Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hamileyken bende zararli diye dusunuyorum. Kist, rahim kontrolü icin falan alttan daha iyi anlaşılıyor bence
Aynen bence de hamileykenzararli. Bilmiyorum vala cankm her doktorun muayene tarzi farkli kime gidiyorsan ona ayak uyduruyorsun iste. Ama ben cok onemli birsey olmadigi surece karsiyim..

Cocuklarim 10 4 2 yasindalar canim benim.bucuklarida var hepsinin ayni ay dogumlular.Araf imda dogsaydi abusiyle arasi 2 bucuk yas olacakti canim.

Benimde 12 gun aonra dort ay bitecek canim.bende bebegimi kaybettigimi ogrendikten sonra dr hemen hastaneye cagirdi .bir gece yeme icime yasak gozlem altinda kaldim.dorduncu kattaydik hastanede bende koridorda caresizce agliyodum. kendimi atmayi dusundum ordan o acimla.Nasil bi caresizlikti Allahim bi daha yasatmasin kimseye insaallah

Hepimiz aslinda hikayemizi anlatmak istiyoruz.cevremizdekilerin sormadigi belki uzmemek icin belki akillarina.gelmedigi icin.Benimde cok zoruma gidiyo hamileykrn giydugim kiyafetleri gormek .son gun giydigim tisortu n uzerinde bebek resmi vardi bazen onu bile optugum oldu.bende hic.ruyamda.gormuyorum .Bana mi kustun annem diyorum dahada uzuluyorum.bazende okadar mi guzel yerdesin oglum sa seni goremiyorum diyorum.bende ne dusundugumu bilmiyorum bu git gel aklimla.semek sende goremedin hic.kaybemeden bi gece once.ve kaybettigim gece bile ruyamda bebegimi kaybettigimi gormustum .ama artik gelmiyo hic annesine kuzucugum

Cocuklarim 10 4 2 yasindalar canim benim.bucuklarida var hepsinin ayni ay dogumlular.Araf imda dogsaydi abusiyle arasi 2 bucuk yas olacakti canim.

Allah bagislasin maşallah canim. Üçüncü sezeryan zor olmadi değilmi? Saglik Bakanligi açıklama sini okudum sezeryan sayısında sinirlama yokmus arada 2 yil olmasi gerekiyormus

Bende rüyamda göremiyorum hamile kiyafetleri mi kaldırdım hepsini öptüm kokladım. Hamileyken yürüdüğü m yollar
Gittiğim yerler bile cok aci veriyor. Sabah uyandigimda elim karnımda uyandım tekrar hamileymisim çok mutluydum insallah gerçek olur
2016 ya hamile olarak girmek istiyorum

Allah bagislasin maşallah canim. Üçüncü sezeryan zor olmadi değilmi? Saglik Bakanligi açıklama sini okudum sezeryan sayısında sinirlama yokmus arada 2 yil olmasi gerekiyormus
Masaallah deyim kendi kendimede cok kolay oldu.belden altini uyusturmuslardi.hic nazli degilim.belkide nazlanacak kimsem yok diye.diaardan bakanlar beni cok guclu sanar ama cocuklarim benim zayif noktam.

Insaallah canim.benim gozum cok korktu ya.bu doktorun dediklerinden sonra

Bende sadece bebegimi kaybettiğimi ogrenecegimiz gece hani anlatirlar ya ruh bedenden cikarkenki gibi tüm vücudundan birşey çektiler sanki terlemeye basladim sonradeki gibi usumeye sonra deli gibi aglamaya basladim bebeğim oldu diye esimidehastaneden o sirada aramislar hissettim yani anneler hissedermis ya ben o gün tüm vücudum ve kalbimle hissettim bunu.RAbbim kimsenin basina vermesin. O yoğun bakin kapisinda beklerken bebeklerin ağlama sesleri Allahim yalvaririm benim bebeğinde aglasin söz şikayet etmeyeceğim dedim ama olmadi. İnşallah bundan sonra Rabbim bizlere çok aratmadan kolayiyla saglikli omurlu evlatlar nasip etsin.

Masaallah deyim kendi kendimede cok kolay oldu.belden altini uyusturmuslardi.hic nazli degilim.belkide nazlanacak kimsem yok diye.diaardan bakanlar beni cok guclu sanar ama cocuklarim benim zayif noktam.

Bende öyle yim güçlü bir kadin sözde içim kan ağlıyor canim yanıyor nefes alirken bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…