Bende kirkim cikana kadar hastalanmadim ama korun canim normal dogummu sezeryanmi oldun nasil olduİnşallah hepimiz bu kez sorunsuz bi hamilelik ve doğum yaşarız.benim 40 ım yeni çıktı.adet olmadım yine de korunmak lazım galiba.herseyin hayırlısı
Bende kirkim cikana kadar hastalanmadim ama korun canim normal dogummu sezeryanmi oldun nasil oldu
Emzirmediğimiz için adetimiz daha erken düzene giriyor cnm ben doğumdan sonraki 28. Gün adet oldum ondan Sonrada düzen oturdu hemenSezeryan oldum.seninki normal mi? 40 yeni bitti.ama heralde hemen hasta olmam
Emzirmediğimiz için adetimiz daha erken düzene giriyor cnm ben doğumdan sonraki 28. Gün adet oldum ondan Sonrada düzen oturdu hemen
Bende 40 çıktıktan sonra düzenli adet gördüm.Sezeryan oldum.seninki normal mi? 40 yeni bitti.ama heralde hemen hasta olmam
Sezeryan oldum bende canim bende kirkimdan 2 hafta sonra hastalandimSezeryan oldum.seninki normal mi? 40 yeni bitti.ama heralde hemen hasta olmam
Kaç ay sonra baktılar ?ben dün bi profla konuştum.32 yaşındayım deyince 3 ay sonra bırak korunmayı dedi.
İnşallah ben de hemen hastalanırım da düzene girer?hepimizin hakkında hayırlısı..
Adet ne kadar zamanda düzene girdi?
10. Gün lohusa kanamam tamamen bitti 28. Gün başladı ve 5 gün sürdü cnm adet sancıları falan herşey oldu hani eskiler lohusa bitti hamile kaldım diyo ya işte onlarda aslında lohusalıkda adet oluyor 40. 42. Gün arası yumurta çatlıyor adet olmadım daha hamile kalmam sanıyorlar ben annemin o düşüncesinin ürünüyüm mesela ablamla aram 11 ay :)Nasıl yani 28. Gün? Kırk bitmedenki kanamanın adet ılduğunu nasıl ayırt ettin?
İnşallah en kısa zamanda aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsın. Bende 5 aydır deniyorum ve doğal yolla olmamasından çok korkuyorum.merhaba arkadaşlar , bende hamileliğimin 30. haftasında bebeğimi kaybettim 1,5 yıl oluyor , üzüldüm , ağladım, canım yandı , laflar sözler yorumlar sizin gibi canımı yaktı , şimdide hamile kalamıyorum , ilk kist (çatlamamış yumurta) oluştu 5 ay uğraştırdı doğum kontrol hapıyla geçti şükür, hemen ardına gonal f + çatlatma iğnesi denedik olmadı, aranızda benim gibi olupta hamile kalanlar tedavi sürecinizi anlatabilir misiniz? yaşım 36 ,üniversite hastanesinde ki doktor yaşımdan ötürü aşılama yapacağız dedi, hiç ümitli değilim
Benimde oyle olmustu 10.gun bitti sonra dr gittim bana fitil verdi söktürücü kullandim tekrar hastalandim dikislerine sanci yapar kan birikmis dedi ondan sonra 1 ay sonra oldum10. Gün lohusa kanamam tamamen bitti 28. Gün başladı ve 5 gün sürdü cnm adet sancıları falan herşey oldu hani eskiler lohusa bitti hamile kaldım diyo ya işte onlarda aslında lohusalıkda adet oluyor 40. 42. Gün arası yumurta çatlıyor adet olmadım daha hamile kalmam sanıyorlar ben annemin o düşüncesinin ürünüyüm mesela ablamla aram 11 ay :)
Kizlar resim nasil paylasabilirm dua paylasmak istiyorum yapamiyorum
Ne Duası cnm merak ettimKizlar resim nasil paylasabilirm dua paylasmak istiyorum yapamiyorum
Bebk icin canim hepsi varNe Duası cnm merak ettim
Tmm canim,deniyecemCanim cevaplamanin yaninda dosya yukleme var ona tikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?