Saol canm tesekkr ederim.İkili testte görnmüyor malesef ama bu kayiptan sonra genetik test yapildi.Bi dahaki gebeligim dogal yontemle olursa 11. haftada test yapilacak yada tüpbebek iki secenegimiz var.ıkı kere pespese aynı acı ne denırkı canım benım. ıkıncı bebegınde ıkılı testte falan sorun cıkmadı mı? her ıkı bebegınıde aynı nedenden kaybettın sanırım cok uzugunum canım Rabbım dayanma gucu versın hepııze
Saol canm tesekkr ederim.İkili testte görnmüyor malesef ama bu kayiptan sonra genetik test yapildi.Bi dahaki gebeligim dogal yontemle olursa 11. haftada test yapilacak yada tüpbebek iki secenegimiz var.
İnsallah bebegini saglikli birsekilde kucagina alirsin canim.Az kalmis seninki Rabbim engüzel sekilde diledigin gibi sonuclandirsin insallah.Evet sezeryan canim,drum kasim gibi baslayin diyor ama tüpbebek hakkinda da pek bilgiim yok arastiriyorum.Rabbim hayirlisini karsimiza cikarsin insallah.Hakkında hayırlısı olsun canım sen bilirsin ama tüp bebek daha mantikli. Ikinci sezeryan mi oldu? Doktorlar tekrar ne zaman hamile kalabilirsin dedi. Ben nisan da Bebeğimi kaybettim Allah izin verirse eylul gibi düşün uyurum
Kızlar mrh iki yil önce buraya yazmistim bebegimi sezeryanla kaybettim diye.Aciyi bir kez daha yasadim üc bucuk ay öncesinde.Aci hem de ne aci ama aci cekmeye alistim galiba.Genetik sorun vardi iki bebegimde de .Biri alti bucuk aylikti digeri sekiz aylik dogdu ve kaybettik.Dr iki secenek sundu.Ya tüp bebek yada erken haftalarda test yapilacak.iste bu da böyle bir acı.Bilmiyorum ama birbirimizi bizler teselli ederiz.Allah yüzümüze baksin..
Evlat acısı çok acı çok hemde herkes için ama ilk bebeği olanlar için başka bi duygu bu eve geliosun karnın evin hayallerin hepsi bomboş artık neyle geçer bu vakit bu zaman bu acı diosun.sarılıcak teselli olucak bişeyler arıosun işte o an bi evladın olsa ona sımsıkı sarılırsın giden evladın için ona daha çok sarılırsın ama ilk bebeği olanlar neye sarılıcağını bilemeden boş tulumları kokladım ben kızımın giyemediği nasip olmadı eşyaları kokladım .çok acı gerçekten çok hemde.ALLAHIM kimselere bir daha yaşatmasın Allahım hepimize tekrardan sağlıklı ömürlü evlat versin onların Mürvetlerini sağlıkla hayırlısıyla görmeyi nasip etsin.
Kızlar eltimin yanına geldim. Bahsetmiştim 1 temmuzda sezeryanla Doğumu olacak. Lütfen dualarınızda yer ayırın sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Âmin
İnsallah bebegini saglikli birsekilde kucagina alirsin canim.Az kalmis seninki Rabbim engüzel sekilde diledigin gibi sonuclandirsin insallah.Evet sezeryan canim,drum kasim gibi baslayin diyor ama tüpbebek hakkinda da pek bilgiim yok arastiriyorum.Rabbim hayirlisini karsimiza cikarsin insallah.
