Bana da dedi dusunebilirsin diye rahim yumurtlaiklar gayet iyi dedi rabbim hakkimizda hayirkisini versin saglikli ve rahat gebeliklerimiz olur insallah5 nisanda sezeryan oldum canim. Doktorlarda biliyor hu psikolojiyle zor bhamile kalırız. Rahim kalinligi ve dikisbyerine bakti korunmayi birak dedi
Gecen ay benim tanidigim bi arkadasiminda ve bilhassa kendi ablam 4.sezeryani oldu 5 sene once hicbisey olmadi gayet iyi gectiCanim birde doktorum 4. Sezeryana sıcak bakiyor sorun olmaz dedi. Geçen 4. Sezeryani yaptım dedi
Çoğumuz korunmayı bıraktık ne güzel. Inşallah bol bebek haberli bir ay olur.:)Bana da dedi dusunebilirsin diye rahim yumurtlaiklar gayet iyi dedi rabbim hakkimizda hayirkisini versin saglikli ve rahat gebeliklerimiz olur insallah
Amin canim insallah düşünüyorum bazen haftalarimizi soracaz cinsiyetleri soracaz birbirimize cok guzel gunler bizi bekliyor imsallah gebeligimizi sonuna kadar hayirlisyla yasamak nasip olurÇoğumuz korunmayı bıraktık ne güzel. Inşallah bol bebek haberli bir ay olur.:)
Bana da dedi dusunebilirsin diye rahim yumurtlaiklar gayet iyi dedi rabbim hakkimizda hayirkisini versin saglikli ve rahat gebeliklerimiz olur insallah
Evet canim bakiyolar rahimin toparlanmismi yumurtaliklar iyimi dikislere bakiyolar durumuna gore söylüyorUltrasonda bakıyolar de mi kızlar?dr lar kaç ay sonra korunmayı bırakmanızı söylediler?
Cnm sen daha 3. Yü olacan hemen ardından bitane daha mı düşünüyon yoksa
Bana da dedi dusunebilirsin diye rahim yumurtlaiklar gayet iyi dedi rabbim hakkimizda hayirkisini versin saglikli ve rahat gebeliklerimiz olur insallah
Gecen ay benim tanidigim bi arkadasiminda ve bilhassa kendi ablam 4.sezeryani oldu 5 sene once hicbisey olmadi gayet iyi gecti
Ultrasonda bakıyolar de mi kızlar?dr lar kaç ay sonra korunmayı bırakmanızı söylediler?
Gecen ayin 25 inde hastalanmistim bu ayin 23 unde adet olsam temizlendikten sonra düşünüyorum insallah esimde onayladi bugün daha iyi hissediyorum kendimi sanki
Amin canim insallah düşünüyorum bazen haftalarimizi soracaz cinsiyetleri soracaz birbirimize cok guzel gunler bizi bekliyor imsallah gebeligimizi sonuna kadar hayirlisyla yasamak nasip olur
Evet canim bakiyolar rahimin toparlanmismi yumurtaliklar iyimi dikislere bakiyolar durumuna gore söylüyor
Benim 4.5 ay oldu korunma artik dedi
Insallah canim rabbim aratmadan hemencecik versin insallahAmin canim. Bana doktorum kendini hazir hissediyorsan düşün ebilirsin dedi.
3.ayda baktirdim bana da ilk kendi dogum dr soyledi 3 ay sonra dusunebilirsin dedi yasim 32 insallah beklemeden hamile kalirizKaç ay sonra baktılar ?ben dün bi profla konuştum.32 yaşındayım deyince 3 ay sonra bırak korunmayı dedi.
Aynen canim hersey Allahtan ben iliskiye girmeden hacet namazi kılıp dua edicem rabbimden istiyecegim insallah meryem suresi ve yasinle yoluma devam edicem insallahYeterkh izin versin nasip etsin canım. Buna hepimizin ihtiyacı var
3.ayda baktirdim bana da ilk kendi dogum dr soyledi 3 ay sonra dusunebilirsin dedi yasim 32 insallah beklemeden hamile kaliriz
Aynen canim bende oyle düşünüyorum temizlendikten hemensonra gidicem bakalimKorunmayi bırakmadan doktorun yine onayini al canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?