Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benimde ilk bebeğimdi melek kızımdı.. bizim acımızı ancak bizler anlarız kimse anlayamaz senin acınıda anlıyorum çok zor.. bebegim doğumda hiç bir neden olmadan gitti.en acısıda bu.. ama allahım verdi allahım aldı diyorum inşallah yine vercek.. senin bebegin neden vefat etti..

canım anlamazmıyım hiç benimde bitanecik kızımdı duru koymuştuk adını dupduru gitti.canım hiç bi sebep bulunamadı sadece kalbi durmuş bir gün önce kont vardı herşey normaldi bir gün sonra sabah kalbi durdu meleğimin.Allah öle istedi o verdi o aldı kime ne diyebiliriz dua etmekten başka elimizde hiç bi güç yok.hangi şehirdesin?ben izmirdeyim.

canım otopsi yaptırdınz mı_? ben otopsi sonucunu bekliyorum hiç bişey çıkmazmış öyle diyolar..ama yinede içim rahat etsin istyorum..antepdeyim ben

kaç aylıktı bebegin benimki doğuma gittim .. pzt doğumdu.. pazar günü suyum geldi...cok sancı çektim ..

CANIM benim doğumuma 4 gün vardı 38 haftalıktım.otopsi istemedik doktorum hiç bişey çıkmaz dedi eşimde bende istemedik yaptırmadık.ben hareketlerini hissetmeyince gittim sezeryan olucaktım planlı olarak bebeğim kilolu diye.sadece odası değil aklına gelecek herşeyimiz hazırdı hastane şekerlerimiz bile hepsini eşimle ikimiz yapmıştık.

cnm bende hastane şekerlerini sipariş vermiştim..bende sezeryan olcaktım aynıymış herşeyimiz neyse kısmet değilmiş allahım melek kızlarımızı daha çok sevmiş demekki...inşallah bundan sonrakileri kucagımıza tez zamanda hayırlısyla alırız...düşünüyomusun peki bence düşünmemiz lazım ancak öyle unuturz acılarını yani unutamayızda ancak bir olsun yüreğimzdeki ateş hafifler....

düşünmez olurmuyum canım benim 7 aydır korunmuyorum hayırlısı artık.Allah kaldıramıyacağımız yükler vermesin hayırda serde Allahtan .

amin cnm benim allahım tüm isteyenlere versin ama ..içimde çok korku var yine öyle olcakmı diye..( sende de öyle korku oluyormu

benim bebegim de sezeryan sırasında çıktıgında hafif morarmış 10 dk falan kalp masajı yapmış dr daha sonra hiç yaşamamış ..doğum diye gidip böyle olması çok acı ..

benim bebegim de sezeryan sırasında çıktıgında hafif morarmış 10 dk falan kalp masajı yapmış dr daha sonra hiç yaşamamış ..doğum diye gidip böyle olması çok acı ..
oluo canım ama düşünmek istemiyorum anımı yaşamak istiyorum.kötü şeyler düşünmek istemiorum sende düşünme canım sen gördünmü bebeğini.ben görmedim anlatıolar çok güzelmiş.

benim bebeğimde çok güzelmiş liloumuş..4.30 kiloymuş.. yok bende görmedim...eşim fotosunu çekmişti ama cesaret edip bakamadım.. haklısın bende kötü şeyler düşünmek istemiyorum ...

3940 DOĞDU BENİM KIZIMDA EŞİM GÖRDÜ BEN GÖRMEDİM HEP DUA EDİORUM RÜYAMA GİRSİN DİE AMA GİRMİO .HANGİ İLDESİN
Canim bende izmirdeyim bende kizimi 13 temmuzda kaybettim acisi hic gecmiyor bi an aklimdan cikmiyor o kadar cok ozledimki hic gormedigim koklamadigim halde benmde ayni senn gibi carsamba gunu kntrl gittim 26 temmuz doguma gun vermisti pazar gunu hareketlerini hissetmeyince acil doktorma gittm malesef kizimi kaybettigimi ogrendim guzel kizimi babasi gordu benm gormeme izin vermediler simdi cok pismanim keske bi kez olsun gorseydim bu aci benimle bir mezara gidecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…