Kesinlikle canim. Birde çok saçma gelecek belki ama tekrar oğlumolsun cçok istiyorum o kadar çok yasanmamis hayalim var ki onun üzerine sanki bir taneooğlum olursa acim daha azalacak Rabbim elbette öncelikle saglik versin omur versin kucagimiza almayi buyuytup yetiştirmeyi nasip etsin. Rabbim evladini kaybeden herkesin yerini doldurtsun inşallah.[/QUOTE]grammbebegimm, post: 41546309, member: 679157"]Anne olmak cok guzel tarifi yok bu duygunun ama bir o kadar da zor anne olmak cok zor canim su an gelecekten tek beklentim bir tane daha evlat sanki hayatimda baska hedef im amacim yok
benimde öyle oldu canım yaaa.sabah saat 9 gibi sezeryandan çıktım.ne ağrım vardı ne sızım.ama ve gece saat 2 gibi kızım huzursuzlanınca inanılmaz bi ağrım oldu.Allahım canım çıkıvercek gibi hissettim.annem bile ne oluyor sana böyle dedi.ki hep ayaktaydım çok iyiydim tuvalete bile kendim gidiyordum.ama o bi kaç saat resmen can benden gitmiş gibiydi.meğer o saatlerde kızım vefat etmiş.öğrendikten sonra ne acım kaldı ne ağrım.hiç bi ilaç iğne olmadan çıktım eve.ağızdan bile ağrı kesici almadım.yavrum tüm acılarımı ağrılarımıda alıp gitmişti annesinden sanki.insan galiba hissediyor evetBende sadece bebegimi kaybettiğimi ogrenecegimiz gece hani anlatirlar ya ruh bedenden cikarkenki gibi tüm vücudundan birşey çektiler sanki terlemeye basladim sonradeki gibi usumeye sonra deli gibi aglamaya basladim bebeğim oldu diye esimidehastaneden o sirada aramislar hissettim yani anneler hissedermis ya ben o gün tüm vücudum ve kalbimle hissettim bunu.RAbbim kimsenin basina vermesin. O yoğun bakin kapisinda beklerken bebeklerin ağlama sesleri Allahim yalvaririm benim bebeğinde aglasin söz şikayet etmeyeceğim dedim ama olmadi. İnşallah bundan sonra Rabbim bizlere çok aratmadan kolayiyla saglikli omurlu evlatlar nasip etsin.
Benimde sancim çok oldu ama suyumda geldi benim acaip sancilandim oluyorum zannetim ablam korktu ne oluyo diye ama beni nst baglamadilar suyumda bitmiş bebegim tamamen gerginlik suyun bitti gerilmiş kakasini yapmış hiç yere. Gitti yanı bogukdu nefwssiz kaldı içinde morarmus çünkü çıktığında kordon bagida kesilince tamamen gitmiş hiç yere gitti yavrum hiç bi sorunu yokken tabiki hepsi bahane allahım böyle olsun istedi rizki bukadarmisbenimde öyle oldu canım yaaa.sabah saat 9 gibi sezeryandan çıktım.ne ağrım vardı ne sızım.ama ve gece saat 2 gibi kızım huzursuzlanınca inanılmaz bi ağrım oldu.Allahım canım çıkıvercek gibi hissettim.annem bile ne oluyor sana böyle dedi.ki hep ayaktaydım çok iyiydim tuvalete bile kendim gidiyordum.ama o bi kaç saat resmen can benden gitmiş gibiydi.meğer o saatlerde kızım vefat etmiş.öğrendikten sonra ne acım kaldı ne ağrım.hiç bi ilaç iğne olmadan çıktım eve.ağızdan bile ağrı kesici almadım.yavrum tüm acılarımı ağrılarımıda alıp gitmişti annesinden sanki.insan galiba hissediyor evet
Hıssetmezmıyız yarımda olsa anneyızbenimde öyle oldu canım yaaa.sabah saat 9 gibi sezeryandan çıktım.ne ağrım vardı ne sızım.ama ve gece saat 2 gibi kızım huzursuzlanınca inanılmaz bi ağrım oldu.Allahım canım çıkıvercek gibi hissettim.annem bile ne oluyor sana böyle dedi.ki hep ayaktaydım çok iyiydim tuvalete bile kendim gidiyordum.ama o bi kaç saat resmen can benden gitmiş gibiydi.meğer o saatlerde kızım vefat etmiş.öğrendikten sonra ne acım kaldı ne ağrım.hiç bi ilaç iğne olmadan çıktım eve.ağızdan bile ağrı kesici almadım.yavrum tüm acılarımı ağrılarımıda alıp gitmişti annesinden sanki.insan galiba hissediyor evet
FARK EDERMİ TABİKİ FARK ETMEZ BENİM BAHSETTİĞİM ACI DEĞİL TESELLİ SARILACAK TUTUNACAK Bİ YAŞAMA SEBEBİ.EVLAT EVLATTIR 10 TANEDE OLSA ACI AYNI ACI AMA YAŞAMA KAYNAĞI VAR ARKADA SANIRIM YANLIŞ ANLADIN.Benim de ilk Bebeğimdi ama sana katılmıyorum. İlk, ikinci, üçüncü farketmiyor. Evlat sonuçta ve bunun hiç bir şekilde tesellisi yok. Bizimde Allah nasip ederse evlatlarımız olacak ama ilk evladımızın acısı içimizde hep kapanmayan bir yara olarak kalacak. Hep sızlayacak, hep kanayacak.
