- 3 Mart 2015
- 471
- 616
- 53
- 40
ben 19 haziranda kaybettim canım inşallah tez zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın.[/Qbasın saolsun cnm ...mahsuru yoksa sorabilirmiyim bebegin varmı şimdi.._?
düşünmez olurmuyum canım benim 7 aydır korunmuyorum hayırlısı artık.Allah kaldıramıyacağımız yükler vermesin hayırda serde Allahtan .cnm bende hastane şekerlerini sipariş vermiştim..bende sezeryan olcaktım aynıymış herşeyimiz neyse kısmet değilmiş allahım melek kızlarımızı daha çok sevmiş demekki...inşallah bundan sonrakileri kucagımıza tez zamanda hayırlısyla alırız...düşünüyomusun peki bence düşünmemiz lazım ancak öyle unuturz acılarını yani unutamayızda ancak bir olsun yüreğimzdeki ateş hafifler....
oluo canım ama düşünmek istemiyorum anımı yaşamak istiyorum.kötü şeyler düşünmek istemiorum sende düşünme canım sen gördünmü bebeğini.ben görmedim anlatıolar çok güzelmiş.benim bebegim de sezeryan sırasında çıktıgında hafif morarmış 10 dk falan kalp masajı yapmış dr daha sonra hiç yaşamamış ..doğum diye gidip böyle olması çok acı ..
sende izmirliydin heralde dimi.._?3940 DOĞDU BENİM KIZIMDA EŞİM GÖRDÜ BEN GÖRMEDİM HEP DUA EDİORUM RÜYAMA GİRSİN DİE AMA GİRMİO .HANGİ İLDESİN
evt canım izmirdeyim ben.uzak illerdeyiz baya ama acılar ortaksende izmirliydin heralde dimi.._?
Canim bende izmirdeyim bende kizimi 13 temmuzda kaybettim acisi hic gecmiyor bi an aklimdan cikmiyor o kadar cok ozledimki hic gormedigim koklamadigim halde benmde ayni senn gibi carsamba gunu kntrl gittim 26 temmuz doguma gun vermisti pazar gunu hareketlerini hissetmeyince acil doktorma gittm malesef kizimi kaybettigimi ogrendim guzel kizimi babasi gordu benm gormeme izin vermediler simdi cok pismanim keske bi kez olsun gorseydim bu aci benimle bir mezara gidecek...3940 DOĞDU BENİM KIZIMDA EŞİM GÖRDÜ BEN GÖRMEDİM HEP DUA EDİORUM RÜYAMA GİRSİN DİE AMA GİRMİO .HANGİ İLDESİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?