Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cnm eğer senin için sorun olmayacaksa sen ne zaman ve neden kaybettin meleğini biz burda anlattıkça rahatlıyoruz
Canım benim hersey bir buçuk yıl içinde oldu bitti sevinç üzüntü arka arkaya yaşadım bu sürede. Ilk hamileligim de 7 haftalik düşük yaptım bir ay sonra tekrar hamile kaldım o da 5 aylikken birden agrilarim arttı doktora zor yetistik o da doğum başlamış belki dikis atarlar burda gerekli malzeme yok dedi başka hastaneye yonkerdirdi sonra hemen diğer hastaneye gittik tam beni başka odaya alacaklardi doğum sancılarını durdurmak için ilaç vereceklerdi ayaga kalktım su kesesi aniden patladı aglamaktan helak oldum ben son ana kadar bebegime bişey olmayacak diye düşündüm sonra doğum yaptım bebeğim canlı doğdu bana gostermediler dayanamazsin hiç bakma daha küçük olduğu için ölür dediler doğumdan sonra kürtaj odasında özel bir şeffaf torbanin içinde gördüm onu hiç unutamiyorum sonrasında da 6 ay geçti hamile olduğumu öğrendim ondada doktorlar rahim ağzına dikis attılar 15. Haftada hersey çok güzel çok normal gidiyordu dikis ten 1 hafta sonra sancı başladı direk beni doguma aldılar oğlumu da öylece kaybetmiş oldum 4 ay oldu tekrar hamile kalsam yine aynı şeyleri yasarmiyim diye korkudan sevinebilecegimi sanmiyorum bile. Iste benim yasadikkarimda bunlar hala içim yanıyor ağlarım 25 yaşındayım ama su birbuçuk yıl içinde yaşadığım bu olaylardan dolayı kendimi daha yaşlı hissediyorum çöktüm resmen etrafimda herkesin çocuğu var artık üzülüyorum bende.

Allah yardimcin olsun cnm. Hikayen hic yabanci gelmedi bana. Ama ne olursa olsun Umudunu yitirme. Allah büyüktür elbet birgün kollarin dolacak. En yakin arkadasim senin gibi hep bebek lerini kabetti hatta ikizlerini birde normal yolda hamile kalamiyordu tüp bebek yapiyorlardi. Sonuc iki kizi var suan 1yas arayla. Birincisi tüp bebek 2. Normal oldu. Bende melek annesiyim doguma 2 hafta kala kaybettik kizimi o yüzden ne olursa olsun Allah büyüktür birgün mutlu ka yüzün gülecek cnm.

Allah yardimcin olsunn canim ya 25 yasinda böyle acilar yasamissin rabbim sana saglikli hayırlı evlat versin kucagina almayi nasio etsin insallah sözün bittigi yer rabbim birdaha ayni acilari yasatmasin hicbir anneyi evlatsiz birakmasin insallah

Basın sağolsun Allah im tekrarını yasatmasin inşallah bir anne için çok zor dönemler bende 35 haftalıkken kaybettim kizimi 6 ay oldu hala ilk gün ki gibi içim yanıyor. Senin yaşadıkların da baya yıpratici olmus malesef ama takdiri ilahi. Inşallah yine verir rabbim sana da bizlere de sağlıkla kucagimiza almayi da nasip eder inşallah. ..

Allah yardımcın olsun. İnşan bundan sonraki hamileliğinde sağlıklı bir şekilde alırsın Bebeğini kucağına. Bende 36 haftalıkken kaybettim bebeğimi. 10 ay oldu. İçim hala çok yanıyor. Ama yeni umutlarım, hayallerim de var.

İnşallah hepimiz için güzel günler çok yanındadır.

Kızlar sabaha karşı adet oldum ilk ay hüsranla sonuçlandı (
Olsun canım yaaaa üzülme. Dikişlerin daha fazla iyileşecek anlamına gelir bu.

Ayrıca da yumurtalıklarının mükemmel çalıştığı anlamına da gelir. Böyle düşünmeye çalış.

Vardır Allah'ımın bir bildiği.

Haklisin canim cok sukur yine beterin beteri var. Ne bileyim bir umut belki hemen kalırım bu sefer demiştim kizimda çok uğraştım canım 1.5 yıl olmadı. Inşallah böyle olmaz yine.
Herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için. .

amin cnm inşallah

bence bu sefer o kadar beklemeyeceksin. hep derler ya önemli olan hamile kalabilmek. çok şükür bizim bununla ilgili bir sıkıntımız yok. böyle düşünmek lazım.

Inşallah canım. Olmazsan süper olur seviniriz :) ama olursan da sıkıntı yok çalışmalara devam bende kendimi çok sıktı m bu ay rahatlama ya kafamı boşaltmaya calisicam
canım hayırlısı olsun rahat olmaya çalış takip etme bu ay hiçbirşeyi kafana takma daha da iyileşirsin bu sürede

Allah yardimcin olsun sabir versin. Ama birde soyle dusun yasin genc umarim bundan somra rabbim hayirlisiyla saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder ben 9 ay tasidim karnimda hic sorunsuz saglicaklada aldim kucagima optum kokladim ama yinde omru kisacikmis ustelik 31 yasindayim en az bir yil dedi doktorum toparlanmam icin. 32 de hamile kalsam 33 de dogum bi kac yil sonra ikinciyi dusunmem kazim 40 olmadan. Rabbin hayirlisini nasip etsin. Biraz dinlen insallah saglicakla boy boy cocuklarin olur bu gunleri hatirlamaya bike zamanin kalmaz umarim

Bayram yaklasıyor oglumun kabrine gitcem ben ona hic bayramlik alamadim alamicam hic bi yere gitmek disari cikmak istemiyorum nerde bebek görsem bebekle ilgili herhangi bisey bile görsem farkinda olmadan yaslar dökülüyo gözümden icim yaniyo şu mübarek cuma günü dayanma gücü ver Allahım ne zor bi imtihandır bu

Hayatta en büyük acı evlat acısıdır, bende başkalarının çocuklarını severken görmeye dayanamıyorum Allahta biliyor içimi kiskacliktan değil sadece kendi çocuklarım geliyor aklıma, sadece benimde olsun istiyorum bitane.

Rabbim hepimizin yardimcisi olsu bende ramazan bayraminda 38. Haftadaydim gulerdim bir de bayram gunu gelirmis cifte bayram olur derdim bayramdan sonraya kalinca kurvan bayraminda el opmelere gidecegiz dedim. Bayramda evden cikamamistim butun ailem toplanip onlar beni gormeye gelmislerdi. Teyzemler dayimlar kuzenlerim ne kalabaliktikm butun akeabalarim daha dogmadan oyle sevmislerdi ki oglumu her kes bi seyler aldi bi seyler ordu ;( ne kismetli yavrum var diyodum. Ama bu dunyada kusmeti yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…