Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kendini suçlama canım ya bu çözüm değil. Ben çok suçladım kendimi. Öyle olsaydı böyle oluru şöyle olurdu diye ama hep döndüm dolaştım aynı yere geldim. Allahım bizden çok sevdi. Hem Mahşer günü geldiğinde evlatlarımız bizi orada karşılayacaklar doya doya Öpüp koklayıp bağrımıza basıcaz meleklerimizi. Kendimi böyle avutuyorum. Elden başka birşey gelmiyor

Insallah bende senın gıbı dusunuyorum ama bu korkuyla hamıle kalamam galıba.Belkı normal seylerboyle hıssetmemız normal.Ben ılkınde oglum kucagımdayken bunalıma gırmıstım aglama krızlerı yasadım dusun bebegın kucagında psıkolojın bozuluyor ne kadar sacma nankorlukten baska bırsey degılmıs sımdı anlıyorum.

Ah canım ınsallah yavrumu kucagıma alsam koklasam opsem bunları dusununce olmek bıle guzel artık.Tabı Allah nasıp ederse

Tabiki de çok normal böyle şeyler hissetmemiz. Yaşadıklarımız kolay şeyler değil çünkü. Hala da atlatamadık

Tabiki de çok normal böyle şeyler hissetmemiz. Yaşadıklarımız kolay şeyler değil çünkü. Hala da atlatamadık

Evet atlatamadık kendımızı kandırıyoruz.Zaten ne oldu ne bıttı dıye dusunmuyorum aklıma getırmıyorum hamıle degıldım oglum benle hıc olmadı dıye kendımı kandırıyorum beynımde artık yoruldu

Benim aklımdan çıkmıyor. Hemen hergün o günü tekrar tekrar yaşıyorum ama ilk zamanlardaki gibi canımı acıtmıyor artık. Artık kabullendim ve alıştım sanırım bu duruma. Bazen Gülerken birden kızıyorum kendime Vicdan yapıyorum. Sonra hayat devam ediyor saçmalama Gülçin diyorum. Böyle Karmaşık duygular içindeyim.

Aynı canım ya bebegını kaybeden annelerın yasadıkları hep aynı.Sen bebegını kaybettıgını hıssettın mı? Ben hıssetmedım o an dogum yapıyorum sandım ve o acıdan kurtulmak ıstıyordum

Ben de erken gelmişim o yüzden hiç aklıma böyle birşey gelmedi. Güle oynaya gittik.

Bızde oyle cantamı ıle aldık zaten sabah sezeryan olacaktım normalde ama cektıgım sancı yolda arttı trafık vardı bırde adım adım ılerlıyorduk esım arabadan ınıp yolu acmaya calısıyordu offff tam kabus

Sende acaba nıye sancı oldu kı.Karnın daha oncekı haftalar sertlesıyormuydu benım sertlesıyordu esıme bızımkı erken cıkmak ıstıyor dıyordum kasılmaları yalancı sancı sandım
Sertlik falan da hissetmedim. Zaten kontrole gittiğimizde nst ye bağlıyordu Dr. Orada da Sancı çıkmadı hiç. Biz biraz sabırsızdık hatta Dr. Çağırmadan gidiyorduk oğluşumuzu görmeye gitmişken de bağlıyordu nst ye. Ultrasonla da bakıyordu Dr. Kan akışına kalp atışına. Her gittiğimizde bütün ölçümlerini tekrar tekrar yapıyordu. Suyumu falan kontrol ediyordu. Dedim ya biz ne yaparsak yapalım Allah'ın takdiri herşey

Evet kaderımızde varmıs Allah bugunlerımızı aratmasın.Cok ozluyorum bebegımı nasıl cabucak gectı 38 hafta keske tekrar oglum bana gerı donse

Evet kaderımızde varmıs Allah bugunlerımızı aratmasın.Cok ozluyorum bebegımı nasıl cabucak gectı 38 hafta keske tekrar oglum bana gerı donse
Bende çok özlüyorum ama inşallah kacuşucaz melek yavrularımıza. Belki oğluşlarımız beraber oynuyorlardır orada:) böyle düşün birde sen bu kadar üzülüp yıpratırsan kendini o da orada mutlu olamaz.

:)) Acaba onlar bizden haber aliyorlarmi bundan emin olsam daha iyi olmaya çalışırım.

:)) Acaba onlar bizden haber aliyorlarmi bundan emin olsam daha iyi olmaya çalışırım.
Bir adam bir gece bir mezarın yanına yatmış merak etmiş orada geceyi geçirirse ne olacak diye. Rüyasında çok güzel bir bahçedeymiş. Çocuklar gülüp oynuyorlarmış ama bir tanesi kenarda üzgün üzgün duruyormuş. Adam ona sormuş " sen neden arkadaşlarınla oynamıyorsun " diye. Çocuk " durumu anlatmış. Vefat ettiğini, annesinin çok fazla üzüldüğünü, hergün ağladığını, yüzünün hiç gülmediğini söylemiş. " lütfen amca ben biliyorum sen Dünya'dan geliyorsun. Annemi bul ona durumu anlat. Üzülmesin bende Arkadaşlarımla Gönül rahatlığıyla oynayayım" demiş. Adam sabah kalktığında ilk işi o anneyi bulmak olmuş. Kadın perişan haldeymiş. Ona bütün olan biteni anlatmış. Bü günden sonra kadın hayırlar yapmaya Başlamış. Ağladıysa da hep içinden ağlamış. Adam merak etmiş ve aynı mezara tekrar yatmış. Bu sefer çocuğun çok mutlu OLDUĞUNU arkadaşlarıyla gülüp oynadığını Görmüş.

Ben üzüldüğümde ağladığımda aklıma hep bu hikaye geliyor. Sonra toparlanmaya çalışıyorum. İnşsllah siDe de işe yarar:)

Nerden okudun bunu canım. Ben artık Rabbim bizleri bugunlerimizi aratmasin diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…