Ah canim ya cok haklisin duygularin hissettiklerin seni cok iyi anliyorum ve inan ki taa icimde yasiyorum uzuntunu cok kanaman olmustu di mi seninle konusmustuk diye hatirliyorum parca kalmis demek cok gecmis olsun .
Bu anlattillarindan sonra doktoruna hak verdim bu kadarini bilmiyordum ben defalarca darbe almis rahim kolay degil kendini uzme ama biraz sabret ikinci bir kayip yasamaktansa biraz sabret dogru zaman da bebek yapmayi dusun hem senin icin hem de dogacak bebegin icin.
Bana doktor 3 ay sonra kalabolirsin dedi ama sadece sezeryan oldum sonrasinda cerrahi mudahale gerektirecek birsey olmadi iltihaplandi iceriden yara rahime baski yapti igne ve ilacla gecti o da. Senin durumun farkli. Sakin uzulme bana cok soyledi doktor diye zaman herseyin ilaci gercekten kendini yipratma. Insallah biran once iyilesirsin..
Bak benim teyzem defalrca dusuk yapti en son 5.5 aylik ölü dogum yapti doktor kesonlikle 2 yil hamile kalma dedi hemen kaldi cok sukur birsey de olmadi ikinciyi de bebek 6aylikken yapti o da buyudu simdi.
Herseyin zamani var bol bol kuranin turkce mealini oku sabrin her seyin bir sinav oldgunu daha iyi anliyorsun bu mubarek gunlerin hurmetine insallah Aĺah im gonlune gore versin..