Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cok gecmıs olsun canım. Hala kanama neden devam edıyormus kıst falan mı var? Dogum kontrol hapını uzun sure kullanma canım ben kullandım gecen sene bırakmak zorunda kaldım cok pısmanım yanı. Bende ıyı olmaya calısıyorum gunlerı sayıyorum eylul gıbı korunmayı bırakmayı dusunuyorum sonra korkuyorum vazgecıyorum. Dr rahımın ıcın ne dedı toparlanmıs mı?

Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine arada bir ses ver merak ediyoruz.

He ii o zzaman canim ya cogu bitmis onlari da soyledigin gibi haftaya yaptir sonra da dinlenirsin gebelik olana kadar insan hastaneye git gel yoruluyor

Am
Amin cnm insallahhh

Gecmis olsun canim. Kanaamalrin neden devam ediyordu ?
Iyi yaomissin kendine bir ugras bularak vakitte daha iyiy gecer insallah iyiy olacaksin hepimize biraz zaman gerek.
Sagol canim.benim plesenta ayrilmamisti.kurtajda sikintili gecti.kurtaj yerindeki yaradan dedi doktor.zaman iyi edecekmi bizi yoksa yaramizmi agirlasacak.cok mutsuz hissediyorum kendimi yaa

Yok canim ya.kurtaj yeri yarali diyo.iki seneden asagida inmiyo bu adam .olursa sans diyo bebegin tutunmasi.eger yarali yere yerlesmemesi sansmis yani.gunler daha.bi zor gecer oldu .Allahim diyorum isyan ettirme beni.icimdeku aciya engel olamadan ufak bebekleri goruyorum benim bebegim topragin altinda anasinin koynunda degil o bebek gibi diyorum bebegim bunu mu hak etti diyorum agliyorum.cok bozukum kizlar ya.hic duzelemedimde gerci.heo aglama istegim.hayattan vazgecmisligim.kizlar akil verin ne olur.bu mesaji bile yazarken gozyaslarim arka arkaya yarisiyolar sanki

Sadece sıkıntı kurtaj yerimi ? Kurtaj hakkinda fazla bilgim yok. Bence başka doktora gorun belki kurtaj i kotu yaptı.
Onlemini alirsin bir an once.
Canim bende ayni durumdayim hicbirsey e tahammülüm kalmamış farkındayım hemen sinirleniyorum tepkilerim abartili oluyor elimde degil ama. Bugun gunum cok gergin gecti en ufak aksilikte patliyorum. Oğlumun toprak altında oldugunu düşünce kötü oluyorum onunda hayati olacakti oyuncaklari olacakti simdi yasaydi annesini iyice tanıyacak ti. Belki daha mutludur oğlum ama üzülüyorum elimde degil cok hayal kurmusum planlar yapmisim. Birde cevremdeki bazi insanlardan nefret ediyorum sanki onların istedigi olmus benim mutsuzlugumdan mutlu oluyorlarmis gibime geliyor belki saçma yanlis düşünüyorum. Ama çok yoruldum yorgunum bitkinim iyi olmaya çalışmaktan bile yoruldum sanki iyi olmakta istemiyorum sanki.
Kızlar Rabbim baska dert vermesin inşallah ama hayatim kabus oldu yaşadığımız ne gözümde sa n ki bir perde var hayattan mi koptum hersey anlamsiz boş boş bakıyorum hersey anlamini yitirdi sanki

Sagol canim.hic dikkat etmiyorum kendime acikcasi.bebeginiz dogdumu canim.

Oldu Allah'a şükür hiç bir sıkıntı olmadan.

Olmaz öyle canım. Senin bir ailen var. Eşin çocukların gep gözünün içine bakıyordur. Aynı şeyleri yaşadık birbirimizi anlıyoruz ama düştüğümüz gibi kalkmayı da bilmeliyiz.

Inşallah toparlanırsın biran önce. Çünkü eminim çocukların ve eşin seni böyle gördükçe kahroluyorlardır.

Emin ol cennetteki meleğinde orada rahat değildir seni böyle gördükçe.

Ya kurtaji kadun bozuntusu bi prof.yapti.igrenc mahluk yaresmen.iki kusi yapti biri ultradondan takip etti.benim baya sikintiliydi yani.parca kalmisti kurtsj onerdiler yaptirmadim o yasdiklarimdan sonra.ilacla falan dusurmeye calistilar.oda zedelenmesine olansk saglamis.kyrtaj olsatdim daha cabuk gecermis ama imkansizdi bemim icin.canim jeske.seni teselli edecek cumleler bulabilsem ama kelin ilaci olsa kendi basina surermis misali.diyecek biseyde bulamiyorum

Insaallah kalkacam ama once iyi bi suruneyim.aci cekeyim yaram kanasin insaallah kabuk ta baglar bu yara.simdi dogsa 15 gunluk olacakti oglum.sen nasilsin zamanini nasil geciriyosun .acini nasil dindiriyosun

Evet canım 2. bebegımdı.Ilkı 24 yasımda oldu dogum kontrol hapı ve 3 kere amelıyat oldum dogum sonrası.Dogumdan once de 1 kere oldum ve sezeryanla ılk dogumu yaptım.ılkınde problem yoktu dusuk tehlıkem vardı 3 ay yattım.Su an 31 yasınyadım hap ve amelıyatlar pıhtılasma yapmıs olabılr sonradan da oluyormus cunku.Allah a sıgınmaktan baska caremız yok benımde bugun oglum yasasaydı 3 ayı bıtecektı 5 nısanda kaybttım.3 ay bıttı nasıl gectı bır ben bır Allah bılır omrumden 3 ay gıttı her anı canımı yaka yaka gectı.
Bugunlerımede sukurler olsun Rabbım bugunlerımızı aratacak dert vermesın rahmetını merhametını bızden esırgemesın ınsallah

