Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Anne olmak cok guzel tarifi yok bu duygunun ama bir o kadar da zor anne olmak cok zor canim su an gelecekten tek beklentim bir tane daha evlat sanki hayatimda baska hedef im amacim yok

grammbebegimm, post: 41546309, member: 679157"]Anne olmak cok guzel tarifi yok bu duygunun ama bir o kadar da zor anne olmak cok zor canim su an gelecekten tek beklentim bir tane daha evlat sanki hayatimda baska hedef im amacim yok[/QUOTE]
Kesinlikle canim. Birde çok saçma gelecek belki ama tekrar oğlumolsun cçok istiyorum o kadar çok yasanmamis hayalim var ki onun üzerine sanki bir taneooğlum olursa acim daha azalacak Rabbim elbette öncelikle saglik versin omur versin kucagimiza almayi buyuytup yetiştirmeyi nasip etsin. Rabbim evladini kaybeden herkesin yerini doldurtsun inşallah.

grammbebegimm, post: 41546309, member: 679157"]Anne olmak cok guzel tarifi yok bu duygunun ama bir o kadar da zor anne olmak cok zor canim su an gelecekten tek beklentim bir tane daha evlat sanki hayatimda baska hedef im amacim yok
Kesinlikle canim. Birde çok saçma gelecek belki ama tekrar oğlumolsun cçok istiyorum o kadar çok yasanmamis hayalim var ki onun üzerine sanki bir taneooğlum olursa acim daha azalacak Rabbim elbette öncelikle saglik versin omur versin kucagimiza almayi buyuytup yetiştirmeyi nasip etsin. Rabbim evladini kaybeden herkesin yerini doldurtsun inşallah.[/QUOTE]

Bende bir tane daha cocugum olsun diye dua ediyorum ama kalbimden bir oglum olsun onu tugram diye seveyim tugram diye koklayim istiyorum Insallah dualarımiz kabul olur karşılık bulur canim

cok zor cok hastaneye gidisimiz yollarda aglayisim neler hayal etmistimherseyini hazirlamistim yavrumun odamizi susleyecektik gule oynaya gelecektik hastaneden olmadi.

Sezeryan a girisimi bir gorseydiniz hayattan vazgecmistim resmen esimi teselli ediyorum ben iyiyim merak etme hemene cikicam diye kelimelerle ifade edilmiyor gercekten
Evlat acisis cok baskaymis butun hayata bakis acim degisti hic birsey bbir beklentim yok kizim gitti ve o bir daha gelmeywcek evet belki bebegim olur ama kizim degil gelen kardesleri olacak. Insallah kizima benzer bebegim diyorum hep oyle dua ediyorum. Hamileyken hep esimle konusurduk dua ederdik siyah sacli beyaz tenli olsun kozizmiz ins diye rabbim oyle buyuk ki dualarimizi kabul etmis. Oyle de guzeldi ki yavrum cok ozluyorum cok ve icime atiyorum artik kimseyle paylasamaiyorum

Bende pazar gumleri gec kalkariz.ama o pazar 8 de kalktim.ama icim bombostu sanki icimi acmislar butun organlarimi bile almislar kapatmislar.buyuk bi bosluk anlatilamaz.bi gun oncesi bende de asiri bi terleme vardi.normalde hic terlemem.ama ters fiden biseyler varmis demekki.bense o sabah hissettim.bebegimin beni biraktigini.ama konduramadim 6 saat daha evde bekledim belki hareket eder diye.dualar ettim yasin okudum.

Evlat acısı çok acı çok hemde herkes için ama ilk bebeği olanlar için başka bi duygu bu eve geliosun karnın evin hayallerin hepsi bomboş artık neyle geçer bu vakit bu zaman bu acı diosun.sarılıcak teselli olucak bişeyler arıosun işte o an bi evladın olsa ona sımsıkı sarılırsın giden evladın için ona daha çok sarılırsın ama ilk bebeği olanlar neye sarılıcağını bilemeden boş tulumları kokladım ben kızımın giyemediği nasip olmadı eşyaları kokladım .çok acı gerçekten çok hemde.ALLAHIM kimselere bir daha yaşatmasın Allahım hepimize tekrardan sağlıklı ömürlü evlat versin onların Mürvetlerini sağlıkla hayırlısıyla görmeyi nasip etsin.

Bizlerde karnımiz kucağımiz boş hastaneden çıkıp eve girdik. Evde senin icin üzülen bir evladın olunca ağlamak yatmak hepsi yasak oluyor hep icine akitiyirsun yasini tutamiyorsun. Evet bizim teselli bulacağınız evladımiz var çok sukur ama bizde 9 ay taşıdık bizde hayal kurduk bizim de canimizdan can koptu
lutfen bizim acılarımizi küçümsemeyin. Hani diyoruz ya kimse bizi anlamıyor çünkü onlar bu acıyı tatmadi bilmiyor şimdi aynı seyi yapma yalim çocuğu varken çocuk kaybetmediniz bilemezsiniz

Canim aci inanki ayni.o boslugu hepimiz yasiyoruz.butun evlatlarinin yeri ayri .senin baska evladin olmadigi icin boyle dusunuyosun ama bizde senin gibi kaybettigimiz evladimizun esyalariyla avuttuk kendimizi ne kadar bizi acitsada onu yasatmak istedik anilarimizla.evde baska cocugun olusu yaramizi iyilestirmiyo aksine korukluyo oda kardesini soruyo .aglamak istesen oda seninle.agliyo.kardesimi ozledim diye o agliyo bu sefer onu sende aglayarak reselli ediyosun.diger cocuklarina bakip gozu burnu buna benziyodu deyip yarani bidaha kanatiyisun.AMA SENDE DIGER EVLADINA BAKARKEN KAYBETTIGIN EVLADINI GORMENIN VERDIGI ACIYI BILMIYOSUN.AMA ACI AYNI.VASKA BI COCUK ASLA ACINI DINDIRMIYO. ..

Kızlar mrh iki yil önce buraya yazmistim bebegimi sezeryanla kaybettim diye.Aciyi bir kez daha yasadim üc bucuk ay öncesinde.Aci hem de ne aci ama aci cekmeye alistim galiba.Genetik sorun vardi iki bebegimde de .Biri alti bucuk aylikti digeri sekiz aylik dogdu ve kaybettik.Dr iki secenek sundu.Ya tüp bebek yada erken haftalarda test yapilacak.iste bu da böyle bir acı.Bilmiyorum ama birbirimizi bizler teselli ederiz.Allah yüzümüze baksin..

Merhaba canim sende bebegini kaybettin galiba neden nezaman kaybettin ve ne kadar korundun canim.
Tekrar hamile olman ve sonuna gelmen cok guzel ins sag salim kucagina alirsin
Gecen yil nisanda kaybettim 5 ay korundum 6.ayda hamile kaldim rabbim.hepimize nasip etsin yasadigimiz son aci olsun insallah bu gunler gececek sadece sabredin bol.bol dua edin.

ıkı kere pespese aynı acı ne denırkı canım benım. ıkıncı bebegınde ıkılı testte falan sorun cıkmadı mı? her ıkı bebegınıde aynı nedenden kaybettın sanırım cok uzugunum canım Rabbım dayanma gucu versın hepııze

Gecen yil nisanda kaybettim 5 ay korundum 6.ayda hamile kaldim rabbim.hepimize nasip etsin yasadigimiz son aci olsun insallah bu gunler gececek sadece sabredin bol.bol dua edin.

gercekten umut oldun canım bende nısanda kaybettım ınsallah 2016 hazıranda bende senın gıbı evladımı kucagıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…