Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Saol canm tesekkr ederim.İkili testte görnmüyor malesef ama bu kayiptan sonra genetik test yapildi.Bi dahaki gebeligim dogal yontemle olursa 11. haftada test yapilacak yada tüpbebek iki secenegimiz var.

Saol canm tesekkr ederim.İkili testte görnmüyor malesef ama bu kayiptan sonra genetik test yapildi.Bi dahaki gebeligim dogal yontemle olursa 11. haftada test yapilacak yada tüpbebek iki secenegimiz var.

Hakkında hayırlısı olsun canım sen bilirsin ama tüp bebek daha mantikli. Ikinci sezeryan mi oldu? Doktorlar tekrar ne zaman hamile kalabilirsin dedi. Ben nisan da Bebeğimi kaybettim Allah izin verirse eylul gibi düşün uyurum

İnsallah bebegini saglikli birsekilde kucagina alirsin canim.Az kalmis seninki Rabbim engüzel sekilde diledigin gibi sonuclandirsin insallah.Evet sezeryan canim,drum kasim gibi baslayin diyor ama tüpbebek hakkinda da pek bilgiim yok arastiriyorum.Rabbim hayirlisini karsimiza cikarsin insallah.

Allahım inşallah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize. Çok büyük geçmiş olsun.

Benim de ilk Bebeğimdi ama sana katılmıyorum. İlk, ikinci, üçüncü farketmiyor. Evlat sonuçta ve bunun hiç bir şekilde tesellisi yok. Bizimde Allah nasip ederse evlatlarımız olacak ama ilk evladımızın acısı içimizde hep kapanmayan bir yara olarak kalacak. Hep sızlayacak, hep kanayacak.

Kızlar eltimin yanına geldim. Bahsetmiştim 1 temmuzda sezeryanla Doğumu olacak. Lütfen dualarınızda yer ayırın sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Âmin

canım benım guzel yüreğinden Allah razı olsun kalbın gıbı guzel hayırlı evlatlar nasıp etsın. yuregının yangını sonmeden baskaları ıcın en yakınındakı ınsan ıcın ne guzel dıleklerde bulunuyorsun. Bende Allahıma butun annelere evlat acısı yasatma dıye dua edıyorum ama herhangı bır bebek gorunce hele aynı zaman da hamıle oldugumuz yakınlarımın bebeklerını gorunce ıstemeden uzuluyorum bebegım aklıma gelıyor.Allahım ınsallah butun annelerın evlatlarını hayırlısıyla saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın.

ınsallah caım. senın sınavın daha buyukmus karsılıgıda ınsallah daha hayırlı olur. Ne mutlu sana ısyan etmeden Allaha sıgınmıssın. Eylulde korunmayı bırakmak ıstıyorum ama daha doktorumla bu konuyu gorusmedım. ılk oglumda eylul ayında hamıle kalmıstım. bunun ıcın eylul ıstıyorum bakalım olursa aslında bazen hıc korunmasam dıyorum sonra korkuyorum. bılınc altı olabılır ama son uc dort gundur ruyamda hamıle oldugumu goruyorum duzenlı hareketlerını hıssedıyorum.

grammbebegimm, post: 41546309, member: 679157"]Anne olmak cok guzel tarifi yok bu duygunun ama bir o kadar da zor anne olmak cok zor canim su an gelecekten tek beklentim bir tane daha evlat sanki hayatimda baska hedef im amacim yok
Kesinlikle canim. Birde çok saçma gelecek belki ama tekrar oğlumolsun cçok istiyorum o kadar çok yasanmamis hayalim var ki onun üzerine sanki bir taneooğlum olursa acim daha azalacak Rabbim elbette öncelikle saglik versin omur versin kucagimiza almayi buyuytup yetiştirmeyi nasip etsin. Rabbim evladini kaybeden herkesin yerini doldurtsun inşallah.[/QUOTE]
bende giden kızım geri gelmeyecek ama bi kızım olsun çok istiyorum.rabbim şu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin.bize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.

benimde öyle oldu canım yaaa.sabah saat 9 gibi sezeryandan çıktım.ne ağrım vardı ne sızım.ama ve gece saat 2 gibi kızım huzursuzlanınca inanılmaz bi ağrım oldu.Allahım canım çıkıvercek gibi hissettim.annem bile ne oluyor sana böyle dedi.ki hep ayaktaydım çok iyiydim tuvalete bile kendim gidiyordum.ama o bi kaç saat resmen can benden gitmiş gibiydi.meğer o saatlerde kızım vefat etmiş.öğrendikten sonra ne acım kaldı ne ağrım.hiç bi ilaç iğne olmadan çıktım eve.ağızdan bile ağrı kesici almadım.yavrum tüm acılarımı ağrılarımıda alıp gitmişti annesinden sanki.insan galiba hissediyor evet