Insaallah kalkacam ama once iyi bi suruneyim.aci cekeyim yaram kanasin insaallah kabuk ta baglar bu yara.simdi dogsa 15 gunluk olacakti oglum.sen nasilsin zamanini nasil geciriyosun .acini nasil dindiriyosun

Benim de 8 aylık olacaktı. Terapiye falan gittim ama faydasını gördüm de diyemem görmedim de. 5. ay bittiğinde Dr.a kontrole gittik. Fiziksel olarak hazırsın, psikolojik olarak da hazır hissettiğin an korunmayı bırakabilirsiniz dediğinde o bize bir umut ışığı olmuş, çok iyi gelmişti.

Benim en yakın arkadaşımın 1 yaşında oğlu var. Onunla vakit geçirmekte bana çok iyi geldi. Her gün oraya gittim yakın oturuyoruz zaten. Birbirimize çok bağlandık:) Ama işte herkesin motivasyon yöntemi farklı.

Maneviyatım çok güçlendi. Bunaldığımda telefonuma Yasin Suresini indirmiştim onu dinliyorum.
Kitap okumak ve yürüyüş yapmak da çok iyi geliyor bana.

Sagol canim.benim plesenta ayrilmamisti.kurtajda sikintili gecti.kurtaj yerindeki yaradan dedi doktor.zaman iyi edecekmi bizi yoksa yaramizmi agirlasacak.cok mutsuz hissediyorum kendimi yaa
Evet hatirliyorum kurtaj olayini falan uzerinden zaman gecti ya ondan sasirdim. Olsun iyilesirsin zmanla kendini daha fazla uzme. Rabbim neylerse guzel eyler. Bende bu aralar cok kotuyum surekli bagira bagira aglamak istiyorum kiziki cok ozluyorum. Ama elden birsy gelmiyor canim be.
Sabir sukunet umarim daha iyi olucaz evlat acisi gecmez de yasamyi ogrenicez iste. Sıkma canini surekli dua edelim insallah daha yi olucaz zamanla ve kucaklarimiz doldukca..

Bu acilarin tarifi yok arkadaslar tesellisi de.. basimiza geldi vebununla yyasamayi ogrenicez baska caremiz yok.
herkesin aciyi yasama sekli farklidir. Bazisi daha derin yasar bazisi distan iyi gorunur icten yasar ama evlat acisi bu illa ki herkes birsey hisseder..

ben cogu zaman dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor yesen de icsende gulsen de gezsende hep aklimda bu duygular gecmeyecek biz hep bu sekilde dusunucez cunku ortada kocaman bir yasanmamislik var kocaman br hayal kirikligi..
bazen buyuk bir bosluga dustugumu hissediyorum. Kendimi gulerken farkettigimde kiziyorum yavrum topragin altinda ben burada girgir samata yapiyorum dyorum. Keske elden birsey gelse de yapsam ama yok Allah boyle istedi bizi de boyle sinadi.
Cok buyuk bir sinav dan geciyoruz arkadaslar. Sabir sabir sabir bazen isyan etme derecesine geliyorum eminim sizde oyle. Ama inanin tam da sinir nokta orasi biliyor jusunuz
dua edelim rabbim isyan ettirme agzimizdan kotu sozler cikmasina izin verme derdimizi verdin bizi buna layik gorduun sabrimizi da ver Allah im...

Kizlar slm düşünmeyin ole toprağın altında die kafayı yersiniz çok zor çünkü ben ole bişe aklıma bile getirmiyorum onlar şu an hepsi birlikte dir onlarda orda oynuyodr keske yanimizda olsalari ama malesef deiller ki benim ilk bebegimdi açım biraz daha zor çünki biz ewDe iki kişiyi z ewt canım yaptrdim ben pıhtılaşma yi b ihtimal oyüzden çünkü gözükür de başka sebeple yok gibi benim pai homozigot bide mhfr hetorozigot hematolOha göre bu yüzden gitmemisTr ama diil ole bence çünkü benle aynı değerde olanlarda tekrarlayan düşük yapıo ben kadın doğumcuya gitti m o bu değerlere bağladı kromozom istemedi bide ikili tarama falan yapmıştık belkide ondan istemedi bilmiyorum ama kafamı kurçalloo tabi yaptrsamm i die eğer calisiyosaniz ise başlayın ben dört ay ewde kaldım daha zordu ise başlama m diodum iki başlamışim canım senn kurtajdan sonra adet düzenin nasıl oda onemli bence rahim için ya inş bizde alır z ben artk anne olmak istiyorum Rabbim duysun sesimizi ben bu dünyada beni mutlu etçek çocuk istyormm aminn

Siz kilolarinizi verebildinizmi aslında şu an umrMDA diil ama yeni bebek için sıkıntı olmaz inş bide sezeryanla doğum yapanlar ben dün bizim orda bi doktora sordum 40 gun icinde organ esnekliğin kaybediomus 3aydada dikişler kapanikmus altı ay demeleri de tamamen emin olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…