Canim gecmis oosun uzulme her seyde bir hayir vardir diye dusun. Sen atlatamadin bu olayi annesin tabi ki cok yaralandin aynilarini bizde yasiyoruz sakin akil veriyor gibi dusunme atlatilmasi da cok guc biliyorum..
ama iyi olmaya calis psikolojik olarak kendini rahatlat .
yedigine ictigine dikkat et vitamin kullan sen iyi olursan bedenin daha cabuk toparlanir inan buna..
doktor garanti olsun doye 2 senee demistir senjnle dogumdan sonra hic gorustu mu ?? Belki senjn hazir olmadigini dusunuyordur.
ben ilk doktora gottiigimde 3 ay muhlet verdi o zaman cok kotuydum surekli agliyordum sinirliydim acim cok taze idi 3 ay sonra bakalim karar verelim dedi aslinda bana zaman verdi iyi olacak miyim diye .Simdi gittigde gayet normal konustum anlattim odaya girince nasilsin diye sordu beni bir suzdu konustuktan ve muayeneden sonra da tmm kalabilirsin dedi..
sana da boyle dusunmus olabilir doktorun . Normali her dogumda 2 sene aslinda ama bize cok iste kucagimiz hayallerimoz bos kaldi 6 ay yeterli bence bana 3 ay sonra kalabilrsin dedi hemen kaldim mi hala bekliyoru m kendime temmuz a kadar zaman verdim. Nasip biraz da canim uzulme iyi dusun iyi olsun jnsallah cok dua edelim sana biran onca iyilesip bebegini kucagina alman icin..