, ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün.
Bir şey soracağım, safra kesenizi aldırdınız mı? Mide bulantınızın sebebi safra kesesi taşı mıymış? Benim de 4,5 ay boyunca bulantılı geçti ve hep kustum. Bir daha hamile kalırsam yine öyle geçecek gibi, ama hamilelik o kadar güzel bir duygu ki, yeniden çekmeye razıyım o günleri ve sıkıntıları. İnşallah bu sefer Allahım bebeğimi sağlıka elime almayı ve büyütmeyi nasip eder... Ve benim gibi isteyen herkese de.
sizinde başınz saolsun..evet safra kesemden dolayı miğdem çok bulanmış...safra kesemi aldırdım....yasım 30 fazla bende beklemek istemiyorum ama yine aynı olcak korkusundan dolayı cesaret edemiyorum doktorada gittmedim daha gözüm korktu ..iki ameliyattan sonra gitmek istemedim..zaten daha kendimide topşamış değil işe başladım amma kendimi toplamak için...
BAŞIN SAOL CNM...30 YASINDAYIM..Canım geçmiş olsun benimde durumum senle hemen hemen aynı doğuma 4 gün kala kaybettim kızımı hiç bi sebep yokken karnımda kalbı durmuş meleğimin.9 ay olucak bu ay 5-6 aydır korunmuyorum henüz hamile değilim ama kalmak çokkkk istiyorum.yaşın kaçtı senin.
başın sağolsun.ne zor bişey bilirim.benim kızımda doğumdan sonra 21 saat yaşabildi.kalbinde sıkıntısı varmış.bilemedik.3 buçuk ay oluyor.rabbim sabırlar versin.kucağına sağ sağlim uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBaşınız sağolsun. Ben de yaklaşık 20 gün önce bebeğimi kaybettim... Bende plasenta dekolmanı oldu; yani bebeğim plasentadan aniden hiçbir sebep yokken ayrıldı. Aynı şekilde benim de her şey yolundaydı, 40 haftaya kadar sorunsuz geldim ama işte Allah'ın takdiri, dekolmandan dolayı kızım bir müddet oksijensiz kalmış ve sadece 1 gün yaşayabildi. Başta bende nasıl bir daha hamile kalırım ya aynı şey olursa diye düşünüp korktum. Ama şimdi öyle düşünmüyorum, 40'ım çıktığında ilk işim uzman bir doktora görünüp ne kadar süre sonra hamile kalabileceğimi öğrenmek olacak. Bebeğini kaybeden birçok kişi gibi, ben de bu acının ancak başka bir bebekle geçeceğini düşünüyorum. Evet, çok korkuyorum yine bir terslik olmasından ama anne olma isteğim daha ağır basıyor. Sizin 4 ay olmuş, eğer ki yaş sorununuz yoksa acele etmeyin, ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün.
Bir şey soracağım, safra kesenizi aldırdınız mı? Mide bulantınızın sebebi safra kesesi taşı mıymış? Benim de 4,5 ay boyunca bulantılı geçti ve hep kustum. Bir daha hamile kalırsam yine öyle geçecek gibi, ama hamilelik o kadar güzel bir duygu ki, yeniden çekmeye razıyım o günleri ve sıkıntıları. İnşallah bu sefer Allahım bebeğimi sağlıka elime almayı ve büyütmeyi nasip eder... Ve benim gibi isteyen herkese de.
canım benim yaaa.başın sağolsun tekrar.bi arkadaşta aynı durumu yaşadı.ki her istediklerinde hamile kalan bi arkadaşımdı.ama bebeği vefat ettikten sonra istemelerine rağmen hamile kalamadı.psikologa gitti.meğer kafadan tamamen atamadığı için olmuyormuş.bi süre sonra hamilelik haberi geldi.istersen yardım al öyle bişey olabilir belki.allah yar ve yardımcımız olsun.Canım geçmiş olsun benimde durumum senle hemen hemen aynı doğuma 4 gün kala kaybettim kızımı hiç bi sebep yokken karnımda kalbı durmuş meleğimin.9 ay olucak bu ay 5-6 aydır korunmuyorum henüz hamile değilim ama kalmak çokkkk istiyorum.yaşın kaçtı senin.
