- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
senin sonuçların çıksın bende merak ediyorum çünkü genetik olan bişey mantıkende sonradan olmaz ilk çocukda sende de sorun olmamış senin tansiyon sorunun varmış bence iyi bir diyetle tansiyonunu kontrol altında tutarsın ve 38. haftayı beklemezsin 37 dedin mi sezayana aldırırsın kendini canım çünkü 36 dan sonra bebek kilo bile almıyormuş pek fazla anne karnında aslında neleri düşünüyorum ne yaparsak yapalım istersek dr umun dediği gibi 9 ay hastanede yatalım bizim elimizde değil sonucu değiştirmek biz ancak süreci iyi yaşamaya bakmalıyız gerisi rabbimin elinde kaderimiz tek duam rabbim öncelikle bizlere sonra çocuk isteyen hiç bir kadına bu acıyı bi daha yaşatmasın
Canim normalde teste baktim 20 gun icinde cikmis ama randevu veriyorlar ya genetik degerlendiriyor onun icin genetigin bos vakti e gore randevu verdi oradaki kiz 1 ay 3 gun sonra cikmis gibi oldu. Gittik sobuslari aldik genetik doktorunun yanina gittik sikintyi anlatti sonra da dogan bey e gittik canim.. sana randevu vermedi mi genetikteki kiz
senin sonuçların çıksın bende merak ediyorum çünkü genetik olan bişey mantıkende sonradan olmaz ilk çocukda sende de sorun olmamış senin tansiyon sorunun varmış bence iyi bir diyetle tansiyonunu kontrol altında tutarsın ve 38. haftayı beklemezsin 37 dedin mi sezayana aldırırsın kendini canım çünkü 36 dan sonra bebek kilo bile almıyormuş pek fazla anne karnında aslında neleri düşünüyorum ne yaparsak yapalım istersek dr umun dediği gibi 9 ay hastanede yatalım bizim elimizde değil sonucu değiştirmek biz ancak süreci iyi yaşamaya bakmalıyız gerisi rabbimin elinde kaderimiz tek duam rabbim öncelikle bizlere sonra çocuk isteyen hiç bir kadına bu acıyı bi daha yaşatmasın
Size bişe sorcam kromozom testide yaptrdi nz mi istedilermi sizden bana geri yok dd doktor ama yaptrsammi acaba bilemedim
Size bişe sorcam kromozom testide yaptrdi nz mi istedilermi sizden bana geri yok dd doktor ama yaptrsammi acaba bilemedim
Yok canim önemli diiil bizde şu ikili testi fln yaptrmstik onlar normal çıkmıştı bide hep iyiydi gelişimi falan gerek görmedi doktor ama işte offffffffffffffffffddddddddddddddddddd yaaa napcam bennn hersey karmakarışık artk hakkımzda hayrlisi kızlar bu pihtilasma tansiyonu yükseltip bebeğe gident akımı azaltıo kiminle ilk haftalarda dusukulere kimindede ilerleyen haftalarda bole kayıplara sebeb oluyo ya bebegin kalbi duruyo yada plasenta ile bebek ayrılıp malesef çünkü pihti yavaş yavaş damarı tikioo
Esigul sen yaptrdi mi gerek gördümu doktorun
Sagol canim.pek iyi degilim.idrar yolu enf. Geciriyorum.iki gundur fenayim yani.ara kanamalarim devam ettigi icin dr gittim.iki ay dogum kontrol hapi verdi.ben boyleyim.biraz da hobi edinmeye calisiyorum.dikise ilgim vardiMerhaba canım nasılsın?
