Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cıger gelısımı var bebegın erken alınmasıda tehlıkelı dedıgın gıbıkaderımız Allaha kaldı artık bız sadece tedbırlerımızı alıp Allah a sıgınacagız

Belkı ben sana tam anlatamdım canım fazlada bılmıyorum bu test olaylarını. Ben ılk once kadın dogum doktoruna gıttım testlerı ısaretledı asagı gıdın kan verın dedı. Alt katta ıkı bayan vardı canım kayıt yaptı kan verın ıkı tupu buraya getırın dedı o testın adı da "Trombofili Paneli " Dogan Bey in ıstedıgı 4 tane test var. Sonra ben kanı verdım ordakı bayan numara verdı bır ay sonra ara cıktımı dıye sor dedı.Ayrıntılı yazdım cunku ıkımızdende aynı testı ıstedı onu merak ettım. Dıger kan testlerı ve hormon testlerı acıklanmıs sorun yok sadece bıraz kansızlık var canım. Ikı tae test vardı c3 c4 galıba onu randevu alın ben onay veremem dedı kadın doğum doktoru.Asagı gıttık randevu almak ıcın ama ordakı bey kolaylık sagladı gırıs yaptı onuda hemen hallettım yanı

Benım tansıyon hamılelıkte cıktı canım. Esıgul arkadasımla aynı doktora gıdıyoruz Dogan bey pıhtılasma varsa tansıyon yukseltır demıs bana da dedı. Son haftalarda bebek buyunce sıkıntı oluyormus pıhtılasma varsa Esıgul galıba boyle yazmıstı.Yanlıssa duzeltır benı:))

Yok canim önemli diiil bizde şu ikili testi fln yaptrmstik onlar normal çıkmıştı bide hep iyiydi gelişimi falan gerek görmedi doktor ama işte offffffffffffffffffddddddddddddddddddd yaaa napcam bennn hersey karmakarışık artk hakkımzda hayrlisi kızlar bu pihtilasma tansiyonu yükseltip bebeğe gident akımı azaltıo kiminle ilk haftalarda dusukulere kimindede ilerleyen haftalarda bole kayıplara sebeb oluyo ya bebegin kalbi duruyo yada plasenta ile bebek ayrılıp malesef çünkü pihti yavaş yavaş damarı tikioo

Evet aynen esıgule doktor boyle demıs canım.Esıgul yaptırdı esıde yaptırmıs canım.

Ya gittim ben fakülteye okadar sinir oldum ki önce yapamayız falan pihtilasmayı bile zor yaptrdi m onlara kalsa ilk haftalarda dusermiss ama diiil işte ole sadece oyuzden de yaptramadim bide eşim artk tahlil fln ıstemio bırakalım dio bide bende ole düşünüyorum ama tekrar aynı seleri de yaşamak istemiorum bunun için okadar gittim doktora çok üstüne düştüm sanırım ne bilim cokk istedim ama sonu bole bu sefer daha rahat ölüyü diorum ama nerde şimdi daha hamile bile diilm aklımıza neler gelioo aman ya hayırlısı la ins yüzüm uz güler sizin bi çocuğunuz var galiba sağlıklı dimi

Merhaba canım nasılsın?
Sagol canim.pek iyi degilim.idrar yolu enf. Geciriyorum.iki gundur fenayim yani.ara kanamalarim devam ettigi icin dr gittim.iki ay dogum kontrol hapi verdi.ben boyleyim.biraz da hobi edinmeye calisiyorum.dikise ilgim vardi
esimde dikis makinesi almis bana.iste zaman gecirmeye calisiyorum.
sen nasilsin.internette sorun vardi giremedim.

Anladi canim genetik testlerimiz ayni benden de trombofoli paneli istedi kadin doguma ciktim imza kase atti oradan genetik giris yapti kan verdim genetik e goturdum kani o gun bana su tarihtegel dedi kolaylik sagladi galiba sagolsun. Ama oradakilere hep numara veriyordur gordum arayin cikti mi dye sorun dedi sende ara onumuzdeki hafta erken cikiyorzaten zamaan kaybetmezsin sonuca gore dogan bey e gidersin c3 c4 benden istemedi bilmiyorum onu bir o farkli sende digerleri benimde hep ayni tahliller. C3 c4 e genetikten randevu mu alacaksin onu da yaptir da bari tam olsun sonuclar ona gore doktor da anlatir sikinti var sa umarim yoktur canim..

Esigul sen yaptrdi mi gerek gördümu doktorun
Canimm doktorum kromozom testi istemedi sadece kan pihtilasmasi ile ilgili olan trombofili panelini istedi benden ama genetik doktoru ile konustuk benim 2 yilda bebegim olmadi onu da soylemistim o zama en bastan baslayalim dedi kromozom aanalizi de yaptiedi esime ve bana kan pihtilasmasi ile beraber.birsey xikmadi cok sukur. Ama yaptirman da fayda var ilk gebelikse ne oldugunu anlayip ona gore hareket edersin

yukarida cok dogru anlatmissin kan pihtilasmasini ayni soyledigin gibi eger ki homozigot ciktiysa dusukle sonuclanir ya da homozigot heterozigot birlikte ciktiysa bu da dusukle soniclanir benim ki heterozigot sadece bi yuzden 35 haftaya kadar gelebilmisim.

gebelikte zaten kan pihtilasmasi olyormus dogumdan sonra kanamanin kesilmesi icin vucut kendini hazirliyormus. E birdw bebek agrlasiyor hareket azaliyor insan da. kan pihtilasmasi bebege giden damarlari etkiliyor kan akisi saglanamayinca plesenrpta erken ayrikiyor ve kayipla sonuclaniyor.

Dogru canim :)) aynen oyle demisti dogan bey beni benden iyi takip ediyorsun :))

Gecmis olsun canim. Kanaamalrin neden devam ediyordu ?
Iyi yaomissin kendine bir ugras bularak vakitte daha iyiy gecer insallah iyiy olacaksin hepimize biraz zaman gerek.

aynen hıc umursamıyorlar. Sende pıhtılasma cıktı mı? Cok sukur bır oglum var canım ıkıncı oglumu kaybettım.

c3 c4 testlerını o gun yaptırmıstım zaten sagolsun ordakı bır bey yardımcı oldu hemen gırısı yaptı kanı verdım o da cok sukur ıyı cıktı canım.Ben pazartesı arayıp sorayım barı benım daha 4 tane testım eksık aclık sekerı ıdrar ıstedı Ca bırde serbest T3 bunlarıda haftaya yaptırırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…