- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Insallah canim.test sonuclarini bizimlede paylas.artik hersey guzel olsun insaallah
Bunlar bana hemen dogumdan once sanci ilacindan once yapilmisti.acaba bebek dusundugumde tekrar mi yapilacak
bu ay benim de korunmayı bıraktıktan sonra 4. ayım olacak inşallah bu ay güzel haberler alırım:)
Sen genetik tahlilini yaptiracagin zaman genetik doktoru ile gprusmedin mi ? Biz gittik giris yapti genetikteki kiz sonra doktora yonlendirdi konustuk hatta kromozom analizini de genetikci istedi dogan bey istememisti. Sonra kan verdik kiza goturduk bize tarih verdi genetik doktoruna sonuclar cikmisti genetik doktoru da yorumladi anlatti sikintiyi geldik.
Seni de yonlendirir sonucuc alinca biz ne anlocaz genetik doktoru anlatiyor sonucu canim.
bende haftaya adet olsam bayramdan sonra anca giderim heralde dogan bey e
Sen genetik tahlilini yaptiracagin zaman genetik doktoru ile gprusmedin mi ? Biz gittik giris yapti genetikteki kiz sonra doktora yonlendirdi konustuk hatta kromozom analizini de genetikci istedi dogan bey istememisti. Sonra kan verdik kiza goturduk bize tarih verdi genetik doktoruna sonuclar cikmisti genetik doktoru da yorumladi anlatti sikintiyi geldik.
Seni de yonlendirir sonucuc alinca biz ne anlocaz genetik doktoru anlatiyor sonucu canim.
bende haftaya adet olsam bayramdan sonra anca giderim heralde dogan bey e
Güzel haberler verirsin inşallah canım.
Birdaha hiçkimse hiçbirimiz inşaallah yaşamayız. Evlatlarımızla sınamaz inşaallah. Bzdr cok guzel saglıklı hamilelik gecirip saglıklı omurlu cocuklar alırız kucagımıza. Rabbim burdaki herkesin karnını kucagını evini bos bırakmasın bebeklerimizin yerini doldursun. Bende adet oldum bugun 6 gunu felen dr gidicem miyoma bakıcak inşaallah sorun cıkmaz ve miyom değil felen der ve hamile kalmama izin verir. Senin ara kanaman kesildi mi canım?Brnimki olu dogum oldu.subkoryonik kronik hematom.plasenta arkasinda rahimle arasinda kan pihtisi vardi.bebege giden oksijeni engellemis.dr tahmini bu .
hadi inşallah Allah söyletiyor. bayramın 2. günü çıkıyoruz tatile zaten:) adetim düzenli çok şükür yaasenin çok yakında hamile haberini alacağız gibi doğuyor içime :) ramazandan sonra tatile çıkın gezin tozun kafanı dağıt iyice düşünüp kurdukça gecikiyor bir de adetin düzenliyse yumurtlama dönemine dikkat edin :))
sonuçları aldığımızda bizde aynısını düşünmüştük. sevinsek mi üzülsek mi bilemedik ama şimdi idrak ediyorum. bu Allah'ın takdiri. Allah nasip ederse 2. hamilelikte yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. gerekirse diyetisyene gideriz hamileliği o şekilde yürütürüz çünkü bende hamileliğimde çok dikkat etmemiştim. 22.5 kilo almıştımEsımde bayramdan sonra gıdelım dedı bıraz daha zaman gecsın dıye sonuclarda sukur ıyı cıktı. Aslında sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım. Hamıleyken yoruluyordum streste vardı yedıgıme ıctıgımede fazla dıkkat etmedım son donemler sımarıklık yaptım.Belırsızlık daha kotu hakkımızda hayırlısı.
sonuçları aldığımızda bizde aynısını düşünmüştük. sevinsek mi üzülsek mi bilemedik ama şimdi idrak ediyorum. bu Allah'ın takdiri. Allah nasip ederse 2. hamilelikte yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. gerekirse diyetisyene gideriz hamileliği o şekilde yürütürüz çünkü bende hamileliğimde çok dikkat etmemiştim. 22.5 kilo almıştım
Âmin inşallah. Bende bekliyorumAynen canım sımdıden basladım dıyete tuzu sekerı beyaz ekmegı bıle kestım hem hamıle kalırsam ınsallah on hazırlık olur.
Tatıl donusu guzel haberlerını beklıyorum
hadi inşallah iyi haberlerle gelirsin canım bekliyorum bende yaz mutlaka doktordan gelince..Birdaha hiçkimse hiçbirimiz inşaallah yaşamayız. Evlatlarımızla sınamaz inşaallah. Bzdr cok guzel saglıklı hamilelik gecirip saglıklı omurlu cocuklar alırız kucagımıza. Rabbim burdaki herkesin karnını kucagını evini bos bırakmasın bebeklerimizin yerini doldursun. Bende adet oldum bugun 6 gunu felen dr gidicem miyoma bakıcak inşaallah sorun cıkmaz ve miyom değil felen der ve hamile kalmama izin verir. Senin ara kanaman kesildi mi canım?
Bende birsey anlamadim canim ya ama sonuclar yaziyir diyorsun cok sukur birsey cikmadi sende sevin tabi ki de. Stres ve yemek ten oluyor benim de belki de stresten boyle oldu son zamanlarda iyice sismistim hic uyuyamiyordum coj rahatsizdim belki de ondan cikti tansuyonumuz.Hayır canım.Hatta hastanede kalmam 1 saat bıle surmedı bende sasırdım sen uzun anlattın randevu falan belkı aynı seylerı yaptırmadık sımdı bugun aldım sonucları ıkı sayfa canım. 1. sayfada hepsı normal yazıyor.2 sayfada "kromozom analızı test raporu " baslıgı. Yorum kısmını okudum acık net acıklamıslar problem yok yanı.
Ben O gun kadın dogum doktora gıttım ordakı doktor onay verdı asagı gonderdı genetıkcıdekı bayan ıkı tup verdı kan verdım sonra tekrar genetıkcıdekı bayana goturdum. Yanı o gun baska hıc bır yere gıtmedım canım. Bende pıhtılasmada cıkmadı
İnşaallah canım daha var ama cok endişeliyimhadi inşallah iyi haberlerle gelirsin canım bekliyorum bende yaz mutlaka doktordan gelince..
Bende birsey anlamadim canim ya ama sonuclar yaziyir diyorsun cok sukur birsey cikmadi sende sevin tabi ki de. Stres ve yemek ten oluyor benim de belki de stresten boyle oldu son zamanlarda iyice sismistim hic uyuyamiyordum coj rahatsizdim belki de ondan cikti tansuyonumuz.
Birsey cikmamasi senin icin iyi daha erken de gebe kaklabilirsin sikinti yoksa ne guzel iste.
bende sancilanuyorum adet olmadim hrnuz ama birkac gune olurum heralde. Belki benim de bayramdan sonraya kalir. Insallah ayni gune denk geliriz :))
canım akıl vermek gibi olmasın ama aylara göre anneler grubu var ya sen hangi ayda doğum yapacaksan ona katıl forumda orada da konuş hamilelik takvimini ekle şöyle pozitif bir şekilde hamileliğine odaklan. İşe geldiysen demekki sağlıklısın allah güç kuvvet versin hadi bakalım olumsuz düşünme hiçbir şey olmayacakSlm kızlar dünden beri kuruyorum çok kötü ise geldim bide hiç gelmek istemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?