Aminbaşın sağolsun.ne zor bişey bilirim.benim kızımda doğumdan sonra 21 saat yaşabildi.kalbinde sıkıntısı varmış.bilemedik.3 buçuk ay oluyor.rabbim sabırlar versin.kucağına sağ sağlim uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin, inşallah hepimize. Senin de başın sağolsun.başın sağolsun.ne zor bişey bilirim.benim kızımda doğumdan sonra 21 saat yaşabildi.kalbinde sıkıntısı varmış.bilemedik.3 buçuk ay oluyor.rabbim sabırlar versin.kucağına sağ sağlim uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ben kaybettiğim andan itibaren düşündüm.hiç korunmadım.zaten biraz sıkıntılı gebe kalmam.şükür 8 ay sonra geldi mucizem..inşallah sağlıkla gelecek annesine.ama tabii oğlum hep Aklımda ...Bebeğini özellikle de ilk bebeğini kaybeden anneler tekrar nasıl cesaret ettiniz hamilelik için
başın sağolsun arkadaşım evhamlıydım gergindim diye kendini üzme canım ömrü ancak Rabbim verir yavrunun yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş.Bende yavrumu kaybettim çok üzüldüm çok ağladım acabalar hep kafamda uçuştu durdu.Hala ağlarım ve sanırım bu acı ölünceye dek geçmeyecek.Rabbim yavrularımızı bizden daha çok sevdi ve yanına aldı kuzularımızla cennette kavuşacağız inşallahben çok gergindim ..hamilelik boyunca dr çok evhamlıydın gergindi bu çocuga geçmiş olabilir diyor başka neden bulamıyor allahın takdiri başta tabiki ama çocuk annenin gerginliğini alabilirmiş bunuda kaldıramamış..inşallah allahım nasip etsin bidahakininde sakin olcam korkacak bişeyde yokmuş herkes doğumdan kokrkutmuşdu beni halbuki korkacak bişey yokmuş..allahım herkese hepmize tez zamanda saglıklı biçimde hayırlısıyla bebek nasip etsin kimseyede bizlerede göstermesin amin..
Başın sağolsun canım inşallah rabbim tekrar evlat acısıyla ne seni nede bizleri sınamaz..Bu acı ancak seninde dediğin gibi tekrar bir hamilelik olursa geçecek gibi inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip eder isteyen tüm herkese.Başınız sağolsun. Ben de yaklaşık 20 gün önce bebeğimi kaybettim... Bende plasenta dekolmanı oldu; yani bebeğim plasentadan aniden hiçbir sebep yokken ayrıldı. Aynı şekilde benim de her şey yolundaydı, 40 haftaya kadar sorunsuz geldim ama işte Allah'ın takdiri, dekolmandan dolayı kızım bir müddet oksijensiz kalmış ve sadece 1 gün yaşayabildi. Başta bende nasıl bir daha hamile kalırım ya aynı şey olursa diye düşünüp korktum. Ama şimdi öyle düşünmüyorum, 40'ım çıktığında ilk işim uzman bir doktora görünüp ne kadar süre sonra hamile kalabileceğimi öğrenmek olacak. Bebeğini kaybeden birçok kişi gibi, ben de bu acının ancak başka bir bebekle geçeceğini düşünüyorum. Evet, çok korkuyorum yine bir terslik olmasından ama anne olma isteğim daha ağır basıyor. Sizin 4 ay olmuş, eğer ki yaş sorununuz yoksa acele etmeyin, ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün.
Canim sanirim ayni zqmanlarda kaybettik bebegimizi melegimi kaybedeli yarin sekiz ay doluyor bende henuz hamile degilim iki aydir korunmuyorum en yakin zamanda saglikla yeniden gelsin melegim diye dua ediyorum allah benim acimi yasayan herkeze sabir ve evlatlarini yeniden kavsmayi nasip etsin...Canım geçmiş olsun benimde durumum senle hemen hemen aynı doğuma 4 gün kala kaybettim kızımı hiç bi sebep yokken karnımda kalbı durmuş meleğimin.9 ay olucak bu ay 5-6 aydır korunmuyorum henüz hamile değilim ama kalmak çokkkk istiyorum.yaşın kaçtı senin.
Rabbim inşallah saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin. Benimde aklımdan hiç çıkmıyor eminim ömür boyu da hatirlayacagim. Cok cok zor zamanlar geçirdim insan korkuyor. 1 yıl oldu ben bebeğimi kaybedeli.Ben kaybettiğim andan itibaren düşündüm.hiç korunmadım.zaten biraz sıkıntılı gebe kalmam.şükür 8 ay sonra geldi mucizem..inşallah sağlıkla gelecek annesine.ama tabii oğlum hep Aklımda ...
Hayırlı cumalar canım Rabbim bütün dualarımız kabul eğlesinhayırlı cumalar melek anneleri...
ben 19 haziranda kaybettim canım inşallah tez zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın.Canim sanirim ayni zqmanlarda kaybettik bebegimizi melegimi kaybedeli yarin sekiz ay doluyor bende henuz hamile degilim iki aydir korunmuyorum en yakin zamanda saglikla yeniden gelsin melegim diye dua ediyorum allah benim acimi yasayan herkeze sabir ve evlatlarini yeniden kavsmayi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?