Anladi canim genetik testlerimiz ayni benden de trombofoli paneli istedi kadin doguma ciktim imza kase atti oradan genetik giris yapti kan verdim genetik e goturdum kani o gun bana su tarihtegel dedi kolaylik sagladi galiba sagolsun. Ama oradakilere hep numara veriyordur gordum arayin cikti mi dye sorun dedi sende ara onumuzdeki hafta erken cikiyorzaten zamaan kaybetmezsin sonuca gore dogan bey e gidersin c3 c4 benden istemedi bilmiyorum onu bir o farkli sende digerleri benimde hep ayni tahliller. C3 c4 e genetikten randevu mu alacaksin onu da yaptir da bari tam olsun sonuclar ona gore doktor da anlatir sikinti var sa umarim yoktur canim..Belkı ben sana tam anlatamdım canım fazlada bılmıyorum bu test olaylarını. Ben ılk once kadın dogum doktoruna gıttım testlerı ısaretledı asagı gıdın kan verın dedı. Alt katta ıkı bayan vardı canım kayıt yaptı kan verın ıkı tupu buraya getırın dedı o testın adı da "Trombofili Paneli " Dogan Bey in ıstedıgı 4 tane test var. Sonra ben kanı verdım ordakı bayan numara verdı bır ay sonra ara cıktımı dıye sor dedı.Ayrıntılı yazdım cunku ıkımızdende aynı testı ıstedı onu merak ettım. Dıger kan testlerı ve hormon testlerı acıklanmıs sorun yok sadece bıraz kansızlık var canım. Ikı tae test vardı c3 c4 galıba onu randevu alın ben onay veremem dedı kadın doğum doktoru.Asagı gıttık randevu almak ıcın ama ordakı bey kolaylık sagladı gırıs yaptı onuda hemen hallettım yanı
Canimm doktorum kromozom testi istemedi sadece kan pihtilasmasi ile ilgili olan trombofili panelini istedi benden ama genetik doktoru ile konustuk benim 2 yilda bebegim olmadi onu da soylemistim o zama en bastan baslayalim dedi kromozom aanalizi de yaptiedi esime ve bana kan pihtilasmasi ile beraber.birsey xikmadi cok sukur. Ama yaptirman da fayda var ilk gebelikse ne oldugunu anlayip ona gore hareket edersinEsigul sen yaptrdi mi gerek gördümu doktorun
Dogru canim :)) aynen oyle demisti dogan bey beni benden iyi takip ediyorsun :))Benım tansıyon hamılelıkte cıktı canım. Esıgul arkadasımla aynı doktora gıdıyoruz Dogan bey pıhtılasma varsa tansıyon yukseltır demıs bana da dedı. Son haftalarda bebek buyunce sıkıntı oluyormus pıhtılasma varsa Esıgul galıba boyle yazmıstı.Yanlıssa duzeltır benı:))
Gecmis olsun canim. Kanaamalrin neden devam ediyordu ?Sagol canim.pek iyi degilim.idrar yolu enf. Geciriyorum.iki gundur fenayim yani.ara kanamalarim devam ettigi icin dr gittim.iki ay dogum kontrol hapi verdi.ben boyleyim.biraz da hobi edinmeye calisiyorum.dikise ilgim vardi
esimde dikis makinesi almis bana.iste zaman gecirmeye calisiyorum.
sen nasilsin.internette sorun vardi giremedim.
Ya gittim ben fakülteye okadar sinir oldum ki önce yapamayız falan pihtilasmayı bile zor yaptrdi m onlara kalsa ilk haftalarda dusermiss ama diiil işte ole sadece oyuzden de yaptramadim bide eşim artk tahlil fln ıstemio bırakalım dio bide bende ole düşünüyorum ama tekrar aynı seleri de yaşamak istemiorum bunun için okadar gittim doktora çok üstüne düştüm sanırım ne bilim cokk istedim ama sonu bole bu sefer daha rahat ölüyü diorum ama nerde şimdi daha hamile bile diilm aklımıza neler gelioo aman ya hayırlısı la ins yüzüm uz güler sizin bi çocuğunuz var galiba sağlıklı dimi
Dogru canim :)) aynen oyle demisti dogan bey beni benden iyi takip ediyorsun :))
Anladi canim genetik testlerimiz ayni benden de trombofoli paneli istedi kadin doguma ciktim imza kase atti oradan genetik giris yapti kan verdim genetik e goturdum kani o gun bana su tarihtegel dedi kolaylik sagladi galiba sagolsun. Ama oradakilere hep numara veriyordur gordum arayin cikti mi dye sorun dedi sende ara onumuzdeki hafta erken cikiyorzaten zamaan kaybetmezsin sonuca gore dogan bey e gidersin c3 c4 benden istemedi bilmiyorum onu bir o farkli sende digerleri benimde hep ayni tahliller. C3 c4 e genetikten randevu mu alacaksin onu da yaptir da bari tam olsun sonuclar ona gore doktor da anlatir sikinti var sa umarim yoktur canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?