EVT ARKADAŞIM SENDE HAKLISIN HEPİMİZ HAKLIYIZ AMA İNANKİ BOMBOŞ EVE DÖNNEK 5 SENE SONRA KAVUŞTUĞUN BEBEĞİNİ DOĞUMA 4 GÜN KALA KAYBETMEK O BOŞLUĞA DÜŞMEK KİM İÇİN NE İÇİN YAŞIYACAĞIM ARTIK DİOSUN İŞİTE DİORUM O AN YANIMDA Bİ EVLADIM OLSA SANKİ HERŞEY DAHA Bİ KATLANILIR OLURDU GİBİ GELİO.YOKSA CIDA DEĞİŞEN HİÇ BİŞEY YOK CANINDAN CAN GİDİO.Canim aci inanki ayni.o boslugu hepimiz yasiyoruz.butun evlatlarinin yeri ayri .senin baska evladin olmadigi icin boyle dusunuyosun ama bizde senin gibi kaybettigimiz evladimizun esyalariyla avuttuk kendimizi ne kadar bizi acitsada onu yasatmak istedik anilarimizla.evde baska cocugun olusu yaramizi iyilestirmiyo aksine korukluyo oda kardesini soruyo .aglamak istesen oda seninle.agliyo.kardesimi ozledim diye o agliyo bu sefer onu sende aglayarak reselli ediyosun.diger cocuklarina bakip gozu burnu buna benziyodu deyip yarani bidaha kanatiyisun.AMA SENDE DIGER EVLADINA BAKARKEN KAYBETTIGIN EVLADINI GORMENIN VERDIGI ACIYI BILMIYOSUN.AMA ACI AYNI.VASKA BI COCUK ASLA ACINI DINDIRMIYO. ..
Bizlerde karnımiz kucağımiz boş hastaneden çıkıp eve girdik. Evde senin icin üzülen bir evladın olunca ağlamak yatmak hepsi yasak oluyor hep icine akitiyirsun yasini tutamiyorsun. Evet bizim teselli bulacağınız evladımiz var çok sukur ama bizde 9 ay taşıdık bizde hayal kurduk bizim de canimizdan can koptu
lutfen bizim acılarımizi küçümsemeyin. Hani diyoruz ya kimse bizi anlamıyor çünkü onlar bu acıyı tatmadi bilmiyor şimdi aynı seyi yapma yalim çocuğu varken çocuk kaybetmediniz bilemezsiniz[/QUO canım ben senin acını nie hafife alayım bende 9 ay taşıdım tam kavuştum derken kaybettim üstelik 5 sene sonra kavuşmuştum.nasıl senin acını anlamam hafife alırım.bak diosun yatamadım bile evladım için ben naptım yattım ağladım kalp acım vardı sadece ne onun için ayakta durmalıyım diyeceğim kimsem yoktu.inanki biri için ayakta kalmaya çalışmak bomboş beşiğe yatağa bakarak ağlamakla aynı.yoksa hepimiizn acısı aynı acıyı hafife almak gibi bi düşüncem asla yoktu .Allah herkesin yardımcı olsun.
