Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Olur canım yazarsan sevinirim bendende trombosit panelin anti kardiyolipin lg protein s protein c tiroid falan bunları istedi ama kromozom istemedi sanki istese noluyodu anlamıyorum artk işte yaptrsamm mi bilmiyorum

APTT , AST , Hemogram, ıdrar, Ca, BUN, Cl, kreatının, Magnezyum, potasyum, protorombın zamanı, sodyum, T3,T4,TSH, IgG,IgM,ANA,C3,C4,Homosısteın bırde pıhtılasma varmı dıye test ıstedı canım

tugrammbebegimm esigul nerelerdesiniz kizlar.girip bakiyorum sizden ses soluk yok.iyimisiniz nabiyosunuz
sagol Canim benim burdayim arada girip bakiyorum yazilanlara :) is guc ramazan biraz enerjim dustu. Bazen sancilaniyorum adet olucam galiba beklemedeyim. Adet bolunca ilaca baslicam Ya hem korku hem heyecan oyle iste. Sen napiyorsun nasilsin ??

Gırıp okuyorum canım.Tesekkur ederım canım ıyıyım genetık testım cıkmıs bugun aradım ınsallah kotu bırsey yoktur
Oo cok sevindim canim gttin mi sonuclari gostermeye genetik e insallah birsey cikmamaistir.
ne zaman gideceksin dogan bey e denk gelemicez galiba ben henuz adet olmadim.

sagol Canim benim burdayim arada girip bakiyorum yazilanlara :) is guc ramazan biraz enerjim dustu. Bazen sancilaniyorum adet olucam galiba beklemedeyim. Adet bolunca ilaca baslicam Ya hem korku hem heyecan oyle iste. Sen napiyorsun nasilsin ??

Adet olunca hangı ılaca baslıyorsun?

Ben sadece sonucu almaya gıdecektım genetıkte kıme gosterıyoruz anlamadım. Dogan Bey e ne zaman gıderım bılmıyorum
Sen genetik tahlilini yaptiracagin zaman genetik doktoru ile gprusmedin mi ? Biz gittik giris yapti genetikteki kiz sonra doktora yonlendirdi konustuk hatta kromozom analizini de genetikci istedi dogan bey istememisti. Sonra kan verdik kiza goturduk bize tarih verdi genetik doktoruna sonuclar cikmisti genetik doktoru da yorumladi anlatti sikintiyi geldik.

Seni de yonlendirir sonucuc alinca biz ne anlocaz genetik doktoru anlatiyor sonucu canim.

bende haftaya adet olsam bayramdan sonra anca giderim heralde dogan bey e

bu ay benim de korunmayı bıraktıktan sonra 4. ayım olacak inşallah bu ay güzel haberler alırım:)
senin çok yakında hamile haberini alacağız gibi doğuyor içime :) ramazandan sonra tatile çıkın gezin tozun kafanı dağıt iyice düşünüp kurdukça gecikiyor bir de adetin düzenliyse yumurtlama dönemine dikkat edin :))

Canıö haftasına gore cok iyiydi oglum dr bile sasırmıştı 1320 gr dogdu. Kilosu iyi diye yasama ihtimali yuksek demişlerdi ama olmadı işte. Seninki ne kadardı neden erken doğum oldı?
Brnimki olu dogum oldu.subkoryonik kronik hematom.plasenta arkasinda rahimle arasinda kan pihtisi vardi.bebege giden oksijeni engellemis.dr tahmini bu .

APTT , AST , Hemogram, ıdrar, Ca, BUN, Cl, kreatının, Magnezyum, potasyum, protorombın zamanı, sodyum, T3,T4,TSH, IgG,IgM,ANA,C3,C4,Homosısteın bırde pıhtılasma varmı dıye test ıstedı canım
Bunlar bana hemen dogumdan once sanci ilacindan once yapilmisti.acaba bebek dusundugumde tekrar mi yapilacak

Iyiyim canim sagol.ayni bende.adeti bekliyorum ilac icin.iki ay dogum kontrol hapi verdi.ramazan yogun geciyo.gelen giden.zamanda gecmis oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…