Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bnde 1 haziranda olu dogum yaptim canm cok aciyo sirekli aklmda bebegim ne yapicami blmyrm doktr 1 sene diyor ama bana cok uzin geliyor yardmci olun banda 3 ay sonra cokmu zararli olur
Cok gecmis olsun Allah im tekrarini yasatmasin.
Normalde dikisler 3 aya ladar iyilesiyormus bana ik i doktorumd a 3 ay sonra kalabilirsin dedi. Ama senin durumuna g8re doktor karar vermeli eger iyiysen 6 ay somra kalabilirsin bence benim 5. Ay bitmek uzere dikislerim iyi durumda iyi ki de beklemisim diyorum. Bu ay insallah olursa istiyoruz bebek.

su an sana 3 ay bile cok gelir canim biz de ayni seyleri yasadik ama sabredeceksin ve bol bol dua edeceksin insallah tez vakitte iyilesirsin.
sıkilirsan derdini anlatmak istersen dinleriz icine atma sakin.. Allah im sabrini cogaltsin

Bnde 1 haziranda olu dogum yaptim canm cok aciyo sirekli aklmda bebegim ne yapicami blmyrm doktr 1 sene diyor ama bana cok uzin geliyor yardmci olun banda 3 ay sonra cokmu zararli olur
bebeğini neden kaybettiğinin sebebi belli mi canım tüm testlerini yaptır bildiğime göre sezeryandan sonra 6 ay deniliyor başka doktora da görün derim..genetikte problem olan bir tanığdıma 1 yıl demişlerdi gerçekten 1 yıl sonra sağlıklı bir kızı oldu hayırlısı cnm

Tskrler kizlar sebebi belli dgl beebgim oynamiyodu hastanye gttim doktr kalp atislari cok hizli bide serup takip bakalim dedi serumdan sonra normale dondu dedi eve gnderdi iki gun sonra tekrr gttm bebegmn oldgnu ogrendm

Tskr kizlar sebebi belli dgl beebgim oynamiyodu hastanye gttim doktr kalp atislari cok hizli bide serup takip bakalim dedi serumdan sonra normale dondu dedi eve gnderdi iki gun sonra tekrr gttm bebegmn oldgnu ogrendm
Basin sagolsun canim. Allah sabrini cogaltsin. Suan cok yeni hepimiz ani seyleri dusunduk. Kendinede zaman ver vucudun normals donsun. Be kadarlikti bebegin normal mI sezeryan mi yaptin? Su mubarek gunler hatrina Rabbim hepimizin bebeklerinin yerini doldursun.

2 kere hamile lik yaşadım eger tekrar hamile kalirsam en zoru olacak bir kaç gündür karamsar im nedense. Ben gunleri saymistim tekrar sil baştan yapmaya gucum yok sanki. Bedenen de çok acı cektim tekrar ayni seyleri yasamak bunlari dusunmek bile yoruyor.
Ikili testinin iyi çıkmasına sevindim canim.

Benim 12 8 civarı biraz yüksek çıkıyor bazen. Bizimki sinirsel galiba. Tansiyon cok tehlikeli ya önlemini alamazsak.

Allah dayanma gücü ve sabır versin. Acın çok taze hergün bu sayfaya gelirken inşallah kötü haber yoktur iyi haberler vardır diye geliyorum bende sezeryan doğum yaptım. 36 haftalıktu aynı senin gibi kalbi durmuştu meleğimin. Dr. Um bana 6 ay bekle Demişti. Rahim toparlanması dikişlerin iyileşmesi ancak olur Demişti.

Hamıleyken sıkaytlerın varmıydı? Son haftalara gelıyorsun bırden kalbı duruyor. Cok kılo falan almısmıydın tansıyon seker vs varmıydı canım

Hamıleyken sıkaytlerın varmıydı? Son haftalara gelıyorsun bırden kalbı duruyor. Cok kılo falan almısmıydın tansıyon seker vs varmıydı canım
Hiçbir şikayetim yoktu. Sadece ödem çok fazlaydı ama kilo Yüzündendi o da zaten. 22.5 kilo almıştım. Tansiyon Dr. Muayenesine gittiğimizde ölçülüyordu bir sıkıntı yoktu. Onun dışında hiç kendim ölçmemiştim

Gebelik şekerime falan da bakılmıştı hiç bir problem yoktu. Allahım meleğimi bizden daha çok sevmiş. Takdiri ilahi buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimizden

Ben ılkınde 26 kılo aldım sorun olmadı.Doktor sana sebep bulamadı galıba

Evet canım zaten dıkkat etmedım ılk 12 hafta dıkkat ettım hıc kılo almadım hep takıp ettım.Sonra sımarıklık yaptım hıc dıkkat etmedım ozellıkle tursu cok yedım tuzlu cok yedım yaglı falanda dısardan cok yemek yedım bunlar tansıyon yapmıs olabılır.Ama ılkındede ac karnına tursu yıyordum ama o zaman 57 kılo ıle hamıle kalmıstım cok hareketlıydım son gunumde bıle hamıle gıbı degıldım.Sımdı ıkısınde kıyaslama yapıyorum ılkınde daha cok dıkkatlı beslenmısım.Benım aklıma hıc gelmedı son haftalarda bebk kaybını hıc duymadım rahat davranıyordum.Ilk 12 hafta bıtınce dusuk tehlıkesı bıtıyor rahat davranabılırım dusuncesı vardı ne kadar cahıllık etmısım cok kızıyorum kendıme

Şu anda da çok korkuyorum Ayb şeyleri tekrar yaşamaktan ama içimde hep bir umut var. Oğluşum bize sağlıklı bir kardeş gönderecek. Bizde güzel günler göreceğiz. Allah nasip ederse ikincisinde daha çok dikkat edicem. Kendi Dr. Umla beraber ayda bir Prof. A da gidicem. Ben elimden geleni yapıcam gerisi Allah'ın takdiri artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…