Basin sagolsun canim.ayni aciyi iki kere yasamak cok daha zor.dr guveniyosan tupbebek mi test mi tabi daha iyi bilirKızlar mrh iki yil önce buraya yazmistim bebegimi sezeryanla kaybettim diye.Aciyi bir kez daha yasadim üc bucuk ay öncesinde.Aci hem de ne aci ama aci cekmeye alistim galiba.Genetik sorun vardi iki bebegimde de .Biri alti bucuk aylikti digeri sekiz aylik dogdu ve kaybettik.Dr iki secenek sundu.Ya tüp bebek yada erken haftalarda test yapilacak.iste bu da böyle bir acı.Bilmiyorum ama birbirimizi bizler teselli ederiz.Allah yüzümüze baksin..
Ben hala vicdan azabi yasiyorum cunku on gun diger cocullarimi gormek istemedim onlara yemek bile vermek istemedim.senin yanlizlik canini yakmis bizimde acimizi bile yasayamamis olmak .inan uc.cocugum var rabbim bagislarsa ama bebegimin arkasindan oyle uzuldumki olmek kendimi oldurmek bile istedim.hic.diger evlatlarimi dusunemedim.simdi her gece canimi acitan dort yasindaki kizimin anne Arafi ozledi biz niye olmesilte Araf oldu demesi.ben.mi aglayim bu soruya yoksa.aglayan cocugumu avutayim.senin yanluzligin fazla bizimde sorumlulugumuz.ortak noktamiz evlat acisi.artik cocuklarimin onunde guclu durmaktan dislerimi sikmaktan cenem oyle bi agiriyoki anlatamamEVT ARKADAŞIM SENDE HAKLISIN HEPİMİZ HAKLIYIZ AMA İNANKİ BOMBOŞ EVE DÖNNEK 5 SENE SONRA KAVUŞTUĞUN BEBEĞİNİ DOĞUMA 4 GÜN KALA KAYBETMEK O BOŞLUĞA DÜŞMEK KİM İÇİN NE İÇİN YAŞIYACAĞIM ARTIK DİOSUN İŞİTE DİORUM O AN YANIMDA Bİ EVLADIM OLSA SANKİ HERŞEY DAHA Bİ KATLANILIR OLURDU GİBİ GELİO.YOKSA CIDA DEĞİŞEN HİÇ BİŞEY YOK CANINDAN CAN GİDİO.
Allahım 3 evladınıda sana bağışlasın acılarını hiç yaşatmasın.sende haklısın çok hemde ama annelik hasreti evlat kokusunu duyamamak evladı olan annelere bu yarım kalmışlık hissiyle bakmak her kız bebek gördüğümüzde eşimde bende ağlıyoruz.inanki evde otursan bi türlü dışarı çıksan bi türlü herkes evladınla biz birbirimize bakıoruz.Rabbime çok şükür Allahım daha çok acı çeken anneler babalar var evlatları hasta en azından benim kıızm melek ama inanki evlat hasreti çok zor Allahım isteyip olmıyan olupta kaybedenlere tekrar nasip etsin.Ben suan vic
Ben hala vicdan azabi yasiyorum cunku on gun diger cocullarimi gormek istemedim onlara yemek bile vermek istemedim.senin yanlizlik canini yakmis bizimde acimizi bile yasayamamis olmak .inan uc.cocugum var rabbim bagislarsa ama bebegimin arkasindan oyle uzuldumki olmek kendimi oldurmek bile istedim.hic.diger evlatlarimi dusunemedim.simdi her gece canimi acitan dort yasindaki kizimin anne Arafi ozledi biz niye olmesilte Araf oldu demesi.ben.mi aglayim bu soruya yoksa.aglayan cocugumu avutayim.senin yanluzligin fazla bizimde sorumlulugumuz.ortak noktamiz evlat acisi.artik cocuklarimin onunde guclu durmaktan dislerimi sikmaktan cenem oyle bi agiriyoki anlatamam
Canim ne.buyuk yuregin varmis.guclusun demekki.ben bebek gormeye bile.tahammul edemiyorum.bakmak aci veriyo.Kızlar eltimin yanına geldim. Bahsetmiştim 1 temmuzda sezeryanla Doğumu olacak. Lütfen dualarınızda yer ayırın sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Âmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?