Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

İnşallah hepimiz bu kez sorunsuz bi hamilelik ve doğum yaşarız.benim 40 ım yeni çıktı.adet olmadım yine de korunmak lazım galiba.herseyin hayırlısı
Bende kirkim cikana kadar hastalanmadim ama korun canim normal dogummu sezeryanmi oldun nasil oldu

Adet ne kadar zamanda düzene girdi?

Canim ben 5 nisanda sezryan oldum. Lohusayken sonuna dogru yani asiri kanamam oldu. 24 mayis galiba 2. Adetm 21 haziranda oldu temmuz ayında adet olmadim 3. Adetim de 10 agustos oldum canim doktora korunuyorum dedim o da korunma birak dedi. Yilbasina kadar hamile kalmazsan gel dedi. Bakalım hayirlisi eylul veya ekimde korunmayi birakmayi dusunuyorum

Nasıl yani 28. Gün? Kırk bitmedenki kanamanın adet ılduğunu nasıl ayırt ettin?
10. Gün lohusa kanamam tamamen bitti 28. Gün başladı ve 5 gün sürdü cnm adet sancıları falan herşey oldu hani eskiler lohusa bitti hamile kaldım diyo ya işte onlarda aslında lohusalıkda adet oluyor 40. 42. Gün arası yumurta çatlıyor adet olmadım daha hamile kalmam sanıyorlar ben annemin o düşüncesinin ürünüyüm mesela ablamla aram 11 ay :)

merhaba arkadaşlar , bende hamileliğimin 30. haftasında bebeğimi kaybettim 1,5 yıl oluyor , üzüldüm , ağladım, canım yandı , laflar sözler yorumlar sizin gibi canımı yaktı , şimdide hamile kalamıyorum , ilk kist (çatlamamış yumurta) oluştu 5 ay uğraştırdı doğum kontrol hapıyla geçti şükür, hemen ardına gonal f + çatlatma iğnesi denedik olmadı, aranızda benim gibi olupta hamile kalanlar tedavi sürecinizi anlatabilir misiniz? yaşım 36 ,üniversite hastanesinde ki doktor yaşımdan ötürü aşılama yapacağız dedi, hiç ümitli değilim

İnşallah en kısa zamanda aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsın. Bende 5 aydır deniyorum ve doğal yolla olmamasından çok korkuyorum.

Ama ümidini kaybetmemelisin. Sen böyle olumsuz bakarsan olumsuzluklar olur bence.

Benimde oyle olmustu 10.gun bitti sonra dr gittim bana fitil verdi söktürücü kullandim tekrar hastalandim dikislerine sanci yapar kan birikmis dedi ondan sonra 1 ay sonra oldum

Kizlar resim nasil paylasabilirm dua paylasmak istiyorum yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…