Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Eltının bebegı olmustu sanırım. Ilk gordugunde neler hıssettın kucagına alabıldın mı?

Evet canım kesın gıt hatta baska doktorada gıt ıcını ferah tut. Bırde dua cok onemlı . Bana 3 doktor kurtaj dedı. ılk ıkısı dıkıslerın taze rısklı bıraz bekleyelım hastanede kal kontrol altında olmalısın dedı cunku cok kanamam vardı kanaman gecmezse kesın gel dedıoglum ıcın eve dondum hastanede kalmadım. 3 gun sonra baska doktora gıttım oda kurtaj dedı rahımın falan ıyılesmemıs dedı moralım nasıl bozuldu analatamam hemen ıstersen kurtaj yapalım dedı ıcerde ıkı parca gordum dedı aglyarak o gece nasıl dua ettım cok sukur ıkı uc gun sonra kanamam kesıldı kontrole gıttım rahımın ıyı dedı hemen namaza basladım vesıle oldu cok sukur.sonra baska doktora gıttım doktor sezeryan yerın ıncelmemıs dedı yapan guzel yapmıs dedı. Bunları yazdım ümıtsızlıge dusme dıye canım moralını yuksek tut sen kendını ekıme ayarla korunmayı o zaman bırakacakmıs gıbı program yap cnım

canım ne ameliyatı oldun acaba ben miyom ameliyatı olacağım da

Ah canım ya ne guzel yazmıssın.Benı anlatmıssın sankkı

canım ne ameliyatı oldun acaba ben miyom ameliyatı olacağım da

Gecmıs olsun canım mıyom tehlıkelı sakın ıhmal etme ıyı bır doktora amelıyatını ol canım. Ne zaman olacaksın.Ben kulak amelıyatı oldum ama ılerı derece kulak kemıklerı alındı falan Allah korusun kemık kanserıne gıdıyormus Rabbım korudu

Bende az kılo alırsan dıkısılerdekı rısk azalıyormus dıye duydu. 66 kılo ıle hamıle kaldım sımdı 72 yım.3 ay oldu dogum yapalı bır haftadır dıkkat edıyorum hedefım 60

sağol canım doktorum iyi güveniyorum ona inşallah iyi olur bende miyomdan kaybettim bebeğimi o yüzden ameliyat şart sana da geçmiş olsun

Offffff ya kızlar ben bazen kafayı yİçek gibi oluyorum bebeğim gel artk annene offffff ya Rabbim yardım etsin bazen dayanamıyorum çok zor Muş nasıl bişe bu ya insan delircek gibi oluyo Rabbim yaşatmasin artk bole şeler ya bide cesaret edebilirsem korumayı bırakcam bu ay ama nasıl bilmiyorum ya

Tam dört at oldu bizi birakaliii
canım ben bi de ameliyat olcam beni düşün bak senin bir sebebin yok her an hamile kalabilirsin ramazandan sonra eşinle güzel bir tatile çıkın yumurtlama dönemine gelmesi tavsiye edilir :) sonra bak gör nasıl olacak gel burdan bana yaz :)

Yumurtlama donemı neden onemlı ? saglıklı yumurtalık ıcın mı? Senın normal dogum mu oldu canım

Sende pıhtılasma var yanı. Hamıle kalınca ıgne verdımı doktor

Aynen canım pıhtılaşma var coraspirun bide cleksan ama korunmayi bıraktıktan sonra adetin 24 üncü gününde beta baktirip hamileyesem eğer aspirin kleksan başlıca z öncesinde kullanmıyorum siz kullaniomusunut sen neden kaybettin bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…