- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Benimde canım lekelenmelerim vardı test yaptım negatif. Sonra heralde sokukurum dedim gelmeyınce dr gittim sokturucu yazsın diye. Dr tahlil istedigindr soka girmiştim. Hemen ilaç içtim tehlikem vardı 3 ay. Benimde normalde 27 degil 30 haftaya yakın olurdu. İnşaallah dolar tekrar kucaklarımız. Bu sıralar cok kız cocugu goruyprum ruyamda ikinci cocugum kız olacak sanırımaynen canım benimki de geç döllenmeydi hatta idrarda negatif çıkmıştı bu yüzden adetim bir hafta geçikince kan testi vermiştim ancak öyle belli olmuştu bu yüzden 19 haftalık diyorum yoksa son adete göre 21 haftalık olması lazımdı ..çok sağol arkadaşım inşallah ikimizde bundan sorna ki hamileliğimizde mutlu mesut çocuklarımızı kucağımıza alırız
İnşallahhh. Bizim için de dua et hamilelerin Duası kabul olur derler. Bizde sana dua ediyoruz. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Bende 84 luyum kızlar anne olmak istorum inşaallah tez zamanda
ya canım insan bu kadar mı aynı şeyi yaşar yaBenimde canım lekelenmelerim vardı test yaptım negatif. Sonra heralde sokukurum dedim gelmeyınce dr gittim sokturucu yazsın diye. Dr tahlil istedigindr soka girmiştim. Hemen ilaç içtim tehlikem vardı 3 ay. Benimde normalde 27 degil 30 haftaya yakın olurdu. İnşaallah dolar tekrar kucaklarımız. Bu sıralar cok kız cocugu goruyprum ruyamda ikinci cocugum kız olacak sanırım
Ya aynen gercekten. Ne cok aynı seyleri yasamışız. Benimde annrm goruyor surrklı bana anlatıyor:) evet bende oyle duymuştum tam terai cıkar dıye. Kızabilirsin ama inş tersi cıkar cunku tekrar saglıklı omurlu bir oglum olsun istiyorum sanki oyle olursa biraz daha onum yerini doldırabilirim diyorum aldıklarımı gıydırebilirim ne bilim. Once saglıgımıza kavusalım sonrada hrmrn bebeklerimizi alalım kucagımıza aminnya canım insan bu kadar mı aynı şeyi yaşar yabende eşimde kız çocuk görüyoruz hatta ablam da buna dahil..ilk erkekti bu sefer kız olcak galiba diyorum bende ..Ama hamileyken gördüğün cinsiyet aynı çıkarmış hamile değilken görülende tersi olurmuş diye okudum. Bizim nazlı bebekler sağlıkla gelsin de bir bakalım :)
yok canım neden kızayım seni en iyi ben anlarım bende içimden oğlum olsun diye istiyordum ve de oldu şimdi kaybettiğimin yerine yine aynı olsun istiyorum allah bilir tabiki sağlıklı olsunlar da .. inşallah canım önce sağlık sonra bebek :)Ya aynen gercekten. Ne cok aynı seyleri yasamışız. Benimde annrm goruyor surrklı bana anlatıyor:) evet bende oyle duymuştum tam terai cıkar dıye. Kızabilirsin ama inş tersi cıkar cunku tekrar saglıklı omurlu bir oglum olsun istiyorum sanki oyle olursa biraz daha onum yerini doldırabilirim diyorum aldıklarımı gıydırebilirim ne bilim. Once saglıgımıza kavusalım sonrada hrmrn bebeklerimizi alalım kucagımıza aminn
Evet çok şükür hamileyim hepimize nasip etsin kucagimiza alalım insallajcanım sen hamile misin
Amin cnm etmez olurmuym dualarimdasinz hep allahım kabul etsin insallahİnşallahhh. Bizim için de dua et hamilelerin Duası kabul olur derler. Bizde sana dua ediyoruz. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
inşallah canım dualarım seninle sanırım önceki bebeğini kaybetmişsin bu seferkini sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet çok şükür hamileyim hepimize nasip etsin kucagimiza alalım insallaj
inşallah canım dualarım seninle sanırım önceki bebeğini kaybetmişsin bu seferkini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin canım inşallahAmin cnm inşallah evet diğer bebeğimi kaybettim yavrumu allahım bidaha yasatmasin
Kac haftalik oldun canim.hamilelik nasil gidiyo.Amin cnm etmez olurmuym dualarimdasinz hep allahım kabul etsin insallah
Kromozom Hariç bütün testleri yaptırdık. Kromozoma gerek görmedi Dr. Um.Ebican sen yaptrdinn kromozom testi
Yok canım ben erken doğuma sebep olabilecek hiçbşr test yapmadım daha hala kanamam durmadıgı için. Ayrıca gittiğim tüm dr lar ikinci hamilelikte takipte kalarak anlayabiliriz diyorlar Allah korusun sanki ikinciyi yasayacak gucumuz var. Son dr miyom var dedi kanamam da o yuzden dedi. Erken doğuma sebepte bu olabilir dedi. Bebegimdede bendede bir problem yoktu. Kromozon testinxr neye bakılıyor?Ebican sen yaptrdinn kromozom testi
Ne kadar sonra gebe kaldınız??Evet çok şükür hamileyim hepimize nasip etsin kucagimiza alalım insallaj
Amin canım inşaallah. Ben 27 haftalık doğum yaptım normal dopum ile. Bebegım 1 hafta yasadı sonra kaybettım malasefEbican sende sezeryan mi olmuştun nezaman dogduki bebeğin kaç haftalik ti ya kromozom da da senle eşinin kime bakılıo ×× ×y mi die ben baktrmadim gerek gormedilerde aman ne bilm ya kuruyorum işte kafamda tam toparlaniorum sonra tekrar saçma sapan düşünüyorum inss kavuşalım ya sapasaglam ömürlü olsunlar artkkk
Kac kilo dogdu canim bebegin.benimkide 25 haftaliktiAmin canım inşaallah. Ben 27 haftalık doğum yaptım normal dopum ile. Bebegım 1 hafta yasadı sonra kaybettım malasefhos dr hatasıda olabilir enfeksiyon kaptı ve 3 kez kalbi durdu bebegımın benımde. 20 nisanda doğum yaptım kanamam kesilmedi miyom denildi ameliyatta olabilirim adetten sonra dr gidicem sanırım adette oluyorum şyan inanılmaz karnım agrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?