Benimde sancim çok oldu ama suyumda geldi benim acaip sancilandim oluyorum zannetim ablam korktu ne oluyo diye ama beni nst baglamadilar suyumda bitmiş bebegim tamamen gerginlik suyun bitti gerilmiş kakasini yapmış hiç yere. Gitti yanı bogukdu nefwssiz kaldı içinde morarmus çünkü çıktığında kordon bagida kesilince tamamen gitmiş hiç yere gitti yavrum hiç bi sorunu yokken tabiki hepsi bahane allahım böyle olsun istedi rizki bukadarmis

Hıssetmezmıyız yarımda olsa anneyız bende ne agrı kesıcı ne bırsey hersey gectı gıttı yavrum tum agrılarımı aldı ama dayanması cok zor bır acı bıraktı yınede halımıze sujur. Benım dogumdan sonra kanamam durmadı mıyom varmıs amelıyat ıhtımalı varmıs. Bebegımı kaybettıkten sonra hastanrlere gıtmek ıstemıyordum ama mecbur gıdıyorum karnı burnunda yada yrnı hamıle oldugunu ogrenen ınsanlar kapıdayken ıcerdekı bebegın kalp atıslarının sesını duymak ınan cok zor ultrasona her baktıgında bombos bır karın aman canını sktm kusura bakma

FARK EDERMİ TABİKİ FARK ETMEZ BENİM BAHSETTİĞİM ACI DEĞİL TESELLİ SARILACAK TUTUNACAK Bİ YAŞAMA SEBEBİ.EVLAT EVLATTIR 10 TANEDE OLSA ACI AYNI ACI AMA YAŞAMA KAYNAĞI VAR ARKADA SANIRIM YANLIŞ ANLADIN.

EVT ARKADAŞIM SENDE HAKLISIN HEPİMİZ HAKLIYIZ AMA İNANKİ BOMBOŞ EVE DÖNNEK 5 SENE SONRA KAVUŞTUĞUN BEBEĞİNİ DOĞUMA 4 GÜN KALA KAYBETMEK O BOŞLUĞA DÜŞMEK KİM İÇİN NE İÇİN YAŞIYACAĞIM ARTIK DİOSUN İŞİTE DİORUM O AN YANIMDA Bİ EVLADIM OLSA SANKİ HERŞEY DAHA Bİ KATLANILIR OLURDU GİBİ GELİO.YOKSA CIDA DEĞİŞEN HİÇ BİŞEY YOK CANINDAN CAN GİDİO.

Basin sagolsun canim.ayni aciyi iki kere yasamak cok daha zor.dr guveniyosan tupbebek mi test mi tabi daha iyi bilir
.senin bebekleruni kaybetme nedenin genetik demissin.ozaman tupbebek olursa saglikli embriyoyu mu transfer edecekler.yani erken zamanda test yapilacak demissin digal yolla gebe kalirsan san test sonucu olumsuz olursa o bebeginide kaybedebilirsin.yani boyle mi ben mi yanlis anladim.rabbim saglikli bebeklerle.doldursun kucagini insaallah canim.guzel haberlerinle hepimiz seninle seviniriz

Ben suan vic
Ben hala vicdan azabi yasiyorum cunku on gun diger cocullarimi gormek istemedim onlara yemek bile vermek istemedim.senin yanlizlik canini yakmis bizimde acimizi bile yasayamamis olmak .inan uc.cocugum var rabbim bagislarsa ama bebegimin arkasindan oyle uzuldumki olmek kendimi oldurmek bile istedim.hic.diger evlatlarimi dusunemedim.simdi her gece canimi acitan dort yasindaki kizimin anne Arafi ozledi biz niye olmesilte Araf oldu demesi.ben.mi aglayim bu soruya yoksa.aglayan cocugumu avutayim.senin yanluzligin fazla bizimde sorumlulugumuz.ortak noktamiz evlat acisi.artik cocuklarimin onunde guclu durmaktan dislerimi sikmaktan cenem oyle bi agiriyoki anlatamam

Allahım 3 evladınıda sana bağışlasın acılarını hiç yaşatmasın.sende haklısın çok hemde ama annelik hasreti evlat kokusunu duyamamak evladı olan annelere bu yarım kalmışlık hissiyle bakmak her kız bebek gördüğümüzde eşimde bende ağlıyoruz.inanki evde otursan bi türlü dışarı çıksan bi türlü herkes evladınla biz birbirimize bakıoruz.Rabbime çok şükür Allahım daha çok acı çeken anneler babalar var evlatları hasta en azından benim kıızm melek ama inanki evlat hasreti çok zor Allahım isteyip olmıyan olupta kaybedenlere tekrar nasip etsin.

Kızlar eltimin yanına geldim. Bahsetmiştim 1 temmuzda sezeryanla Doğumu olacak. Lütfen dualarınızda yer ayırın sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Âmin
Canim ne.buyuk yuregin varmis.guclusun demekki.ben bebek gormeye bile.tahammul edemiyorum.bakmak aci veriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…