- 3 Mart 2015
- 471
- 616
- 53
- 41
Rica ederiimTesekkur ederim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederiimTesekkur ederim canim
Evet canim ya bazen cok kasiniyor . Dun biraz sert kasidim ondan oldu galiba iyiyim simdi. Camasira hassasim sık degistiriyorum canim haklisin hijyen de onemli cok hassas cunku yaralarimiz..Cnm iyileşiyor taşınması çok normal ama tahriş etme kotu olur aynı zamanda camasirinida çok sık değişir oda önemli hijyenik icin
Yok be canim hepsi bir olmuyor bende oyle biliyordum ama kizim bizi yanilttiErkek olunca hemen gösteriyor kiz gec gösteriyor diye biliyorum. Bana 12 hafta da buyuk ihtimal erkek demisti 13 haftada kesin erkek dedi doktor .
Insallah canimm insallah bu gunlerde gececek insallah aglasin emrine amade olurum yavrumun yeter ki saglikli sihhatli gorelim kucagimizda ben simartmam diyordum ilk zmaanlar ama simdi simartcam valla olsun da insallah2015 bir bitse hayirlisiyla. 2016 bizim yilimiz olsa bebeklerimiz yanımızda olsun
Sabaha kadar aglasinlar hic susmasinlar :)))
Canim insallah insallah saglikla kucagina alacaksin hep iyi dusun teyzesi yesin onu minnak minnak elleri olur simdi kucuck bir burnu masallah. Cok sevindim inan ki Allah im bize kiz evlat nasip et insallah kizimin acisini biraz olsun unutayim..Kizim olucak insallah teyzesi ilkimde kizdi rabbmin hediyesi olcak. Bes ay yeterli ama insan ne kadar beklerse beklesn o korku hic gitmez bence
Yok be canim hepsi bir olmuyor bende oyle biliyordum ama kizim bizi yaniltti3 ayimiz biti hemencik gosterdi minnak yavrum acmis bacaklarini dalga bile gecmistim ah ah canim kizim cok ozledim canim ya.
Canim insallah insallah saglikla kucagina alacaksin hep iyi dusun teyzesi yesin onu minnak minnak elleri olur simdi kucuck bir burnu masallah. Cok sevindim inan ki Allah im bize kiz evlat nasip et insallah kizimin acisini biraz olsun unutayim..
Insallah canimm insallah bu gunlerde gececek insallah aglasin emrine amade olurum yavrumun yeter ki saglikli sihhatli gorelim kucagimizda ben simartmam diyordum ilk zmaanlar ama simdi simartcam valla olsun da insallah
bebeklerimiz olunca irtibati koparmayalim arkadaslar konusalim yine :) ikinci ucuncu bebegi olanlarin tecrubelerinnden yararlaniriz insallah :))
Canim bir sey sormak istiyorum dokror rahimi kontrol etti ya alttan mi muayene etti ?
Benim doğumdan sonra 5. ayda adetliyken gel bakalım demişti. Benim içime sinmedi adetim bitince hemen gittim. Alttan muayene etti. Rahim toparlandı mı, sezeryan yarası iyileşti mi miyonlar temizendi mi falan hepsine baktı. birde bende doğumdan sonra kist oluşmuştu. Biri 4cm biri 6cm onlar için ilaç vermişti. Onlara falan baktı. Alttan muayene ile daha net görülüyormuş.
Tesekkur ederim canim. Ben kadin dr a bile muayene olurken kendimi cok kası yorum. Sen deneme lere baslamistin galiba hamile kalinca da igneye başlayacaktin oyle hatırlıyorum. Test yaptın mi genetik?
Çekiniyoruz ama sağlık için yapacak bir şey yok maalesef. Genetik test gerek görmedi Dr.um ama onun haricinde ne kadar test varsa yapıldı.
Aynen baska caremiz yok mecburuz sonu iyi bitsinde. Folic asit kullaniyormusun? Ben basladim
Korunmayı bıraktıktan sonra başlamıştım. Allahım hayırlısını yazsın ama beklemek çok zor.
Sagol canim.valla bu aralar daha kotuyum .surekli agliyorum.sen nasilsinAraf bebegim nasilsin nasil oldun canim hic sesin çıkmıyor
Ya moralimde cok bozuk.dr patoloji icin aradik.hamilelik dusunuyoruz ne zaman baslayabiliriz diye iki sene sonra dedi.iyice coktum ya.sans ama demis bebegin tutunacagi yer yarali cunku demis.off ya ne yapsamAraf bebegim nasilsin nasil oldun canim hic sesin çıkmıyor
Ya moralimde cok bozuk.dr patoloji icin aradik.hamilelik dusunuyoruz ne zaman baslayabiliriz diye iki sene sonra dedi.iyice coktum ya.sans ama demis bebegin tutunacagi yer yarali cunku demis.off ya ne yapsam
Ya moralimde cok bozuk.dr patoloji icin aradik.hamilelik dusunuyoruz ne zaman baslayabiliriz diye iki sene sonra dedi.iyice coktum ya.sans ama demis bebegin tutunacagi yer yarali cunku demis.off ya ne yapsam
Ya canim aslinda normal dogum yaptim ama ben sezeryanda degil.ama ekim gibi dusunuyorum genede.nasipse bana gelecektir bebwgimHay Allah çok üzüldüm( başka bir Dr.a daha görünün olmazsa. Of off kötü haber duymayalım artık
![]()
Ya canim aslinda normal dogum yaptim ama ben sezeryanda degil.ama ekim gibi dusunuyorum genede.nasipse bana gelecektir bebwgim