- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Benim de 8 aylık olacaktı. Terapiye falan gittim ama faydasını gördüm de diyemem görmedim de. 5. ay bittiğinde Dr.a kontrole gittik. Fiziksel olarak hazırsın, psikolojik olarak da hazır hissettiğin an korunmayı bırakabilirsiniz dediğinde o bize bir umut ışığı olmuş, çok iyi gelmişti.
Benim en yakın arkadaşımın 1 yaşında oğlu var. Onunla vakit geçirmekte bana çok iyi geldi. Her gün oraya gittim yakın oturuyoruz zaten. Birbirimize çok bağlandık:) Ama işte herkesin motivasyon yöntemi farklı.
Maneviyatım çok güçlendi. Bunaldığımda telefonuma Yasin Suresini indirmiştim onu dinliyorum.
Kitap okumak ve yürüyüş yapmak da çok iyi geliyor bana.
canım ne ameliyatı oldun acaba ben miyom ameliyatı olacağım daEvet canım 2. bebegımdı.Ilkı 24 yasımda oldu dogum kontrol hapı ve 3 kere amelıyat oldum dogum sonrası.Dogumdan once de 1 kere oldum ve sezeryanla ılk dogumu yaptım.ılkınde problem yoktu dusuk tehlıkem vardı 3 ay yattım.Su an 31 yasınyadım hap ve amelıyatlar pıhtılasma yapmıs olabılr sonradan da oluyormus cunku.Allah a sıgınmaktan baska caremız yok benımde bugun oglum yasasaydı 3 ayı bıtecektı 5 nısanda kaybttım.3 ay bıttı nasıl gectı bır ben bır Allah bılır omrumden 3 ay gıttı her anı canımı yaka yaka gectı.
Bugunlerımede sukurler olsun Rabbım bugunlerımızı aratacak dert vermesın rahmetını merhametını bızden esırgemesın ınsallah
Bu acilarin tarifi yok arkadaslar tesellisi de.. basimiza geldi vebununla yyasamayi ogrenicez baska caremiz yok.
herkesin aciyi yasama sekli farklidir. Bazisi daha derin yasar bazisi distan iyi gorunur icten yasar ama evlat acisi bu illa ki herkes birsey hisseder..
ben cogu zaman dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor yesen de icsende gulsen de gezsende hep aklimda bu duygular gecmeyecek biz hep bu sekilde dusunucez cunku ortada kocaman bir yasanmamislik var kocaman br hayal kirikligi..
bazen buyuk bir bosluga dustugumu hissediyorum. Kendimi gulerken farkettigimde kiziyorum yavrum topragin altinda ben burada girgir samata yapiyorum dyorum. Keske elden birsey gelse de yapsam ama yok Allah boyle istedi bizi de boyle sinadi.
Cok buyuk bir sinav dan geciyoruz arkadaslar. Sabir sabir sabir bazen isyan etme derecesine geliyorum eminim sizde oyle. Ama inanin tam da sinir nokta orasi biliyor jusunuz
dua edelim rabbim isyan ettirme agzimizdan kotu sozler cikmasina izin verme derdimizi verdin bizi buna layik gorduun sabrimizi da ver Allah im...
canım ne ameliyatı oldun acaba ben miyom ameliyatı olacağım da
Siz kilolarinizi verebildinizmi aslında şu an umrMDA diil ama yeni bebek için sıkıntı olmaz inş bide sezeryanla doğum yapanlar ben dün bizim orda bi doktora sordum 40 gun icinde organ esnekliğin kaybediomus 3aydada dikişler kapanikmus altı ay demeleri de tamamen emin olmak için
sağol canım doktorum iyi güveniyorum ona inşallah iyi olur bende miyomdan kaybettim bebeğimi o yüzden ameliyat şart sana da geçmiş olsunGecmıs olsun canım mıyom tehlıkelı sakın ıhmal etme ıyı bır doktora amelıyatını ol canım. Ne zaman olacaksın.Ben kulak amelıyatı oldum ama ılerı derece kulak kemıklerı alındı falan Allah korusun kemık kanserıne gıdıyormus Rabbım korudu
canım ben bi de ameliyat olcam beni düşün bak senin bir sebebin yok her an hamile kalabilirsin ramazandan sonra eşinle güzel bir tatile çıkın yumurtlama dönemine gelmesi tavsiye edilir :) sonra bak gör nasıl olacak gel burdan bana yaz :)Tam dört at oldu bizi birakaliii
17 mayısta kaybettim bebeğimi 3 ay sonra ameliyat dediler bir adet gördüm ikinci adette rahim filmi ve pelvik emar çektirip ameliyat günü belli olacak sanırım eylülde olacağım
canım ben bi de ameliyat olcam beni düşün bak senin bir sebebin yok her an hamile kalabilirsin ramazandan sonra eşinle güzel bir tatile çıkın yumurtlama dönemine gelmesi tavsiye edilir :) sonra bak gör nasıl olacak gel burdan bana yaz :)
inşallah canım amin çok şükür sebep belli ameliyattan sonra iyileşirimve allah bundan sonra bebeklerimizi bize bağışlarTesekkur ederım canım Allah dermansız dert vermesın ınsallah amelıyatın ıyı gecer
evet cnm 19 haftalık normal doğum oldu . Yumurtlama döneminde gebelik kolay oluyor ya ondan dedim benim bebeğim adetime 5 gün kala geç döllenmeyle olmuştu aslında :)Yumurtlama donemı neden onemlı ? saglıklı yumurtalık ıcın mı? Senın normal dogum mu oldu canım
evet canım ilk bebeğimdi 19 haftalıkken kaybettim oğlumu sebep miyomlar çıktı amliyat şart dedi doktor normal doğum yaptım canımCanım ya çok geçmiş olsun üzmek istemem ama ilk bebeginmiydu neden kaybettin ne ameliyatı olcaksin sezeryanla mi doğum yapmistin
Kizlar slm düşünmeyin ole toprağın altında die kafayı yersiniz çok zor çünkü ben ole bişe aklıma bile getirmiyorum onlar şu an hepsi birlikte dir onlarda orda oynuyodr keske yanimizda olsalari ama malesef deiller ki benim ilk bebegimdi açım biraz daha zor çünki biz ewDe iki kişiyi z ewt canım yaptrdim ben pıhtılaşma yi b ihtimal oyüzden çünkü gözükür de başka sebeple yok gibi benim pai homozigot bide mhfr hetorozigot hematolOha göre bu yüzden gitmemisTr ama diil ole bence çünkü benle aynı değerde olanlarda tekrarlayan düşük yapıo ben kadın doğumcuya gitti m o bu değerlere bağladı kromozom istemedi bide ikili tarama falan yapmıştık belkide ondan istemedi bilmiyorum ama kafamı kurçalloo tabi yaptrsamm i die eğer calisiyosaniz ise başlayın ben dört ay ewde kaldım daha zordu ise başlama m diodum iki başlamışim canım senn kurtajdan sonra adet düzenin nasıl oda onemli bence rahim için ya inş bizde alır z ben artk anne olmak istiyorum Rabbim duysun sesimizi ben bu dünyada beni mutlu etçek çocuk istyormm aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?