- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
Cok gecmis olsun Allah im tekrarini yasatmasin.Bnde 1 haziranda olu dogum yaptim canm cok aciyo sirekli aklmda bebegim ne yapicami blmyrm doktr 1 sene diyor ama bana cok uzin geliyor yardmci olun banda 3 ay sonra cokmu zararli olur
bebeğini neden kaybettiğinin sebebi belli mi canım tüm testlerini yaptır bildiğime göre sezeryandan sonra 6 ay deniliyor başka doktora da görün derim..genetikte problem olan bir tanığdıma 1 yıl demişlerdi gerçekten 1 yıl sonra sağlıklı bir kızı oldu hayırlısı cnmBnde 1 haziranda olu dogum yaptim canm cok aciyo sirekli aklmda bebegim ne yapicami blmyrm doktr 1 sene diyor ama bana cok uzin geliyor yardmci olun banda 3 ay sonra cokmu zararli olur
Basin sagolsun canim. Allah sabrini cogaltsin. Suan cok yeni hepimiz ani seyleri dusunduk. Kendinede zaman ver vucudun normals donsun. Be kadarlikti bebegin normal mI sezeryan mi yaptin? Su mubarek gunler hatrina Rabbim hepimizin bebeklerinin yerini doldursun.Tskr kizlar sebebi belli dgl beebgim oynamiyodu hastanye gttim doktr kalp atislari cok hizli bide serup takip bakalim dedi serumdan sonra normale dondu dedi eve gnderdi iki gun sonra tekrr gttm bebegmn oldgnu ogrendm
Öyle dusunme ama kendini nzm hazır hissederken başla ama o korku hicgecmez çocuğunu kucağına alana kadar şuan hamileyim elim yureimde kucagima alana kadarda gecmeyck inanmam yanı Dr dün çok şükür sağlıklı dedi ikili testini yaptı sali günü belli olcak allahın izniyle inşallah temiz habeler alırım insalllahh
Oyle deme canim ya korkularimizin uzerine gidicez.yilma lutfen bizbirbirimizden guc alicaz. Hayirlisi Alllah tan ama cok istedigin bisey tekrar anne olmak bilyorum kendini biran once yeni bir gebelige hazirlamaya calis uzme kendini. Benim arada cikiyor sinir stres yaoinca onun disinda iyi gidiyor canim tansiyonum..
Allah dayanma gücü ve sabır versin. Acın çok tazeBnde 1 haziranda olu dogum yaptim canm cok aciyo sirekli aklmda bebegim ne yapicami blmyrm doktr 1 sene diyor ama bana cok uzin geliyor yardmci olun banda 3 ay sonra cokmu zararli olur
Inşallah canım. Senin tansiyonun nasıl yükseldiği oluyor mu. Bende bu aralar kararsizim artik yeniden bebek istemiyorum gibi . Korkularım agir basmaya basladi
Allah dayanma gücü ve sabır versin. Acın çok tazehergün bu sayfaya gelirken inşallah kötü haber yoktur iyi haberler vardır diye geliyorum bende sezeryan doğum yaptım. 36 haftalıktu aynı senin gibi kalbi durmuştu meleğimin. Dr. Um bana 6 ay bekle Demişti. Rahim toparlanması dikişlerin iyileşmesi ancak olur Demişti.
Hiçbir şikayetim yoktu. Sadece ödem çok fazlaydı ama kilo Yüzündendi o da zaten. 22.5 kilo almıştım. Tansiyon Dr. Muayenesine gittiğimizde ölçülüyordu bir sıkıntı yoktu. Onun dışında hiç kendim ölçmemiştimHamıleyken sıkaytlerın varmıydı? Son haftalara gelıyorsun bırden kalbı duruyor. Cok kılo falan almısmıydın tansıyon seker vs varmıydı canım
tugrammbebegimm içini ferah tut lütfen. Inşallah güzel günler göreceğiz.
Gebelik şekerime falan da bakılmıştı hiç bir problem yoktu. Allahım meleğimi bizden daha çok sevmiş. Takdiri ilahi buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimizdenHiçbir şikayetim yoktu. Sadece ödem çok fazlaydı ama kilo Yüzündendi o da zaten. 22.5 kilo almıştım. Tansiyon Dr. Muayenesine gittiğimizde ölçülüyordu bir sıkıntı yoktu. Onun dışında hiç kendim ölçmemiştim
Hiçbir şikayetim yoktu. Sadece ödem çok fazlaydı ama kilo Yüzündendi o da zaten. 22.5 kilo almıştım. Tansiyon Dr. Muayenesine gittiğimizde ölçülüyordu bir sıkıntı yoktu. Onun dışında hiç kendim ölçmemiştim
Insallah canım daha once gunler gecse dıyordum. Ay bıtınce sevınıyordum sımdı mutsuzum.Annemde ıyıce arastır falan dıyor hemen hamıle kalma falan dedı bende ıyıce korktum dogru soyluyor galıba[/QUOT
Hiç korkma canım yaa. Sen ilk hamileliğin mutlu bir şekilde sonlanmış sağlıklı bir şekilde almışsın evladını kucağına. Ikincisi Allah'ın takdiri
Gebelik şekerime falan da bakılmıştı hiç bir problem yoktu. Allahım meleğimi bizden daha çok sevmiş. Takdiri ilahi buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimizden
Evet hiç bir sebep bulunamadı.Ben ılkınde 26 kılo aldım sorun olmadı.Doktor sana sebep bulamadı galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?