Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cnm iyileşiyor taşınması çok normal ama tahriş etme kotu olur aynı zamanda camasirinida çok sık değişir oda önemli hijyenik icin
Evet canim ya bazen cok kasiniyor . Dun biraz sert kasidim ondan oldu galiba iyiyim simdi. Camasira hassasim sık degistiriyorum canim haklisin hijyen de onemli cok hassas cunku yaralarimiz..

Erkek olunca hemen gösteriyor kiz gec gösteriyor diye biliyorum. Bana 12 hafta da buyuk ihtimal erkek demisti 13 haftada kesin erkek dedi doktor .
Yok be canim hepsi bir olmuyor bende oyle biliyordum ama kizim bizi yaniltti :D 3 ayimiz biti hemencik gosterdi minnak yavrum acmis bacaklarini dalga bile gecmistim ah ah canim kizim cok ozledim canim ya.

2015 bir bitse hayirlisiyla. 2016 bizim yilimiz olsa bebeklerimiz yanımızda olsun
Sabaha kadar aglasinlar hic susmasinlar :)))
Insallah canimm insallah bu gunlerde gececek insallah aglasin emrine amade olurum yavrumun yeter ki saglikli sihhatli gorelim kucagimizda ben simartmam diyordum ilk zmaanlar ama simdi simartcam valla olsun da insallah

bebeklerimiz olunca irtibati koparmayalim arkadaslar konusalim yine :) ikinci ucuncu bebegi olanlarin tecrubelerinnden yararlaniriz insallah :))

Kizim olucak insallah teyzesi ilkimde kizdi rabbmin hediyesi olcak. Bes ay yeterli ama insan ne kadar beklerse beklesn o korku hic gitmez bence
Canim insallah insallah saglikla kucagina alacaksin hep iyi dusun teyzesi yesin onu minnak minnak elleri olur simdi kucuck bir burnu masallah. Cok sevindim inan ki Allah im bize kiz evlat nasip et insallah kizimin acisini biraz olsun unutayim..

Yok be canim hepsi bir olmuyor bende oyle biliyordum ama kizim bizi yaniltti :KK70: 3 ayimiz biti hemencik gosterdi minnak yavrum acmis bacaklarini dalga bile gecmistim ah ah canim kizim cok ozledim canim ya.

Benim oglumda ben kiz beklerken hemen bacaklarini acip göstermişti annesine asonra hic kapamadi al sana kiz der gibi:)) imsallah yavrum canim oglum annesine geri doner beni çok üzdü kuzum

Canim insallah insallah saglikla kucagina alacaksin hep iyi dusun teyzesi yesin onu minnak minnak elleri olur simdi kucuck bir burnu masallah. Cok sevindim inan ki Allah im bize kiz evlat nasip et insallah kizimin acisini biraz olsun unutayim..

Canim bir sey sormak istiyorum dokror rahimi kontrol etti ya alttan mi muayene etti ?

Insallah canimm insallah bu gunlerde gececek insallah aglasin emrine amade olurum yavrumun yeter ki saglikli sihhatli gorelim kucagimizda ben simartmam diyordum ilk zmaanlar ama simdi simartcam valla olsun da insallah

bebeklerimiz olunca irtibati koparmayalim arkadaslar konusalim yine :) ikinci ucuncu bebegi olanlarin tecrubelerinnden yararlaniriz insallah :))

Inşallah bitanem bir olsa keske bebeklerimiz annelerine gelse... acimizida
Paylastigimiz gibi insallah mutluluğumuzuda burdam paylasmak nasip olur insallah . Ben Allah izin verirse senden bir iki ay sonra korunmayi birakirim tabi esim korkuyor ikna edebilirim ins. Gerci o da okadar cok istiyorki anlıyorum benim için korkuyor bir yil düşünme demisti ben kandırırim ama:))
Kilolar ne oldu bu arada ben 87 ile gittim doguma simdi 72 66 kalmistim

Canim bir sey sormak istiyorum dokror rahimi kontrol etti ya alttan mi muayene etti ?

Benim doğumdan sonra 5. ayda adetliyken gel bakalım demişti. Benim içime sinmedi adetim bitince hemen gittim. Alttan muayene etti. Rahim toparlandı mı, sezeryan yarası iyileşti mi miyonlar temizendi mi falan hepsine baktı. birde bende doğumdan sonra kist oluşmuştu. Biri 4cm biri 6cm onlar için ilaç vermişti. Onlara falan baktı. Alttan muayene ile daha net görülüyormuş.

Benim doğumdan sonra 5. ayda adetliyken gel bakalım demişti. Benim içime sinmedi adetim bitince hemen gittim. Alttan muayene etti. Rahim toparlandı mı, sezeryan yarası iyileşti mi miyonlar temizendi mi falan hepsine baktı. birde bende doğumdan sonra kist oluşmuştu. Biri 4cm biri 6cm onlar için ilaç vermişti. Onlara falan baktı. Alttan muayene ile daha net görülüyormuş.

Tesekkur ederim canim. Ben kadin dr a bile muayene olurken kendimi cok kası yorum. Sen deneme lere baslamistin galiba hamile kalinca da igneye başlayacaktin oyle hatırlıyorum. Test yaptın mi genetik?

Tesekkur ederim canim. Ben kadin dr a bile muayene olurken kendimi cok kası yorum. Sen deneme lere baslamistin galiba hamile kalinca da igneye başlayacaktin oyle hatırlıyorum. Test yaptın mi genetik?

Çekiniyoruz ama sağlık için yapacak bir şey yok maalesef. Genetik test gerek görmedi Dr.um ama onun haricinde ne kadar test varsa yapıldı.

Korunmayı bıraktıktan sonra başlamıştım. Allahım hayırlısını yazsın ama beklemek çok zor.

Amin canim ya hepimizi n duasi bu. Ben hemen hamile kalabiliyorum eskiden hamile kalmaktan korkardim 2008 de dogum yaptim ikinciye cesaret edemiyordum simdi aylar gecsede tekrar hamile kalsam diyorum birde kalabilirsem tabi insan kaybedince cogu seyin kiymetini anlıyor

Ya moralimde cok bozuk.dr patoloji icin aradik.hamilelik dusunuyoruz ne zaman baslayabiliriz diye iki sene sonra dedi.iyice coktum ya.sans ama demis bebegin tutunacagi yer yarali cunku demis.off ya ne yapsam
Ya moralimde cok bozuk.dr patoloji icin aradik.hamilelik dusunuyoruz ne zaman baslayabiliriz diye iki sene sonra dedi.iyice coktum ya.sans ama demis bebegin tutunacagi yer yarali cunku demis.off ya ne yapsam

Hay Allah çok üzüldüm :(( başka bir Dr.a daha görünün olmazsa. Of off kötü haber duymayalım artık:(

Back
X